MEG-MAG-ÚJULÁS

 
 
Az elmúlt héten végigmentünk szépen a „soron”: először jött a MEGértés-MAGértés / majd követte a MEGélés-MAGélés /a MEGfelelés-MAGfelelés...
A KISZABADULÁS-MEGSZABADULÁS kérdésénél a MAG ugyan lemaradt, de utólag mégis hozzácsaphatjuk, hisz ha sikerült a MEG-SZABADULÁS, akkor az meghozza a MAG-szabadulást, ami végül elvezet a mai MEG/MAG-ÚJULÁSHOZ (erre most rá is tüsszentettem...)
 
Elmondhatom, megint nem én vagyok az egyetlen, akinek ugyanez az info érkezett mára: a tanítványok lelkesen küldik a saját napi rituáléikat, szinte bizonyítandó: NEM LEHET MÁST HÚZNI, MINT AMI VAN. Természetesen a lapok lehetnek eltérőek – de az eszencia, a lényeg, a mag mindig ugyanaz. Mert nem lehet más!
Legfeljebb az értelmezés – de akinek jól működik a látása, az érzékelő képessége, úgyis ugyanazt fogja kivenni a lapok üzenetéből.
Kapok néha kétségbeesett és néha epés, gúnyos írásokat is, ez utóbbiakat leginkább a „félrement” jóslatok kapcsán.
A kétségbeesett levelek pedig mindig a VETÍTETT JÖVŐKÉP miatt érnek utol, no meg a DÖNTÉSKÉPTELENSÉG okán.
 
November 6-a óta immár saját magamon is meglepődök: nem ugrok az epés megjegyzésekre!
Ez a nap valóban egy egészen különleges cezurát, lezárást hozott, MÁST, mint a korábbiak. Mást, mint a Nibiru, mást, mint Emanuel, mást mint a szeptember 16-17..... Ez a nap elhozta a VÉGLEGESSÉG TUDATOSSÁGÁT. Az előző cezurák is megadták a „visszaút nincs” érzetét – de ez a LEZÁRÁS, ez a „LEPECSÉTELÉS” teljesen MÁS. Tényleg VÉG-LÉG-es....
Bennem egy végtelen nyugalom áradt szét ezzel a nappal. Eljutottam odáig, hogy legyintek már minden ostobára. Mert aki az, immár az is marad.
LEZÁRULTAK AZ UTAK. Ezért NINCS ÉRTELME már senkit se győzködni. Aki adott úton maradt, az már AZT FOGJA VÉGIG JÁRNI. Nincs többé átugrálás.
A minap valaki átküldte nekem Griga Zsuzsa és Kézdi Andrea közös videoját a face „META” elnevezése kapcsán. Meghallgattam (még 6-a előtt), mert csak kb 20 perc volt, és már gyűrtem is az ingujjamat, hogy mit fogok rá reagálni -, aztán 6-a meghozta fordulatot és vele az érzetet: FELESLEGES.
MÁR NEM KELL A FIGYELMEZTETÉS. MÁR MINDENKI DÖNTÖTT....
Aki „ott ragadt” az ő szintjükön: MÁR úgysem győzhető meg.
Ő „AZT” az utat járja, marad azon a „körön”.
És mivel MÁR NINCS ÁTJÁRÁS, ezért teljesen felesleges bármilyen „ellenpropagandának” hangot adni.
Ugyanez érvényes az összes többi „kedvencemre” – ŐK MAGUK IS „BE-és LE-ZÁRÁSRA” kerültek. Ők is döntöttek a maguk világát illetően, velük együtt az őket követők –TÖBBÉ NINCS DOLOG VELÜK. Pont és amen....
 
Más dolog azonban a KÉTSÉGBEESÉS.
Ezen MÉG lehet segíteni.
A kétségbeesés egy PILLANATNYI ELMEÁLLAPOT és ha sikerül lecsitítani, és abbahagyja a lármázást, akkor meghallhatók a MEGÉRZÉS SÚGÁSAI.
Épp ma reggel olvastam egy olvasóm levelét: ÉRZI, hogy haza kell jönnie külföldről, DE...
És jönnek olyan sztorik, hogy xy „LÁTÓ” milyen jövőképet festett és hogy valaki azt találta mondani neki: reméli, januárban még ott lesz... És ki nem sz@rja le, hogy a MÁSIK MIT REMÉL???
Mindenkire érvényes: NE HALLGASSON SENKIRE!!!
Úgyis mindenki a SAJÁT ÉRDEKEIT tartja szem előtt és nem fog a MÁSIKRA GONDOLNI!
Ha érezzük magunkban, hogy összeszorul a gyomrunk, idegesek leszünk és nyugtalanok, ha jön egy fojtogató érzet x és y szövegelésére: NE HAGYJUK HATNI MAGUNKRA!!!
Azt kövessük, ahol a NYUGALMAT, ahol a IO-t érezzük, mert az a JÓ ÚT (na.. 9.00-t mutat az óra, megint ITT van a rábólintás....)
Ezenkívül, mindig elmondom, de úgy látszik, nem elégszer: MINDEN JÓS AZT A KÉPET LÁTJA, AHOL SAJÁT MAGA TART!!!
Tehát, aki káoszt vetít, akkor BENNE IS KÁOSZ VAN!!!
Jó példa erre a 2020-as „KORONA”-vírus berobbanása. Ekkor is voltak akik elázárást váteszoltak és félelemetes jövőképet huhogtak. Mert ŐK EZT ÉRZÉKELTÉK!!!
Értjük?
Érezzük?
Holott alapvetően mi volt a KORONA vírus célja, mint „földi kivetülés”??
A KORONA MEGNYITÁSA a KOZMIKUS ÉRZÉKELÉS FELÉ.
Sokan megtették? Sokan. Megváltozott az életük? Meg. Átalakult a BELSŐ látásuk, gondolkodásmódjuk? Igen. Kinyílt a MAG-látásuk? Kifinomodott az érzékelésük? De ki ám....
Nekik félelemtes volt ez az időszak? Természetesen NEM.
Tehát?....
Értjük? Érezzük?
 
A MAG-ÚJULÁS egy teljesen MEGÚJULT létminőséget jelképez. Szerintem ez az OROM, amit elértünk.... Innentől már teljesen MÁS lesz a hozzáállásunk.
Az enyém is megváltozott.
Nem tudom EZT SEM leírni, ahogy a HAZATÉRÉS élményét is nagyon nehéz volt átadni. Vagy ÉRZI valaki, vagy nem...
Vagy összerezeg vele, mert EGY SÍKON vagyunk – vagy nem.
A BETELJESÜLÉS TUDATA hatalmas NYUGALMAT AD – mert kiveszett belőle a KÜZD-ELEM ereje. Minek? És kivel?
MÁR nem kell....
MÁR csak FIGYELNI KELL... És BENNE lenni továbbra is a pillanatban, a JELEN-ben, a JELEKnek.
Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy az élet mindennapos dolgaiban ne kellene döntéseket hoznunk. Hogy nem leszünk továbbra is „helyzetbe hozva”. De ez NEM ugyanaz, amiről itt most írok. A „felsőbb szint” meghatározza a TUDATOSSÁGOT, a tudatosság pedig az, hogy milyen döntéseket hozunk a hétköznapok világában.
Valahogy így...
 
Nagyon érdekes egyébként, hogy a külvilági eseményekre TOVÁBBRA SINCS VÁLASZ, ha az ember rá akarna kérdezni...
De miért is nincs?
Mert ahogy tavaly a KORONA üzenete más és más befogadásra talált, most is MÁS SZINTŰ lesz a MEGÉLÉS. Ez pedig előre NEM prognosztizálható, hisz mindenkinek a TUDATSZINTJE lesz a meghatározó.
Miként a HALAK csillagkép két szára, úgy fognak az utak egyre távolodni egymástól, és ahogy Horváth Krisztina verseiben olvasható volt: lesz, aki továbbra is „lábnyomot fog hátrahagyni”, azaz folytatja a karmaköreit.
De lesz, aki MÁR NEM....
 
Napunk kísérő angyala GABRIEL, akinek mi az üzenete mára? HALLGASS A SÚGÁSRA, a BELSŐ HANGRA.
Az a TE igazi vezetőd...
 
(Kép forrása: internet)