APRÓ LÉPÉSEK

 
A tegnapi "lehorgonyzás" után ma az apró lépések üzenete érekzett...
 
Még az este olvastam egy kétségbeesett levelet, hogy most mi lesz: hazaköltöztek az álmok, a látomások és a jóslatok hatására a világ másik végéből, aztán semmi nem történt. Ithon pedig egyik gond követi a másikat....Az asszony TUDTA, mielőtt útra keltek, hogy álmai valósak, de családjának férfi tagjai már akkor is leintették, most meg aztán, hogy mégis eljöttek„ le is verik” rajta, hogy "most aztán nézd, mibe kevertél minket! A hülye álmaid miatt feladattad velünk az életünket, most meg csak a baj zúdul a fejükre...Hát edd meg, amit főztél!"...
Nagyon átérzem a helyzetét és megígértem neki, hogy ránézek – de már tegnap este jött egy bevillanás: egyáltalán nem véletlen ez a gondáradat. Mert ez az elkerülhetetlen SZEMBESÜLÉS....
A hazajövetel tulajdonképp CSAK azokat az elfojtásokat hozta fel, amelyek már régóta lappangtak a felszín alatt. Elsősorban a gondolkodásbeli, világlátásbeli eltéréseket. Ami, mondhatnám, tipikus, különösen a jelen VÁLTOZÁSOK alatt: a nők ÉREZNEK, a férfiak ELMÉZNEK és ők, pont az elme miatt, csak az orrukig látnak. Ebből pedig automatice jön a balhé....
 
Mennyi de mennyi szakadás, válság, elzárkózás, az „akarom” és az „érzem” egymásnak feszülései, az el-nem-fogadás, az ego hatalmaskodása és elutasítása rontotta meg a LÁTSZÓLAGOS családi békét, elhozva végül a konkrét szakadásokat. De ezek a szakadások egytől egyik ott lappangtak a mélyben , CSAK "indok" és "ok" kellett, hogy feltörjenek és elhozzák a megtisztulást, a felszabadulást. Mert bizony EZT hozták el!
Ha nem lenne váltás a térben, ha nem lennének más energiák, akkor SEMMI nem történt volna BENT, magunkban.
Akkor minden menne a maga megszokott útján tovább, élné mindenki a felszínes életét, továbbra is magába rejtve, eltemetve titkos reményeit, elképzeléseit, vágyait. A megalkuvások változatlanul megnyomorítanák a lelket úgy, hogy még csak nem is válna rá tudatossá az ember. Aztán előbb-utóbb jelentkezik a rák....és jön a csodálkozás hozzá, hogy de miért??? És miért én??....Sok esetben még a betegség alatt SEM jutnak el az emberek a szembesülés, a rálátás, a felismerés, a mögöttes összefüggések tudatosításáig. Ezt igazolják a fizikai szintű gyógyulások, majd az azt követő visszaesések, immár vágányzárral a pálya végén....
 
Többször végig zongoráztuk már a Rituálékban is, meg a videokban is, hogy augusztus közepén minden megváltozott.
Belépett a TÉR-be EMANUEL energiája és ezzel „átvette az irányítást”. Ennek következtében jómagam is partvonalra kerültem, felfüggesztődött minden, amit korábban láttam, mondtam, az „észközök” is leálltak, LÉGÜRES TÉR állt fel. De ott volt az ÉRZET: nyugi, te megtetted, ami a dolgod volt, most „én” jövök.... Persze, adott pillanatban az ember nem lát előre, nem látja a kiutat, csak az elakadást...
Azt is láthattuk, tapasztalhattuk, hogy HULLÁMSZERŰEN érkeznek a változások. Amiket MAG-unkban fogtunk be és éltünk meg – egyelőre..
Érkezett augusztus végén is egy hullám, majd a szeptember 16-17 hozott el egy CEZURÁT. E két napon tapintható volt, hogy a döntések lezárultak, és innentől KÉT ÚT HALAD egymással párhuzamosan.
Számomra itt kerültek letételre a Kék könyvek, itt vált teljességgel bizonyossá és egyértelművé, hogy VÉGE MINDEN EDDIGI spirituális tézisnek, tannak, elméletnek, mostantól nincs más dolog, mint NYITOTTNAK LENNI és VÁRNI a tanításokat.
De ezek a tanítások SEM úgy jönnek, ahogy én pl elképzeltem, vagy ahogy „elvártam” volna a korábbi tapasztalatok alapján.
Nem.
Ugyanakor beteljesültek a korábbi előrejelzések, miszerint az ÉRZÉKELÉS kerül előtérbe, mert pontosan az ÉRZETEK által érkeznek, villanásszerű felismerésekben a tanítások.
A tegnapi tanfolyamon például több születésnapi kirakást csináltunk. Ugye, egészen más beszélni valamiről és egészen más megélni. Jelen esetben azt, hogy A MÚLTNAK TÉNYLEG NINCS JÖVŐJE, illetve, azt, hogy aki „átlépett a MÁS-SÍK”-ra, annak pedig MÉG NINCS ELŐRE KÉSZ JÖVŐKÉPE!
Ez azért kicsit ledöbbentette a tanítványokat...
Mindegyik szülinaposnak megmutatkozott egy irány, hogy kinek mi ÁLL A KÜSZÖBÖN, mint közvetlen változás – ugyanakkor az, hogy ez a változás hova fog vezetni, mi lesz a célja: teljesen titokban, elzártan maradt. Tehát?
KÉZZELFOGHATÓ volt, hogy VALÓBAN EGY MÁSIK ÚTON, egy MÁS SÍKON JÁRNAK MÁR...
 
Mindemellett az is egyértelművé vált, hogy ha PILLANATNYILAG nem is látható: a VÁLTOZÁSOK, a korábbi ELŐREJELZÉSEK lépésről lépésre haladnak a MEGVALÓSULÁS felé!
Csak előbb meg kellett mutatkoznia ennek a MÁS-(S)-IK ÚTNAK és meg kellett tapasztalni annak MINŐSÉGÉT! Meg kellett születnie a DÖNTÉSEKNEK, hogy ki milyen irányt választott!
A Kék vér könyvekben le vagyon írva, hogy az út és a cél is, a KÉK BOLYGÓ „KÉK minőségben” való működtetése. Ehhez azonban „KÉK” tudatú emberekre van szükség.
A „kék” tudathoz fel kell ÉBREDNI és elő kell hozni magunkból a TISZTA FORRÁST, lepattintva a lakatokat, lehántva a ránk rakódott mázakat, hogy megéljük ÚJRA mindazt, ami bennünk EREDENDŐEN van.
Ezt az ébredést, a MAG-ra ébredést szolgálták a kék könyvek.
A kék tudat egy MÁS-SÍK frekvencia, a SZER-ELEM, az ÖRÖMLÉT frekvnciája. De nem az a szerelem, amitől csöpög a nyál – hanem egy egészen más hangoltság. Alapja az „örömlét”, a FELHANGOLTSÁG.
Hányszor mondjuk és látjuk is, hogy aki szerelmes, az megszépül? Hogy megfiatalodik? Mert így is van, hisz a szerelemben MEGÚJUL! Nos, EZ A DNS ÁTÍRÁSÁNAK A MÓDOZATA!
Ez az a megújulás, ami nem más, mint az ÚJJÁSZÜLETÉS!
Ez az újjászületés hozza megával a megfiatalodást!
Mondhatni ennyire egyszerű, minden misztifikálás nélkül.
Amikor valaki beteg, de váratlan öröm éri, mi történik vele? MEGAKAD A BETEGSÉGE! JAVUL AZ ÁLLAPOTA!!
Vajon miért NEM ERRE koncentrál a gyógyítás, miért a kórházak kórtermeinek a bővítésére? Mondjuk a név kötelez: mit várunk egy KÓR-HÁZ-tól, ahol csak a KÓR-ral találkozhatunk és KÓR-osak lehetünk...
Magyar nyelv mágiája....
 
Az ÖRÖM-LÉT-et nem könnyű megvalósítani, bármennyire annak látszik. Ez egy állandó kihívás, amiért TUDATOSAN tenni kell.
A kapcsoló bennünk van! Lépésről lépésre, naponta, mindig tovább benne lenni. Élni és gyakorolni....
Közben a FÖLD MAG-a is meg fog változni, hisz neki is meg kell szabadulni azoktól a rárakódásoktól, rétegektől, miként a saját lelkünknek is. Tehát, meg fog valósulni az átalakulás – mert meg KELL valósulnia az átalakulásnak.
Ahogy a mi életünkben SZAKAD A CÉRNA, lepattanak a KÖTŐ-ELEMEK, úgy fog a FÖLD is megszabadulni a mag-áétól.
És így lesz a két útból, ami most még párhuzamosan halad, EGY....
Tehát, NEM KELL senkinek KÉTSÉGBE esnie, nem kell KÉT-kednie, LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE halad minden a beteljesülés felé...
Csak ne feledjük: az út MAG-ja az ÖRÖM-LÉT...
Napunk kísérő angyala CHAMUEL, a szeretet, a szelídség angyala...Szerintem nem is kíván kommentet...