ÖNÉRTÉKELÉS

 
10:01.... igazi tükörszám. Benne van az 1 és a 0. Benne van az ÉN, a KEZDET és benne van a TELJESSÉG. A kiterjedés. Az ÉN KITERJEDÉSE. A „Ten-MAG” kibontakoztatása, megvalósítása, a térben való megnyilvánulása. Ez utóbbi a 10. Ami még a Sorskerék fordulatának is a száma a Tarotban.
Nem véletlenül, hisz a 9 az a csúcs, ami után már nincs tovább – ugyanazon a szinten. CSAKIS egy MÁSIK SÍKON.
A 01 a „MAG”-unkba fordulás, a (mag)-SZEMBE-s-ülés, amikor LÁTJUK, mi van bennünk és mit HOZTUNK ki magunkból. Eddig. Aztán majd mi lesz a TOVÁBB....
Nagyon érdekes, hogy ma a számok megint teljesen összecsengenek a „Terembura” és az „ész”-közeim üzenetével.
Az „észközök” már jó ideje „ismételnek”, újra és újra megjelennek a következők: SZERELEM /SZERELMES FÉRFI /GYERMEK / HALÁL /VÁLTOZÁS. Aztán SATANA, 7-es ház (ez az utóbbi napokban), Szűz, Mérleg, Oroszlán.
Mit jelent mindez? Összefoglalva?
 
A „szerelem” állandó jelenléte mindenképp azt, ami.
A „szerelem” azonban NEM a „sima szerelem”, hanem a „SZER” TUDATA. A „SZER”-tudat mit ad? Egyrészt azt, hogy TISZTÁN érzékelem, másrészt azt, hogy ÉLEM is a metafizikai minőségeket, mint a TISZT-ES-s-ÉG, az EGYENES-ÉG, a TARTÁS, a becsület, az EGYÜTT-működés, az őszinteség, az ÉRTÉK-és MÉRTÉK-tudat, a REND „zsigeri” ismerete.
Ha az ÉRTÉK és REND működik bennünk, akkor TISZTÁBAN vagyunk saját értékeinkkel is, nem hagyjuk senki által magunkat sem lenézni, se sárba taposni. Van bennünk ÖN-SZERETET – mert önszeretet nélkül nincs „MÁS”-szeretet. Ha magunkat nem becsüljük – akkor másokat sem fogunk.
Mióta EMANUEL megjelent a térben, a „szerelem” és a „szerelmes férfi” lapjai állandóan megjelennek a kártyákba. Egyértelmű? Bizony az. Mi az üzenet? LEGYÜNK „szerelmesek”. Ha szerelmesek vagyunk, akkor „más világban rezgünk”. Ezt mindenki tudja nagyon jól. Ha JÓL szeretünk, akkor a szerelem nem a kétségeinket, saját magunk megkérdőjelezését, kicsinységét kelti fel, hanem FELÉPÍTI a lelkünket. A másik szemében meglátjuk magunkat, olyannak, amilyenek TISZTÁN vagyunk. Mert a másik is EZT LÁTJA BENNÜNK.
A „szerelmes férfi” azonban most nem a társunk, hanem maga EMANUEL, aki újra és újra „bejelentkezik”, hogy ITT VAN!
(hmm...minő véletlen, épp 9.33-at mutat az óra.... tehát? Tényleg ITT VAN!)
 
Satana, a Szűz ismétlődő megjelenése az IDŐ és TÉR EGY-beérését jelzi, miszerint minden megy a maga útján a BETELJESEDÉSE FELÉ. Lassan de biztosan, lépésről lépésre, még ha néha nem is látszik úgy... Sőt! Talán épp fordítva....De ez utóbbi csak a LÁTSZAT. Mindenki azt az utat járja, ami MELLETT LETETTE A VOKSÁT.
Ok és okozat elválaszthatatlanok egymástól, mindenki azt aratja, amit elvetett, mégpedig AKKOR és OTT, amikor „Idő és Tér egybeér”. „Akkor és ott” pedig szépen alliterál az októberrel...
A 7-es ház mindig a külvilágot, a kapcsolatainkat jelöli. Az 5-ös ház a gyermekeket, a megújulásunkat, a kibontakozásunkat. És a szerelmet.
Érézkelhető, hogy mennyire EGYBECSENG minden?
 
Különösen az utóbbi 1 hónapban – ha valaki visszanézi a Riutálékat augusztus 12-ig?...
Ma a naptár szerint beléptünk októberbe, a VÉGSŐ ARATÁS időszakába. A SZÜRET idejébe.
Mivel a 7-es ház már napok óta jelen van, elmondható, hogy a KÜLVILÁGBAN érik össze lépésről lépésre IDŐ és TÉR.
Ez az október egész biztosan olyan „aratásokat” fog meghozni, melyek során MAG-unkba nézünk. SZEMBESÜLÜNK az elvetett HITÜNKKEL, a vágyainkkal, a TUDATMINŐSÉGÜNKKEL, az ÉRTÉKRENDÜNKKEL, az önértékelésünkkel. Lesznek olyan külvilági események, melyek újabb DÖNTÉSEKET fognak kiváltani bennünk. A döntések alapja pedig mindig az ÉRTÉKREND lészen... (9.39)....
 
Ha már 9.39.....A számok egyre jelentőségteljesebbek lesznek.
Egyre inkább beszélnek hozzánk. Persze, van, aki erre azt mondja, hogy humbuk az egész és hagyjuk magunkat elragadtatni, meg már mindenbe beleképzelünk valamit.
Aki nem őrzi meg a JÓZANSÁGÁT, eljuthat idáig, kétség nem fér hozzá. Viszont akiben ott a MÉRTÉK, TUDJA és ÉRTI, hogy mikor miért figyeljen a számokra. Mert NEM KERESI és NEM AKARJA – hanem amikor „véletlenül” meglátja, ÖSSZEVETVE a gondolataival egy adott pillanatban, akkor megérti a válaszokat.
 
Napunk kísérőangyala ma is GÁBRIEL, aki a „Felsőbb vezetés”-sel való összecsengésre buzdít minket.
Mert NEM az a lényeg, hogy mi történik KINT – hanem az, hogy az mit VÁLT KI bennünk?
Hol van a SAJÁT ÖNÉRTÉKELÉSÜNK? Milyen szinten?
Erre akár a SZÁMOK által is válaszokat kaphatunk, hisz a „véletlenek” mindig a felsőbb vezetés útmutatásai..
(10.01-kor megosztva....)