GYÜLEKEZŐ FELLEGEK

 
Alapvetően pozitív beállítottságú ember vagyok és zsigerből elutasítok minden huhogást, vészjelzést, „gátló fényszöget” és hasonlókat. De.... Ma a legjobb szándékom mellett sem tudok mosolygós pofikákat keríteni a levegőbe, ha nem erről szól a nap. Mert akkor én is beállok az átverősdit játszók sorába és lila ködöt festek a tények elé. Ami lehet, hogy jólesően eltakarja tényeket, de attól a tények még tények maradnak....
Ez kb olyan, mint amikor valakiről kiderül, hogy gyógyíthatatlan beteg. Tudnia KELL – de azt is, hogy ebből a helyzetből mi a LEGJOBB KIVEZETŐ ÚT. Tehát a MEGOLDÁSRA kell fókuszálni és NEM az ELFEDÉSRE.
Ma valami „belóg” a levegőbe. Már reggel érkeztek erre a jelek: nekem, személyesen a GONDOLAT lapja érkezett, aztán ugye a számok: 7.27, 7.55...8.33.... A Gondolat lapjával a 7-es szám párosítható, azaz a FIGYELEM, az elmélyülés. A 27 jelzi, hogy „nem vagy egyedül”, és ráadásul ma 27-e van (egyébként meg mindig mondom: az ÉGIEK ÉLNEK azzal a rendszerrel, ami a "színház tartozéka", hisz nem a titkolózás a céljuk, hanem az ébresztés, az együttműködés); az 55 pedig a VÁLTOZÁST mutatja. Ha duplán, kettőzötten jelenik meg egy szám, akkor mndiz az ERŐre, a dinamikára figyelmeztet.
A 8 ugyancsak az ÁTFORDULÁS, a 33 pedig a továbblépés és a TUDÁS.... A két 3-as egybeforgatva pedig kiadja a 8-ast...
A 3-as szám a Jupiterhez tartozik, aki mint tudjuk az IGAZSÁG, a HIT, a gondolat, a filozófia, a tudás, és a BELSŐ UTAZÁS bolygója.
JÓ PI TÉR... A PI-ről tudjuk, hogy mindig különleges üzenet hordozója, és azt is tudjuk, hogy mi tartozik hozzá... Semmi esetre sem a hímségi energia...
Tehát az ő ereje lesz ma aktív.
 
A „Terembura” szerint IS, mivel a Vénusz kapcsolódik hozzá, aki a SKORPIÓ és a KÍGYÓTARTÓ csillagképekben halad, a TEJÚT „frontvonalán”.
A Jupiter a VÍZÖNTŐ-BAK csillagképek átfedésében jár, tehát a „szellemi háttér” is a BÖLCSELETRŐL, a megtisztítandó IGAZ TUDÁSról szól.
 
Október 22-én vetettem kártyát az országra.
Megnéztem a felsőbb világok iránymutatását és a „földi” síkon várható eseményeket is. Mondhatni, SEMMI nem változott a 2019-es lekérdezés óta, csak annyi, hogy HALADUNK A BETELJESÜLÉS FELÉ. Aki jól figyelte O.V. beszédét 23-án, az bizony kihallhatta a rejtett mondanivalót, mely mondanivaló tökéletes szinkronban áll a kártyák által jelzettekkel. Azaz: „minden kard hegye ránk szegeződik” és a mi feladatunk az EGY-S-ÉG megtalálása...
A kártyák egyértelműen megmutatták, hogy az IGAZ-s-ÁG nevében MOST „visszanyal a fagyi” – azaz MINDEN VISSZAKANYARODIK A FELADÓJÁHOZ.
Megvalósul a „MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL”, de megvalósul az is, hogy aki „ROSSZAT AKAR MÁSNAK, MEGTEREMTI MAGÁNAK”.
 
Mindez, ha belegondolunk 2 irány - mely két iránynak NINCS KÖZÖS platformja. Érdekes módon, ez a 2 irány SEGÍTŐ ERŐminőségként jelentkezik. Miért?
Mert a FELSŐBB AKARAT DÖNTÉST AKAR.
Akadályozó minőség az egyoldalú leuralás. Mégpedig úgy, hogy szövetkezik a „maga fajtájával”. Megteheti, de mint tudjuk, aki „kardot ránt, kard által vész el”.
De mi az, hogy "akadályozó minőség"? Annyi, hogy ezzel van dolgunk, ezzel kell megküzdenünk..
És ez most bizony belóg a levegőbe a fenyegetés szele..... 9.01-kor leírva...
 
De MIT tehetünk ha ÉREZZÜK a beteljesülés szelét?
DÖNTENÜNK KELL.
Ki milyen hullámra ül fel, az fogja célba vinni.
 
Sokszor elmondtam, hogy a SZÍNPAD KÉSZEN VAN.
A DRÁMA MEG VAN ÍRVA.
A szereposztás is adott, csak a szerepjáték az egyetlen változó a történésben. A HOGYAN és a MINŐSÉG.
Mindig van döntési lehetőség. És nincs olyan, hogy jó vagy rossz döntés. CSAK DÖNTÉS van. És OKOZAT. Ahogy én is megkaptam a tanítást egyszer, hozzátéve, hogy „ha így döntöttél, akkor nincs más dolgod, mint a „VÁLASZTOTT UTAT BEJÁRNI A LEHETŐ LEGTISZTÁBB SZÁNDÉKKAL, A LEGMAGASABB TUDÁS ÉS A LEGJOBB MINŐSÉG SZERINT”.
 
Ma tehát 3 tényezővel fogunk szembesülni:
- BETELJESÜLÉS tudata
- DÖNTÉS meghozatala
- CSELEKVÉS akarata.

Ahogy reggel a számok mutatták: SENKI nincs magára hagyva. Mindenkinek van segítő, támogató ERŐ a hátterében, tenmaga felsőbb ÉN-je és a vele kapcsolódó angyali és más energiák révén.
Aki lehet akár GABRIEL is, mert MA Ő ÁLL MÖGÉNK, mutatva az UTAT, mint VEZETŐ...
KÉRJ és MEGADATIK.
Ahogy az „ISTEN NEM KICSESZÉSRE JÁTSZIK” (ellentétben a világi vezetéssel), úgy egyetlen angyali támogató erő sem. De KÉRNI KELL. Szívből és TISZTA SZÁNDÉKKAL.... 9.09-kor leírva...
 
 
(Kép: a saját képernyővédőm, ami tegnap jött.... és annyira beszédes és jelképes, hogy arra szavak nincsenek...