MEG-ÉLÉS – MAG-ÉLÉS

 
Ha a tegnapi nap a MEG-értésről - MAG-értésről szólt és sikerült valóban MEGérteni, hogy mi és ki is az a MAG bennünk, akkor ez a MAG-értés ma tovább lendít minket a MAG-TUDAT MEGÉLÉSE felé, mégpedig a SZERnek az ELEMÉBEN. Ez pedig nem más, mint az az állapot, amikor a MAG áttöri burkát és ÚJ NŐ-vényt NŐ-veszt....
„Újjáéledés a NŐ-s-ÉG-ben”....
Értjük? Érezzük?
 
Ez a NŐ-S-ÉG immár egy teljesen MÁS minőség, egy ténylegesen másik SÍK, egy más-sik DIMENZIÓ, amit NEM KINT, hanem MAGunkban fogunk MEGÉREZNI. Nem 4-ik, meg 5-ik, meg x-dik dimenzió, ez NEM a HÜLYESÉG HABOSÍTÁSA – hanem egyszerűen MÁSIK. És ha végre sikerül egyszer is megérezni, akkor már képesek vagyunk a továbbiakban ÉLNI IS.
ITT és MOST.
Ennek a „MÁS SÍK”-nak szolgálta a teljes kontrasztját most az a könyv, amit épp olvasok: Fábián Jankától az Utolsó boszorkány c. regényt. Még az elején járok, ahol leírja, miként éli meg egy család 1720-ban, ahogy egy SZÉPSÉGES és gyógyító tudással rendelkező nőrokonukat egy kegyetlen és bosszúszomjas, mindehhez még HATALOMMAL is RENDELKEZŐ HÍM, mindenféle aljas vádakkal, hozzá „megfelelő tanúkkal” a legszörnyűbb kínzásoknak alávetteti, majd máglyára juttatja. Anno nem volt épp előnyös szépnek lenni – lsd a Notre Dame toronyőr történetéről szóló regényt is -, hisz a kielégítetlen HÍMSÉGI VÁGY mindenre képes volt, hogy elpusztítsa azt, ami nem lehetett az övé, ha nem került viszonszásra vonzalma. Mondjuk a megátalkodott nőket se kellett félteni anno, hisz ha egy nőben a gyűlölet tombol, rosszabb mint száz férfi együtt....
Mondom: anno...
ÉS MA???
Napjainkban vajon mennyivel különb az átlagember intelligenciája? Mennyivel kevésbé vezethető meg, mint a középkorban?
Kik a legrosszabbak ma is? Nem a vallásos fanatikusok illetve a spirimaszlag igehirdetői?? Ők ma, a saját végtelen alacsony tudatszintjükről látva (asztrálsíkok meg egyéb gyöngyszemek), ugyanúgy elkárhoztatnák - és el is kárhozzák - azokat, akik RÁLÁTNAK AZ Ő KÉP-zetlenségükre és ostobaságaikra, kígyót-békát kiabálva rájuk. Persze az már más kérdés, hogy ki az, aki hagyja magára hatni az ilyenek praktikáit....Számomra remek példát kínálnak a videoim alá beírt megjegyzések (amik jórészét a minősíthetetlensége miatt törlök), mert tökéletes tükrét adják a VÁLTOZATLAN, szinte HIPNOTIZÁLT OSTOBASÁGOKNAK.
Az ilyenekkel még érvelni sem lehet, mert olyan távol vannak a VALÓS ÉRZÉKELÉSTŐL, mint Makó Jeruzsálemtől. Ők az ALVÓK, a SÜKETEK és VAKOK....Szó szerint hipnotizáltak.. Az ő világuk az anyagba kivetített mágiázás, legyen az lencse, tarkaterítő, gyertyagyújtás, védelmi kör rajzolása és egyéb ostobaságok.
Ez az a FÉL-SZINT, amiről tegnap előtt beszéltem... Az „anyag spiritualitása”. Köszönőviszonyban nincs az IGAZ SZELLEMISÉGGEL. Ezt valaki vagy ÉRZÉKELI vagy nem. Elmondani, elmagyarázni képtelenség.
Tehát teljesen mindegy, középkor vagy újkor: a HÍMSÉGI SZELLEMI ERŐTÉR UGYANAZ.
Ami mindent átpolarizál, SZÉT-polarizál, FESZÜLTSÉGET TEREMT, ami aztán BEGYŰLIK, és mindaz ami BEGYŰLT, az gennyes, mérgező, tehát ÖLNI TUD. Így tud a GYŰL ölni, amit GYŰLÖLETNEK nevezünk.
A gyűlölet alapja pedig a tehetetlenség, szintje a kegyetlenség, amiben sehol semmi SZÍV-béliség nincs.
Az is a polarizálás műfaja, amikor a gyűlöletet, a haragot, a bosszúvágyat a SZÍV-hez köti, mint érzelmet!!!! Értjük? Érezzük a hatalmas borítást és csúsztatást???
Amikor a SZÍV nem más, mint KAPU a MÁS-SÍKhoz, a MÁS-VILÁGHOZ????
Persze, így aztán lehet mondani, hogy ezen a kapun áramlik be a SÁTÁN SZELLEME – értve ez alatt SATANA-t....
Hát, erre lehet mondani, hogy borzalom.
Az érzéketlenség amikor éles ésszel és értelemmel párosul, mondhatni a legveszedelmesebb kategoria.
Mert minden ostobát a szolgálatába tud állítani és nekik hatalmat adva biztos lehet dolgában, hogy minden célját el fogja érni.
Egy darabig.
Mert csak idő kérdése, mire minden visszakanyarodik a feladójához, hisz amit MAG-unkból kiengedünk, az MAG-unkkal fog összerezegni. Tehát azt kapjuk, amit adunk. És ez NEM a „szemet-szemért, fogat-fogért” elve. NEM. Mert NEM UGYANAZ.
A „visszakanyarodás” EGY-SZER-űen, „simán” kozmikus REND.
Sokszor ez a visszakanyarodás lesz aztán épp ÉBRESZTŐ hatású, mely kinyitja az addig zárt szívkaput....hogy elindulhasson a SZER ELEM ÁRAMLÁSA... Ami szó szerint egy ÚJ ÉLET CSÍRÁJA lészen...
Ahogy MOST is....
 
MÉG MINDIG belső munka zajlik. A JELEK szaporodnak, ahogy tartunk az „orom” felé.
Egyébként ma megint a HEGY lapja érkezett, valamint az INTUÍCIÓé, de fejjel lefelé, tehát MAG-unkba nézés vagyon, érzékelnünk és figyelnünk KELL.
Az OROM lesz a hazatérés ÖRÖME.. De nincs orom, ha nincs az úton öröm... erre INT a ma IS megérkező SZERELEM lapja.
A MAG-újulás nem történhet meg elengedés, megkönnyebbülés nélkül.
Most annyiban élünk MÁS világot, hogy a belső döntés, a belső MAG-újulás tényleg FELÜL EMEL és összekapcsol a MÁS-SÍKKAL, a NŐ-vekedés síkjával... a SZERELEM ANAI erőterével...
 
Napunk kísérő angyala MIHÁLY - akiről szeptember 29 óta MÁR tudjuk, hogy Ő SEM HYM-ségi, hiába tolják a képünkbe állandóan férfialakban és karddal a kezében. Ennek a szimbolikának LEJÁRT AZ IDEJE. Az IGAZSÁG a felszínre tör és megmutatja tenmagát – ahogy mi MAG-unk is!
Csak emlékeznünk kell IGAZ MAG-ságunkra, ÖN-VALÓNK-ra!
Ma egy videot mellékelek, ami a MAG-ÉLET-TÁNCÁT mutatja...
Mely független minden emberi ostobaságtól...
 
 
https://fb.watch/921EBRx0Aw/