VALÓS-ÁG

  
Kinek mi a MAGA VALÓSÁGA? Ki mit fog megélni a MÁ-ba?
 
Nos, ennek VÁLASZÁT hozta el a szerdai TELIHOLD, elindítva a beteljesülés hullámát...
Nem tudom, ki hogyan élte meg az előző 3 napot, a Telihold előtt, alatt és után, a tipikus „szent 3-asság” ritmusában? Magamat tekintve, egy kettősséget éltem meg: volt bennem egyfajta nyugalom, de egészen mélyen, és volt bennem egy érzet, amit nem tudtam megfogni, megfogalmazni, körülírni. Talán ahhoz a BÉL-beli állapothoz hasonlítható, mint amikor elkezd bennünk valami dolgozni, kuruttyolni, kavarogni, émelyegni... Érezzük, hogy ennek fele se tréfa, de egyáltalán nem biztos még a végkimenetel: elülnek a hullámok vagy futás lesz belőle?
Tegnap ráadásul rám ültek a kétségek is a tanfolyamokkal kapcsolatosan, kemény kihívás elé került az önbizalmam..,. Bár, ezt jelezték a kártyák már kora reggel, mégpedig a „Féltékenység” lapján keresztül. Ez a lap NEM a féltékenységről szól, hanem egy olyan KÍVÜLRŐL érkező erőbehatásról, mely KIBILLENT a LÁTSZÓLAGOS egyensúlyból. De SOHA NEM ROSSZ SZÁNDÉKKAL.
„Legalacsonyabb” szinten is FIGYELMEZTET. Figyelmeztet valamire, ahol gyengék vagyunk, ahol könnyen kibillenünk. Nézzünk magunkba, MIÉRT. Legyünk JELEN a JELEKNEK, mert ha netán elvesztjük a FONALAT, azaz a vertikális összeköttetést, akkor mindig érkezik SEGÍTSÉG a horizontális világból. Jön egy telefon például és pont olyan szavak, mondatok hangzanak el benne, amelyek azonnal helyre billentik a rendet. BENT. Magunkban....
Mondanom se kell talán, hogy velem is így történt. Igaz, nem tegnap érkezett a válasz, hanem ma, de a lehető legjobb időzítéssel. „Véletlenül”...Ekkor már túl voltam a magam harcain, tehát BELETETTEM a magam munkáját, de a visszacsatolás, a megerősítés még épp „jól jött” hozzá...Mint a pont az i-re, ahogy szoktuk mondani...

Mostanában megtalálnak olyan JÓSLATOK, mindenféle előadás vagy hanganyag vagy írás formájában, amelyek meglehetősen sötét jövőképet vetítenek. Miszerint az oltatlanokat diszkriminálni fogják, elkülöníteni a társadalomban, munkájukat elveszik, bezárják őket – a tömeges méret miatt a stadionokba, miket nem véletlenül építettek, előre, jól megfontolt szándékkal -, a gyerekeiket elveszik, más családokhoz helyezik...Nem lesznek pártok, csak egy kormány, mely az új világkormány kinyújtott keze lesz. A katonaság, a rendőrség pedig gyökerében hivatott elfojtani minden lázadást, biztosítva a totális diktatúrát....Ja, és ehhez még jönnek majd az annunakik is, a hüllőllények, akik ezt az egyeduralmat megtámogatni hivatottak....

Aztán van a másik irány, mely azt mondja, hogy megérett az idő a világ pusztulására, mivel ciklikusan „amúgy is” fordul a Föld tengelye, pontosabban váltanak a pólusok és ilyenkor „menetrendszerűen” jönnek a kataklizmák, amik a pólusváltás velejárói, és óhatatlanul egy új életminőséget fognak elhozni. És különben is, az ember tönkretette a Földet, megérett hát a pusztulásra...

A legkevesebben beszélnek azonban a LÉNYEGRŐL. A MIÉRTRŐL. Arról, hogy KI az EMBER, ki az ISTEN és milyen SZELLEMISÉG URALJA most a Földlakókat. Tulajdonképp MINDEN EMBERT, mert legyen „civilizált” fehér, vagy „bantu néger”, a szokásaiban, a természethez, a másikhoz való viszonyulásában teljesen EGYFORMA. A „civilizált” is HÁBORÚZIK és a „bantu néger” is fegyvert fog a másik törzs ellenében. Akár így, akár úgy, de ÖLNEK. Ez az egyik meghatározó. A másik pedig a NŐHÖZ, az ANYÁHOZ, a GYERMEKHEZ és a CSALÁDHOZ való viszonyulás. Szinte mindenhol a FÉRFI határozza meg, hogy mikor AKAR együtt lenni a nővel.
És NEM A NŐ határoz, hogy együtt akar-e lenni egyáltalán a férfivel! (Itt most nagyon kérek mindenkit, hogy NE menjen bele a hétköznapok egyedi eseteibe, hanem GLOBÁLISAN, uralkodó ESZEMI SZINTEN lássa a dolgokat).

Tehát? ALAPJAIBAN nincs rend és harmonia az egész SZELLEMI SZINTŰ működésben.
Az ALAPOKAT KELL ÚJRA HELYRE ÁLLÍTANI – és azért bolydult meg a TÖBBI BOLYGÓ is a Naprendszerben, mert EGY-S-ÉG-esen kell az ISTENI ERŐTERET, a TISZTA VALÓS-ÁGAT helyére tenni.
Ebben a helyreállításban a VÁLTOZÓ és a DÖNTŐ szerepet a TUDAT „játsza”.
MINDENKÉPP JÖN egy magasabb rezgésű KOR-KÖR.
Ahhoz, hogy mire EZ IDEÉR és mi „azonosulni tudjunk vele”, NEKÜNK KELL megtennünk a MAG-unkét. Kilépni a MÚLT KOR-KÖRÉBŐL és annak energetikai erőteréből.

A VÁLTOZÁS HULLÁMAI egyre intenzívebbek.
És mivel ennyire intenzívek, pont EZÉRT NEM LEHET MEGLÁTNI A JÖVŐT!!!

Mindenkinek elmondom újra és újra: aki MOST JÓSOL, az egyszerűen FELELŐTLEN!
Miért???
Egyrészt, mert minden jós a SAJÁT TUDATSZINTJÉNEK megfelelő PROGRAMOT LÁTJA!!!
Azon a tudatminőségen fog jövőképet adni.
De mi van, ha a kérdező MÁS TUDATSZINTEN VAN???
A „holoháló” tele van a RÉGI MÁTRIX mindenféle információjával. Ezek az ELMÉT PROGRAMOZÓ információk!!! Viszont ennek a „múltnak MÁR NINCS jövője” csakis HOLOGRAFIKUSAN!!!
Amit már évek óta BELE VETÍTENEK! Hogyan lehet kilépni belőle? TUDATOSSÁGGAL. Látással.
Amikor én leülök kártyát vetni egy kérdésre, sokszor már félúton megáll a kezem és nem is húzok, mert közben már ott a SÚGÁS: mire is akarsz húzni?? Amikor TUDOd, hogy minden rajtad áll és rajtad múlik? Amikor nincs kész irány??....

Másrészt: az ÉRKEZŐ VILÁGRÓL nincs információ!
Viszont VAN ÉRZET!!
Mert ahogy mondám, és ahogy a Kék vér könyvekben is le vagyon írva: a KÉK BOLYGÓT KÉK LÉNYEK FOGJÁK ÉLTETNI.
Mit jelent ez?
A Föld ELEVE KÉK BOLYGÓ. Ez a TISZTA PROGRAMJA. Felette az ÉG is KÉK. Tehát a „rárakódott trutyit” kell lepucolni „csupán”.
Ami meg is fog valósulni..
De a Kék bolygó működéséhez „KÉK TUDATÚ” emberkre van szükség. Ezt igyekeztek felébreszteni bennünk a Kék vér könyvek.
De ha már felébredt bennünk és MÁR ÉLJÜK is a JELENBEN, a mindennapokban, akkor már érezzük azt is, hogy nem kell a lezáruló KOR-KÖR-rel együtt „megboldogulni”, hanem ITT LEHET BOLDOGGÁ VÁLNI! TESTBEN. Az ÚJ KOR-KÖR minőségében!
Mi a KÉK TUDAT?
Alapvetően az ÉRZŐ, ÉRZÉKELŐ tudat. Amikor ÉRZEM A TUDÁST. Amikor a SZÍV pumpálja az INFORMÁCIÓT.
Ez a SZÍV-TUDATOSSÁG.
Elmagyarázni ezt szinte lehetetlen. Akit átjár, az úgyis VILÁGOS ÁG-ba kerül, ami a „megvilágosodás”maga. MAG-JA.

Nos, ez az a „hegymenet”, melynek végén ott az OROM, az ÖRÖM, a „CSÚCS-ÉLMÉNY”...
Tehát?
A lényeg, amit a mostani Telihold berezegtetett: a nagy váltás, változás, forrongások mentén mindenkivel AZ FOG TÉNYKÉNT megtörténni, az íródik át a MÁ-ba, amilyen TEN-MAG-ának a TUDATSZINTJE. Viszont EZ minden pillanatban VÁLTOZTATHATÓ!
Hát, ebben van a nagy titok....
Ezek után gondolom, érthető, miért AZRAEL érkezett ma támogató angyalként, mint „MENNYEI TANÁCSADÓ”.....
(Kép forrása: internet)