BÉKE

 
 
Ma csak délben tudtam nekiülni a Rituálénak, viszont ennek fejében, már sikerült némi tapasztalást begyűjteni a nap energetikájából, ami nem volt más, mint a „hullámok elcsitulása”.
A LE-és MEG-nyugvás...az elcsendesedés...
A nyugalomnak az a fajtája, mikor TUDOMÁSUL VESSZÜK (és nem beleTÖRődünk) azt, ami VAN. Azt a VANSÁGOT, ami egy végigzongorázott futam végén CSENG KI.
Milyen ez kicsengés? Lágy? Kemény? Erős? Halk? Durva?
Jól megnyomtuk az utolsó hangot vagy finoman emeltük el a kezünket a billentyűről?
Milyen tanulságokat vonunk le a hangzásból? "Jól játszottunk"? Vagy van még mit gyakorolni?
Ha jól játszottunk, akkor eljutottunk a "TUDOM" állapotába. Ekkor már bennünk vannak a TANULSÁGOK is, amiket mind MAGUNKBA építettünk, eggyé váltunk a tapasztalásokkal, megélésekkel.
Nem fogjuk előlről kezdeni, hanem innen lépünk majd tovább...
Bennünk van egyrészt a JÓL VÉGZETT MUNKA öröme és bennünk van a munka során MEGÉLTEK, mint élmények, melyek az épülésünkre szolgáltak.
Minden gyakorlás NEHÉZ. Ez az EGO munkája.
De a gyakorlás CSAK AKKOR vezet eredményre, ha az ujjakat mozgató TUDATBAN ZENG A MUZSIKA....És a "kéz hallja" ezt a muzsikát...
Ugye értjük?
Ugye érezzük?

Több írást is olvastam délelőtt, melyek írói mintha összebeszéltek volna. Még a szóhasználat is összerímelt, pedig egészen biztos nem ismerték egymást. De hát, mint tudjuk, véletlenek nincsenek, csupán ÉRZÉKELÉSEK. És ha ezek összecsengenek, akkor „azon a szinten” VAN-S-ÁG van .
Ez a vanság pedig nem szól másról, mint a BETELJESÜLÉS ÉRZETÉRŐL (12.21.... mondhatni hajszál pontosan passzol írás és szám....)
Még a lányom is szinte ugyanezeket a szavakat használta a délelőtt folyamán: „anya, azt látom, hogy MINDEN MEGY A MAGA ÚTJÁN ÚGY, ahogy az MEG VAN ÍRVA”. Nála, ahogy visszanézte a születésnapján, még májusban kivetett éves kört, pontosan bejöttek az egyes hónapokra mutatott előrejelzések. Így mostanra is...
Minden megélés bekövetkezett..

Kíváncsian várjuk a NOVEMBERT, mert nála IS, nálam IS, meg az általános kirakásokban IS bizony „KARMIKUS” eseményeket jeleznek a lapok, melyek Zsiborás MÁrti verseiben is lejöttek. Mégpedig dátumokkal együtt....
Ezeket az eseményeket, pontosabban MINŐSÉGEKET, már látni lehetett még az augusztusi cezura előtt.  Emanuel érkezésével a HOGYANon változott. Finomított. Mégpedig AZOK ÁLTAL, akik ÖSSZE TUDTAK REZEGNI vele. Akik JELEN voltak...

E jelenlét eredményeként, ha FELÜLEMELKEDTÉL – akkor MÁRA KIEMELKEDTÉL.
Akkor BÉKÉBEN VAGY és nyugalomban..
Amikor pedig ideér a vihar, már nem lesz vele "dógod"..

Sokat beszéltünk arról, hogy SZEPTEMBER 16-val eljött egy DÖNTÉS, egy CEZURA.
Addigra mindenkiben eldőlt BENT, minek ad hitelt MAGÁBAN. Ennek a döntésnek az ARATÁSA érkezik..(na, megint: 12.27...eszméletlen!!!...)
Legyen ez az aratás bármilyen – az a tudat, hogy mindenki AZT KAPJA, amit „kidolgozott MAGÁNAK”, amit MEGTETT és BELETETT tenmaga tudati átalakulásába, és hogy pontosan ennek az eredményét fogja megélni a VÁLTÁS pillanatában -, megad egy nagyfokú BELSŐ BÉKÉT.
És ez JÓ.

Ma a HOLD a Felszálló Holdcsomóponttal áll együtt az ALCYON csillaga alatt, mágus fényszöget alkotva a NEPTUNNAL.
Mint tudjuk, az Alcyon a Fiastyúk, azaz ISTENANYA ERŐTERE, annak TISZTA MAG-S-ÁGÁnak az őrzője.
Ha tehát a HOLD ma az Alcyonhoz kapcsolódik a „KILÉPÉS” lehetőségével, ráadásul a Neptun által duplán is, hisz ő Halak visszaúszó fejénél és a Vízöntő jövőbe ömlő vizénél pontosan a MÚLT elengedése által teszi lehetővé a JÖVŐ MEGTISZTULÁSÁT, a "Tiszta LAppal kezdés" lehetőségét -, akkor ma, aki JELEN VAN és érzékel, szó szerint megélheti MEGTISZTULT(-s-)ÁG békéjét, a SZER ELEM hangoltságában...

Mi jön? Mi lesz? Leginkább kint? TITOK.
A „TOLVAJ” lapja hoz IS és visz IS. Jézus mit mondott? Úgy jövök mint tolvaj.
Éber vagy? Tiszta vagy? Akkor TUDNI fogod, mit tegyél. és mikor.
ADÁSBAN és VÉTELBEN vagy, azaz mindenkor BENNE VAGY A PILLANATBAN.
Ha alszol, ha süket vagy és vak – akkor pedig az a hullám lesz a tiéd, amibe belealudtál....

Ma JOPHIEL érkezett mellénk, a TÉR TISZTÍTÁSÁNAK az üzenetével.
A tér milyensége körülöttünk belőlünk fakadó. Ha jól érezzük magunkat otthonunkban – akár átvitt értelemben, tehát magunkban, akár ténylegesen, akkor JÓ energiákat mozgatunk.
Ha azonban valami nem tetszik, valami zavar, valami diszharmonikus: akkor tegyünk a tisztulásért, mert miközben KINT takarítunk, BENT is tisztulunk...