AMIKOR A KARMAKERÉK ÁTFORDUL

 
Ma nem kezdtem el azonnal a Rituálé megírását, mert láttam, hogy a tanítványok sorra küldik a saját „rituáléjukat”. Nagyon jó érzés volt látni: egyrészt azért, mert használják a tanultakat, másrészt azért is, mert a használat mellett ÉRTIK és ÉRZÉKELIK a lényegiséget!
Bárki kidobhatja a kockákat és bárki vethet kártyát is. Miért ne?
Na de ÉREZNI és ÉRTENI az üzenetét! Az már megkívánja a JELEN LÉTET.. a hangoltságot és a hozzá-ÉRTÉST.
Nem véletlenül tanítom a kártyavetést: mert ekkor lehet a legjobban megfogni azt az ÉRZETET, hogy milyen BENNE lenni a PILLANATBAN és a pillanaton keresztül a MINDENSÉGBEN. Megélni, hogy a kettő ugyanaz! Hogy a „MINDENSÉG” nem más, mint a MIND ÉN. És az ÉG.
Elmagyarázni ezt az élményt, még a mágikus magyar nyelvvel is, egyszerűen lehetetlen. A nyelv ugyan tökéletesen kifejezi a lényeget – na de az ÁT-és BELEÉRZÉS csak EGY-ÉN-i lehet.
 
Tehát, Rituálék... Mit is üzennek mára?
 
Aki lehívta, annak egyértelmű, hogy megjelenik a mai nap energetikájában a SORSSZERŰSÉG.
A „KARMA” – idegen szóval. És ha már karma és idegen szó: megint feltűnt a kommentek között az a tipikus bicskanyitogató spirinívó, amire ugrok, mint bika a vörös posztóra. A „guru” okoskodása és bölcselkedése a tipikus felelősség nélkül odamondogatás, amihez hozzájárul természetesen az ARC nélküliség és az ÁLNÉV.
Igét szórni a tanfolyam hirdetése alatt, hogy a tudás „ingyenes”, mondván bárki „lehívhatja” -, nos ez az egyik LEGSUNYIBB és LEGALJASABB ELMEPROGRAM. NEM véletlenül találták ezt így ki és nem véletlenül terjesztik. És aki terjeszti, tenmagáról állítja ki a bizonyítványt, mennyire ALSÓ HANGON REZEG, és ennek megfelelő szinten értelmez. Ja, és általában az ilyenek állítják azt, hogy az Ő TUDÁSUKAT PLAGIZÁLJA MÁS.... Hát, na.. mondhatnám, no comment, de mégsem, mert ezek azok a tipikus MOCSÁREMBEREK, akik soha nem adják a véleményükhöz az arcukat, de a „tutit tökéletesen tudják.
Sokszor elmondom: EZEKTŐL KELL TÁVOL TARTANIA MINDENKINEK MAGÁT! Legyen szó külföldiről vagy magyar születésűről. Itthon is van elég FÉLvezető FÉLREvezető aki tökéletesen képes MEGVEZETNI – HA!!!! Ha nem használjük a zsigeri szűrőnket!
Tehát megint elmondható: nincs egyértelműen rossz vagy jó: a sötétarcú spiritanítók is „jók” a maguk szerepében, mert MEGMOZGATJÁK az EGY ÉN szűrőjét. Működik vagy nem?
Honnan tudnánk, hogy jól működik, ha nem lennének hozzá „kihívók”...?
 
De ettől függetlenül a „sötét arcú”, felhőárnyékolta hamis tanítókat így is-úgy is utoléri a „karmakerék”, mert büntetlenül senki nem hirdethet hamis igéket... Még akkor sem, ha a végidők ezeknek az ámokfutásáról szól!
 
MOST MINDENKIRE VISSZASZÁLL AMIT MAGÁBÓL INDÍTOTT.
EZ INDUL MA ténylegesen az ÚTJÁRA....
 
A tegnapi napon nagyon erős hullám érkezett.
Betódult a térbe a BETELJESEDÉS energetikája - a fizika síkjára kivetítve...
Ez a hullám UTOLÉR mindenkit.
Így azokat is, akik eddig MÁSOK ENERGIÁJÁBÓL akarták magukat feltölteni és táplálni. Sok „guru” van ilyen. De akár a hétköznapokban, a közvetlen környezetünkben is.
Csakhogy ennek vége.
Vége van számunkra IS, akik pedig engedtünk a „szívásnak” és hagytuk magunkat „szivatni”...
Felejtsük el az „irgalmat”, a „kegyelmet”, mert ezek mesterséges és IGAZ tartalom nélkülid fogalmak CSAK a VALLÁSOK kreálták, a maguk céljainak elérése érdekében.
A legdurvább csúsztatás az, hogy elhitetik: TE megváltod a másikat az ÉLETEDDEL!!! Ahogy Jézus is az életét adta érted.
Hát NEM! Jézus NEM VÁLTOTT MEG SENKIT! Őt egyszerűen megölték. Pont. FELÁLDOZTÁK egy olyan VALLÁS DOGMÁI ALAPJÁN, aminek ALAPJA az ÁLDOZÁS és ami ELLENÉBEN Jézus pont SZÓT EMELT.
Jézus UTAT mutatott. KIUTAT egy megtévesztésből.
Emlékeztetett. Arra, hogy minden EGYÉNben TEN-MAG-ában van az IS-TEN-MAG. Saját „gyógyító” ereje. Saját "megváltása" a hauzgság dogmái alól.
Emlékeztetett arra, hogy nem csak „emberek” vagyunk, hanem „EMBER” minden „EGY-e-S ember”.
Jézus volt maga az „EMBER”.
Elmondta: „Én vagyok az ÚT, az IGAZ-s-ÁG és az ÉLET”.
Tehát „ÉN”.
Azaz minden „én”. MIND ÉN. Minden EGY-ÉN.
Értjük? Érezzük?
 
Amikor kártyát vetünk, akkor pontosan ezzel a MIND ÉN-nel rezgünk össze.
Tehát VELE és az ő energetikájával.
Felemeljük magunkban az „embert” „EMBERRÉ”.
A segítségnyújtás teljesen természetes.
Senkit nem hagyunk az út szélén. De ezt címkézni „irgalomként” és „kegyelemként” – már a megvezetés kategoriája, ami a leuralás és kihasználás mintájához tartozó.
Értjük? Érezzük?

Azáltal, hogy TEGNAP elindult a beteljesedés hulláma, nem egy „rajtunk kívül” álló „valami” lendült működésbe. Ha így lenne, nem éreztük volna meg.
Ez a hullám meghozza azokat az ESEMÉNYEKET, amelyeknek KINT meg kell történnie. Amiket MÁR LÁTTUNK korábban – de hogy MIÉRT MOST ér egybe majd az IDŐ a TÉR-rel, azt a FELSŐBB AKARAT jobban tudja.
A külső eseményekkel párhuzamosan az EGY ÉN is megéli azt a SORSFELADATÁT, amiért itt van. Pontosabban a KÜLDETÉSÉT. Hisz minden élet, minden lélek egy SZEREP ELVÁLLALÁSÁVAL van itt. Azon túl, hogy mindig megélje a pillanatot, mindig BENNE legyen a pillanatban – és a pillanaton keresztül érzékelje a Mindent.
Az, hogy erre sok „ember” nem képes, mert elfelejtette „EMBER”-i mivoltát, egy KOR-KÖR velejárója. De ebből immár ki lehet szállni.... és a kinti eseményekkel párhuzamosan aki még „ember”, de „EMBERRÉ” akar válni – most megteheti.
HA FIGYEL.
HA JELEN TUD LENNI. Ha veszi a Jeleket.
Vannak már, akik átugrották a szakadékot és onnan nyújtják vissza segítő kezüket.
Aki még nem, annak hamarosan elérkezik az IDŐ, hogy ugorjon.
Vagy maradjon....
 
Mai angyalunk RAZIEL, az ÉRZÉKELÉS és ÉRTÉS angyala.
A „Teremburán” ma a NAP és SATANA között teremtő fényszög lép működésbe. Mit jelent ez? Mit jelent a „teremtés”? A TÉR-be hozást. Mit tudunk a Térbe hozni? Ami MÁR VAN. És mikor tudjuk megtenni? Amikor IDŐ és TÉR EGY-be ér....amikor a NAP mint a felső akarat, a vezérlő szellem megjelenítője, ezt elérkezettnek látja...
 
 
(Kép forrása: internet)