„TÁGUL A TÉR”

  
Érdekes, hogy ez a mottó jutott az eszembe kapásból, annak ellenére, hogy az „észközeim” Satanát küldték, hozzá a 7-es házat és a bika jelét. Satana pedig épp hogy nem a „tágulás” jelölője, hanem az ellentéte: az összehúzódásé. A „tűpontosságé”, amikor EGY-be érnek a dolgok.
Egyébként pedig tényleg egybeérnek a dolgok....
A 7-es ház és a bika jele egyaránt azt mutatják, hogy most már KINT IS, mivel mindkettő a „tér” jelölője.
 
Az előző napok, 16 és 17, meghoztak újra egy markáns változást.
A nagy fordulat, mint tudjuk, augusztus 12-15 között történt.
Ami „mindent vitt”, mindent átalakított, csak egyet nem: a CÉLT.
Az változatlan maradt. De mindezt HOL TAPASZTALHATTUK MEG? Hol élhettük meg? Hol rezegtetett meg? BENT. MAGUNKBAN!! NEM KINT!
EMANUEL ERŐTERE működésbe lépett.
Mit mondott Jézus, hogyan fog eljönni majd másodjára?
Mint TOLVAJ. Azaz láthatatlanul.
Ki tudja megfogni a tolvajt? Aki ÉBER....
 
A beáramlott energiában hatalmas erőt és egyben végtelen lágyságot lehetett megtapasztalni, azt az IGAZ SZER-minőséget, mely valóban tápláló, azaz ERŐT ADÓ.
Testünkben honnan ered az ERŐ?? Meg tudjuk fogni? Meg tudjuk határozni? Nem. Mégis ott van, mert ÉREZZÜK.
Érezzük, amikor elhagy minket, amikor „kifut belőlünk” és érezzük, amikor újra felgyülemlik bennünk, átjárja minden porcikánkat és szó szerint „életre kelünk”.
Akkor MI EZ AZ ERŐ???
Ezt a belső erőt hozta rezgésbe ISA az érkeztével, hisz erre a belső erőre van szükségünk az ÁTÁLLÁSBAN. Ez az erő tartja bennünk az ANA-HITET, az ez erő adja a LÁTÁS TUDÁSÁT, illetve a TUDÁS LÁTÁSÁT, az ÉRZÉKELÉS képességét is. Ez egy oda-vissza ható áramlás, mert az érzékelés megnöveli az erőt, ugyanakkor az erő megadja a hitet az érzékelésekben.
16-án bekövetkezett egy CEZURA, 17-én pedig elindult az „ÚJ VILÁG” tenmaga beteljesedése felé.
 
„TÁGUL A TÉR”.
 
Tegnap magam is rádöbbentem: SEMMI NEM VÁLTOZOTT, MINDEN JÓSLAT halad a BETELJESÜLÉSE FELÉ. Minden, amit korábban ÉRZÉKELTEM, ÉSZLELTEM érvényes és változatlan!!
Csak a MEGÉLÉSE, a HOGYAN más.
A videokban is elmondtam, tanítványaimnak is megmutattam, rituálékban is leírtam: LEZÁRUL A JELEN TUDÁSA, mert a múltnak immár nincs jövője. A JELEN pedig FELOSZLIK.
A jelenben éljük meg magát az ÁTALAKULÁST.
Az átalakulás pedig olyan, mint amikor egy sűrű szövésű szövet szálai elkezdenek fellazulni, szétszakadni, a szövedékben egyre nagyobbak a rések, a lyukak, a hasadások. Amiken ÁTLÁTUNK!
Ugyanakkor e szétmálló szövet MÖGÖTT láthatóvá válik egy új szövedék, mely MÁS „anyagú”, más szálakból fonódó (erre most 2x rátüsszentettem), más rezgésekből álló, tehát teljesen MÁS MINŐSÉGŰ.
Átemelődünk egy MÁS- SÍK” tartományba, melynek teljesen MÁS-OK lesznek a „törvényszerűségei”.
EZT érezni.
 
Tegnap sejt szintig megéltem azt, amit a videokban korábban elmondtam, hogy a Kék vér könyvek is le fognak járni, mert EHHEZ a világhoz tartoznak, ENNEK a világnak a megértését szolgálják, de a „MÁS VILÁGBAN”, a másik síkon, az új „szövedékben”, a KÉK BOLYGÓN a KÉK LÉNYEK, a „kék vér gyermekei”, akik felébredtek a Kék könyvek hatására, immár KÉK TUDATTAL teljesen más minőségbe lépnek át és egészen más minőséget fognak működtetni.
Ennek megfelelően a világ is át fog alakulni.
Az átállásban most, leáll az inga. „Nem működnek a kártyák”.
De logikus is, hisz minden más lesz!! Minden megváltozik!
Sorra beteljesül mindaz, immár TETTENÉRHETŐ ÉRZETEKBEN, amit előre elmondtam: nem lehet jósolni, mert nincs mit!
Mindez most már tényleg ITT VAN!
CSAK BIZONYOS KÉRDÉSEKBEN kapunk válaszokat, de hogy ezek mik? Kinek mi. A felsőbb világokkal való együttműködésben mindenesetre VANNAK válaszok.. ahogy a Rituálékban is.
Ezzel párhuzamosan mit erősít az átállás bennünk? Amiről ugyancsak beszéltem már rengeteget: az ÉRZÉKELÉST.
Tanuljuk meg megfigyelni a MEGÉRZÉSEINKET és tanuljunk meg HALLGATNI RÁJUK.
A tipikus „első gondolat” esete. Ne írjuk felül, a jól belénk rögzült agyalással, érvek gyártásával, hanem tanuljunk meg BÍZNI!
Biztosan próbára lesz téve ez a bizalom „nagyban”, ha „bevezetésként” már edzik bennünk kicsiben, lépésről lépésre...
 
16-val lezárult, cezura módjára egy szakasz.
Hasonlóan, mint amikor tavasszal, vagy február tájékán érezhető volt, hogy LEZÁRULTAK A ZSILIPEK, a lejáró korszak nem kap tovább energetikai utánpótlást.
Ezután érkezett egy hatalmas SZERETET ENERGIA a TÉRBE, mely meghozta az üzenetet: „Minden jóravaló ember élete jóra fordul”. Aztán megmutatta magát a NIBIRU, aki elhozta a DÖNTÉS, a SZÉT-VÁLASZTÁS kihívását. Mindenki kapott helyzeteket az életében, hogy DÖNTSÖN. Mindenki SZEMBE-SÜLT tenmaga ÉRTÉK-és MÉRTÉKRENDJÉVEL, saját TARTÁSÁVAL, gerincességével. Mi volt a fontos? Hol alkudott meg? Hol „adta el a lelkét”? A döntéssel megmutatkozott a FELELŐSSÉGTUDAT is.
Amit meg kellett élnie mindenkinek, hogy a felelősség bizony NEM áthárítható!
Ezen a ponton indultak el a kapcsolatok SZÉT(H)-szakadásai is, mert nincs olyan, hogy „értem”-„érted”, a „másikért”. NINCS!
Még családon belül se! A kötelékeket fel kellett tudni ismerni és levágni magunkról....
 
16-ával befejeződött ez a szakasz, a CEZURA lezárta a döntéseket. A „pályazatok beérkeztek”, innentől mindenki AZON AZ ÚTON HALAD TOVÁBB, amelyik irányba döntött...
17-én, tegnap az „ÚJ HULLÁM”, EMANUEL ereje, elkezdte a TÉR kitöltését, a „tér tágítását”.
A hullámnak, mint tudjuk EREJE VAN. De ki tud erre felülni?
Az, AKI VELE AZONOS HOSSZON VAN.
Aki nincs, az majd MÁS UTAT fog bejárni.
 
Hogyan mutatja meg magát ez a hullám?
Szó szerint úgy, hogy a „Jóravaló emberek sorsa jóra fordul”! Azaz érezhető, tapasztalható, hogy minden megoldódik.
A kedves ember kedvesre talál, a segítőkész a segítőkészre, az akadályok elhárulnak. a JÓ-szándék TÉRT NYER, mert az azonos vonzza az azonosat!
Ez eddig is így volt – de mostantól MARKÁNSAN megmutatkozik, épp a váltás okán.
Aki viszont továbbra is a PROBLÉMÁKRA FÓKUSZÁL, a BAJT LÁTJA, az az „azonos vonz azonosat” elve és RENDJE alapján, Ő is AZT FOGJA MEGÉLNI, amiben VAN!
Erről szólt az egész vírus és oltástéma is: mindenki a maga gyógyítója vagy gyilkosa, saját gondolatai, hozzáállása, REZGÉS-és LÉLEKMINŐSÉGE ALAPJÁN.
(9.07 van, tehát így van)...
 
Minderre ma tökéletesen rá fogunk tudni ÉREZNI, a HOLD és a JUPITER együttállása okán, a VíZÖNTŐ csillagképben.
Szó szerint megélhetjük az IGAZSÁG FELSZABADÍTÓ EREJÉT, mely „zsigerig” meg tud tisztítani minket és felébreszteni bennünk azt az ERŐT, ami az IGAZ-ÁG-ra átemel...
De mi az IGAZ ÁG valós ereje? MAG-a a SZER-ETET....
 
Napunk kísérő angyala RAZIEL, aki arról üzen: „nyerd vissza erődet”. Nos igen: megint minden EGY-be vág, hisz Raziel egyébként az ÉRZÉKELÉS angyala, aki önmagában mutatja, hogy hol is van az igazi erőnk? BENT, MAG-unkban az ÉRZÉKELÉSEINKBEN....
(9.27 – a MAG-unkban megélhető Szent Szövetségben...)