VIHAR és TISZTULÁS

 
Ma megelőzte a kordé a szamarat: mire nekiültem a Rituálénak, már feltelítődtem élményekkel, mégpedig csupa olyanokkal, amelyek aztán a Rituálé észközeiben meg is jelentek.
Közös vonás a „forgószél” volt, mely pusztít, rombol – azért hogy ÚJRA ÉPÍTSEN.
 
Én, saját magamnak, a „KISPÉNZ” lapot húztam reggel, fel is vetődött bennem, vajh milyen „tükörbenézést” kíván meg tőlem a mai nap, mi az, amit kell meglátnom? Ez a kártyalap, akár a többi, ugyancsak több síkú: szól a belső tükörbe nézésről és szól az ÉRTÉKRENDRŐL. Hol van eltérés a BENT és a KINT között? Hol van „rejtett isteni vezetés” az életedben?
Hát, nem sokkal később meg is érkezett a vezettetés: egyik tanítványom küldött át egy „sámános” oldalt, ahol Horváth Krisztina versét lehett olvasni, mint saját írást!! Csupán egy „Márti” aláírás volt odabiggyesztve a végére, aki ugyebár bárki lehet, akár az oldal tulaja is, mivel személyes név nincs megadva.
Engem nem „puha fából” faragtak, mindig is felvállaltam a „megmondóemberke” szerepet és utólag minden esetben be is igazolódott: joggal nyitottam ki a számat. Ahogy jelen esetben is, Mivel Kirsztina versét egyszerű „ctrl c – ctrl v üzemmódban” tették ki, holott a verset én osztottam meg, még Krisztina is a Skorpió oldalról vette át a saját oldalára.
Tudom, hogy sokan tovább osztották, ami nagyon jó, de minden osztásnál ott KELLETT lennie az eredetnek. Mert a face így működik. Csak akkor nincs eredet, ha valaki egyszerűen kimásolja a szöveget és sajátjaként adja tovább...
Namármost, ez a „sámános” oldal több mint 18 ezer követővel rendelkezik. Belenéztem és „nem csalódtam”. Tipikus „középszer”, amitől mindig mindenkit óva intek. De OK, van ez a szint is és mint tudjuk, ez a zöm. De NEM KELL EBBE BELE RAGADNI!!
A másik „tipikus”, amit már nagyon régóta mondok: MINDENKIT UTOLÉR a HAMISSÁGA!!! Mit mantrázok állandóan és folyamatosan? FELELŐSSÉGTUDAT!!! Ha valakinek ekkora követői tábora van, akkor NEM KICSI, hanem ÓRIÁSI felelősséggel TARTOZIK minden egyes leírt BETŰÉRT!!!
A TISZTASÁG, a KORREKTSÉG ALAPVETŐ ÉS ELENGEDHETETLEN az ÉLET minden területén – de a spiritualitásban meg pláne!!!
Az persze megint más kérdés, hogy leginkább PONT ITT nincs meg, mert PONT ITT éli ki magát egy csomó frusztrált, nárcisztikus, önmagát mutogató ember, MEGTÉVESZTVE néhány igazsággal és egy halom hazugsággal a tiszta szót kereső tömegeket....
Egyébként pedig nem csak 18 ezres tábor esetén elengedhetetlen a felelősségtudat, hanem akár már 1 követő esetében is!!!
Első „nekifutás” tehát mára kipipálva...
 
A másik történet az ÖNÉRTÉKELÉSt hozta fel: legyünk tisztában SAJÁT képességeinkkel. Sokszor elmondom: amikor IDE, az élet SZÍNPADÁRA fellépünk, akkor ADOTT körülmények közé érkezünk. A körülmények rendelkeznek egy „SZER-TÁRRAL”, eszközökkel, amelyek azért vannak, hogy HASZNÁLJUK ŐKET. Hogy éljünk velük, mert nem véletlenül kapjuk. Ha a baltás kőkorszakba születünk, akkor nem tudunk az INTERNETTEL élni. De ha az internet világába születtünk, akkor ne akarjuk a kőbaltát használni...
De minden esetben egy a lényeg, akár kőbalta, akár internet: MILYEN SZÁNDÉKKAL ÉS MILYEN CÉLLAL használjuk???
Mindig az IGAZ-s-ÁG, de leginkább a TISZTA-S-ÁG az, ami tetteinket meghatározza. Aki nem tiszta szándékból cselekszik, arra mindig visszaszáll annak következménye (és most erre becsengett a fülem..) A MOSTANI idők pedig a TISZTASÁGRÓL szólnak: kíméletlenül szembesítenek, ha dolgunk van vele!
 
Ma az „észközeim” csupa olyan lapot hoztak, melyek a VÁLTOZÁSból, a VIHAR szeléből fakadó TISZTULÁS lehetőségét "kínálják"...
Lehet, hogy a vihar már megvolt tegnap vagy tegnap előtt...(10.01).... Mára mindenképp a MEGOLDÁS, a TISZTULÁS érkezett. És a MEGÉRTÉS. De a megértéshez IS és a tisztuláshoz IS elengedhetetlen a LÁTÁS. Meglátni MIBEN és HOL kell megtisztulnunk! Pontosabban RENDET RAKNUNK!
Mondjuk, ehhez meg fogjuk kapni a tükröt rendesen...
 
A „Teremburán” ma Nap és Mars együttállás van a SZŰZ csillagképben: tehát rendrakás a „vezető szellemiségben”, abban, ami hajt, ami meghatároz minket és ehhez a rendrakáshoz megkapjuk a megfelelő „forgószelet” is...
A másik meghatározó konstelláció a HOLD és a VÉNUSZ kapcsolódása, ami a DÖNTÉSHOZATALBAN és a TOVÁBBLÉPÉSBEN támogat.
 
Napunk kísérő angyala METATRON, aki a „csakratisztítás” üzenetét hozta.
Szerintem egyértelmű, miért....
(Kép forrása: internet, "új szó")