FELSŐBB SZFÉRÁK

 
Ma minden a „MÁS-(S)-IK”-ról szól.
A „fenti” világ(ok)ról, ami valójában nem más, mint a BENTI.
Hisz a „fenti” világot mindig bent érezzük, magunkban.
Nem kint látjuk – hanem bent érzékeljük. Látjuk, halljuk, tapasztaljuk. Tehát minden érzékszervünk működik – és mégis teljesen más minőségben.
 
Ma lehet, hogy a külvilág dolgait illetően kicsit elbizonytalanodunk. Úgy érezzük, kihúzzák a biztosnak vélt talajt a lábunk alól.
Ha valaki ebbe a „horizontális” világba teljesen bele-FELEDKEZIK, akkor valóban így is érezheti. Hisz a külvilág manipulátorai mindent elkövetknek ennek érdekében, mind a „sima” politika oldaláról, mind a gazdaság, vagy a „konteo” világ, sőt, a spirivilág felől is.
Hisz aki elbizonytalanodik, az könnyen FÉL-ELEM-be esik, pánikol és aki pánikol, máris irányítható...
Mit hallunk: a mindennapi politikában? Az acsarkodást, a lózungok tömkelegét, az üres ígérgetéseket, az emberek FEJÉNEK a hülyítését, a "parasztvakítást"..
A gazdasági világ "végre" elszabadult, a már 2018-ra tervezett "válság", ami az istennek se akart bekövetkezni, a covidnak és az égbekiáltó aljasságoknak "hála" végre kitört és most aztán arathatnak az infláció haszonlesői. Az infláció mindig kiszedi a jónép zsebéből a megtakarításait és visszapumpálja a mesterséges körbetartozásban fuldokló államok valódi "tulajdonosainak", az őket finanszírozó, határokon átnyúló multicégek zsebébe. Azért, hogy az eladósítást tovább fokozza. Na, EZ az igazi világuralom!
Ahogy startolnak fel az árak – úgy indul újra a kétségbeesés érzete az EMBERekben, hisz tényleg hozzá kell nyúlniuk a tartalékaikhoz. Az életszínvonal fenntartásához majd jönnek újra a kecsegtető HITELEK, ami a "horizontálisan" gondolkodók ezreit fogja újra mélyésges csapdába rántani.... Hisz ha nincs vásárlás, nem lesz gyártás, ha nem lesz gyártás, nem kell a munkaerő...
Ebben a gazdasági-politikai rendszerben jól megfigyelhet, hogy „csak” egy nem számít: maga az EMBER.
Minden az „ember” körül forog, amíg van pénze. De ő lesz az abszolut teher, ha el kell tartani. Teljesen függetlenül attól, hogy ez az ember egyébként FIZETI saját ellátását....
 
A jelen "EMBER-TELEN" RENDSZER köszönő viszonyban nincs a REND SZERÉ-vel!
A REND nem a fizikai síkon kezdődik – itt csak megnyilvánul.
A REND egy MAGAS, azaz MAG-OS TUDATSZINT, ami MÁG-US erővel mutatja meg magát az anyagban, ami CSUPÁN FORMÁJA az őt működtető, megtöltő szellemiségnek.
A SZER mint tudjuk az az ELEM, mely az ÉLETET tartja áramlásban.
Nos, ha a külvilág képe köszönő viszonyban nincs a SZER ELEM minőségével – akkor a külvilágot működtető EMBEREK SZELLEMISÉGÉVEL van a gond.
SZER és SZEL. Az L és az R hangváltók. Tehát a SZER az a SZEL-(l)-(E)M, az a "SZÉL", az a TUDATI MINŐSÉG, ami nem anyagi, földi eredettel rendelkezik, ugyanakkor minden formában BENNE VAN.
"BENNÜNK" is!
 
Magyar nyelv mágiája: vegyük csak újra végig.
MÁGUS = „varázsló” (más nyelveken)
MÁG-US/ŐS = MAG ős. A MAG amúgy is az „ŐS”, azaz ez EREDET maga...MAG-ja..
MAG-OS = olyan „valami”, aminek MAGJA van. Mondhatni „KÖZEPE” . Van VELEJE és képes magát reprodukálni. Csak meg ne kérdezze valaki, hpgy melyik volt előbb: a MAG vagy az a „valaki”, aki a magot növeszti....
MAG-AS = lsd a tegnapi „ÓRIÁS” témát: ami magas, ami méretes, ami ÁTNYÚLÓ, az ÉGIG érő....
Tehát? Jól lekövethető: minden, ami MAGAS, MAGOS, MAGUS – az BENNÜNK VAN! BEL-ÜL!
Hol van az ÁTLÉNYEGÜLÉS alfája és omegája?
Az „UREUS” kígyó hol harap saját farkába?
Bizony, saját magunkban.
 
Sokszor elmondtam már: a külvilág az a SZÍNPAD, amire mi születésünkkor felléptünk. Mi „belevisszük magunkat” ebbe a színpadba és a rajta állók közé. BEFOLYÁSSAL leszünk a közvetlen környezetünkre, mi fogjuk ALAKÍTANI azt a RÉSZT, ami hozzánk kapcsolódik. Ha lelépünk a színpadról, nem leszünk ott, tehát a HATÁSUNK is megszűnik. De amíg rajta vagyunk, addig HATUNK. Hogyan?
Úgy, hogy „LEHÍVJUK” MAG-US erőnkkel és képességünkkel mindazt, amit földi létünkhöz mi magunk már ELŐRE elkészítettünk. Mindig mondom: a teremtés nem a „semmiből valaminek” a formába öntése, hanem MÁR MEGLÉVŐ SZELLEMI „CSOMAG” ÁTHOZATALA és megvalósítása. Alapvetően MINDEN a rendelkezésünkre áll, rajtunk múlik, a HITÜNKÖN, a MAG-ERŐNKÖNK, hogy a csomagból mit és mennyit használunk fel.
Amikor valaki gyereket szeretne, de azt mondja, "ebbe a világba" nem szülöm bele: elfelejti, hogy minden gyerek LEHOZZA a SAJÁT életéhez, MINŐSÉGÉNEK megéléséhez szükséges feltételeket.
Nem "HOZOMÁNY" nélkül jön erre a világra!
 
Tegnap Gyulainé  Horváth Krisztina 3 verset hozott, egyiket beemelném, mert pontosan idevágó. Egyébként 19-én érkezett "le", pontosan a „KERESZT-ÚT” c. Rituálé napján...
 
Változik a világ
 
Változik a világ, s te vele s benne változol.
S ne félj e változástól,
mert mire szükséged van itt e létbe,
„odaátról” mindent „áthozol”.
Hisz képes vagy rá, s a változás vár.
Megvan hozzá minden tudásod
és elképzelni sem tudod még,
hogy mennyi csoda vár rád most.
Csak lépj egyet s dönts önmagod mellett.
Hisz a legnagyobb vezetőd te magod vagy benned.
Csak higgy neki s tudd, neked ő a legnagyobb Mester.
Te csak engedd, hadd vezessen
egyre beljebb s egyre feljebb.
A saját legbelsőbb teredbe.
Hol minden ösvény összeér és semmi nincs KERESZT-BE.
Mert minden út az Egybe ér,
ezt soha ne feledd el, Kedves.
 
Napunk kísérő angyala RAZIEL, az ÉRZÉKELÉS angyala. Ő segít a belső látás-hallás-érzés-értés kifinomításában, abban, hogy MERJÜNK HINNI a belső hangunknak, hisz OTT A LÉNYEG.
MI a lényeg? LÉNY-ünk ÉGI rész. Márpedig ami ÉGI az milyen? MAG-OS-SÁGOS...
Nohát....