ÁTFORDULÁS

 
 
Ma, napéjegyenlőség napján minden az ÁTFORDULÁSRÓL szól.
De tényleg, minden.
Amikor nekiültem a Rituálénak 9.19-et mutatott az óra és 10 fokot jelzett a hőmérő.. 9+19=28=10...
9 a beteljesülés, 19 az út vége, 28 az átfordulás... 10 kezdés egy MÁS SÍK-on...
Értjük?
Érezzük?
 
A 10-es számhoz a Tarotban a „Szerencsekerék” tartozik, amit nem tartok jó elnevezésnek, mert olyan, hogy "szerencse" NINCS.
Sokkal inkább a SORSKERÉK elnevezés lenne a helyes, mivel nem a szerencse fordul, hanem a sors. Ahogy nincs szerencse, úgy nem létezik az ellenkezője sem. Ha szerencsés fordulat áll be az életünkbe, akkor azért MEGDOLGOZTUNK. Csak az eredmény az idő síkján később ér utol minket. Ugyanez érvényes a másik oldalra is: ha szerencsétlen események „áldozatává” válunk., azért IS megdolgoztunk.. Erről volt szó tegnap a csonttöréses történetben...
 
Tehát ma FORDULAT van.
Átfordulás.
Merre, milyen irányba? Miben? Teljesen egyéni.
Ugyanakkor valahol világi szinten is érezhető lesz, mert a FÖLD is egy „EGY-ÉN”, még ha sok-sok élőlény futkorászik is rajta.
A FÖLD is egy TÁRS a SZER-VEZET többi tagja mellett, tehát a többiek létében is VÁLTÁS van. Ennek a „szerveztnek” központi „szerve” a NAP – tehát NÁLA IS, benne IS váltás van.
E váltás elsőként MINDIG szellemi szintű és majd utána fog a fizika síkján is láthatóvá válni. Miként? Napkitörésekben? Vagy más formában? No ez az, amit nem fogunk megtudni – a mi dógunk az, hogy rajta legyünk a SZEREN, részeként a nagy „szervezetnek” és ÉRZÉKELJÜK az érkező hullámokat.
Ha érzékeljük, akkor „be is tudjuk fogni”, ha be tudjuk fogni, akkor tudunk VELE REZEGNI, ha tudunk vele rezegni, akkor tudjuk élni, megélni és megérteni.
EZ AZ ÚJ TANÍTÁS LÉNYEGE.
Én sem így képzeltem el elsőre – de hát az elme mindig a múltból képzel a jövőbe, a meglévő tudása és tapasztalatai alapján következtet. Namármost ezt az utat teljességgel el lehet engedni... Tudható volt előre, hogy az egyetlen mód a közeljövőben a JELEN LÉT lészen – de ugye ez is egészen más, amikor tudjuk, és egészen más, amikor TÉNY-LÉG-esen BENNE vagyunk és benne rezgünk!
 
Az ÁTFORDULÁS most mindenkinek MEGOLDÁSOKAT fog hozni.
A maga szintjén, a maga elakadásaiban.
A folyamat maga a MEGTISZTULÁS.
MÁR BENNE vagyunk a jövő (érkező) JÖVŐ első „buborékjában”.
Ez tapintható, kézzelfogható - augusztus 13 óta... Teljesen MÁS rezgésminősége van. De ez még csak a legszélső, legvékonyabb hullám. Olyan, mint amikor a tengervíz kiúszik a fövenyre, majd visszahúzódva láthatjuk a víz szélének az elvékonyodó habos szegélyét. Hol van ez a „nagy tömegtől”? Mégis annak része...
Az átfordulás megtisztulást, felszabadulást hoz. Megkönnyebbülést. A „jövő JÖVŐ” rezgésébe MÁR nem fér bele SEMMI a múltból.
A gondokból, a félelmekből, mindenből, ami NEHÉZ. Ami FÁJdalmas. Ami SZOROS, azaz szorongató. VOLT!
De ez MÉG NEM A VÍZÖNTŐ kor!!! Ez a megtisztulás.
 
Pontosabban annak a LEHETŐSÉGE - hisz az tud megtisztulni, aki együtt rezeg a lehetőséggel...
Azoknak szól, akik ÉLNEK.
A „halottak” köztünk járnak, maszkban, félelemmel telve. De meg kell hagyni nekik, mert ez az ő döntésük. Ők az „olló” másik ágát választották, ők maradnak a „mátrixban”.
Akii az IGAZ-S-ÁGOT választja, ő áttérhet a TISZTA-S-ÁGRA!
Aki áttér, ő egy egészen MÁS SÍK-ra lép és egy egészen MÁS LÉT irányába indul el... Ahogy a FÖLD is és vele az egész REND-SZER..
De ahogy mondám: ez még csak a „szél”.
A SZÉLEN pedig fúj a SZÉL. Ahogy a viharban is.
Hol van csend a viharban? A MAG-jában.
Ha a SZÉL-SŐ-S-ÉG-eken túljutottunk, akkor már BELÜL vagyunk, tehát nem fognak érinteni minket a SZÉL-EN túli dolgok. Események. Viharok. Fordulatok.... Mert a FÖLD is fordulni fog...
Hisz nem lehet másképp...
 
Napunk kísérő angyala ma GABRIEL, a „TÁPLÁLÁS” üzenetével érkezett. Ebben az üzenetben pedig MINDEN bent van.
Ha megtörtént az átfordulás és megszabadultunk, megtisztultunk régi berögzöttségeinktől, visszahúzó társaktól, a méltatlanoktól, és sikeresen irányt váltottunk, akkor TÁPLÁLJUK erővel ezt az utat. Maradjunk TISZTÁK, mert aki tiszta, az TELJES, aki teljes, az TEJES, aki TEJES, az a TEJÚT-on halad, ami nem más, mint az IGAZ-s-ÁG útja...
Értjük?
Érezzük?
Éljük is?....
 
A mai naphoz illő muzsika:
mely "drámai" hangon indul, akár egy felütés, kezdet, a maga nehéznek érezhető helyzetével, majd megérkezik a megszabaduló, felszabadító könnyedség:
 
https://www.youtube.com/watch?v=_KgD8KuvLPo