17

 

Ha tegnap 16, ma 17. És? – lehetne kérdezni: mi ebben a „poén”?
Poén persze nincs, hanem sokkal inkább a számok mögött rejlő „titkos” mondanivaló az, mely most „véletlenül” pontosan összecseng a naptárral.  
A számok nyelvezete univerzális. Univerzális abból a szempontból, hogy minden nemzet, minden tagjának egyformán érthető, nincsenek benne nyelvi differenciák; másrészt univerzális azért, mert az UNI-VERS-UM nyelve. Azaz, az EGY-S-ÉG „IGÉ”-je.
IGE, mert mozgást és IRÁNYT is kifejez.
A TAROT kártyák tulajdonképp a számok beavató útját írják le (a Nagy Arkánum), de a „tudathasító” világi eszmeiség természetesen rátette a maga KÉPI TORZÍTÁSÁT, tudva azt, hogy az ELME mindig a KÉPET fogja be elsőre, a kép alapján fog asszociációs érzetek kelteni, és EZ FOG aztán RÖGZÜLNI!!
A lényeg pedig, ami a SZÁMOK VALÓS ÜZENETE lenne,  pedig szépen ELSIKKAD.
Remek munka, jól ki van ez találva!

De eljutva a VÉG-pontra, pont EZÉRT nem lehet már tanítani, mivel az a képi TORZÍTÁS, ami a lapokon szerepel, immár elvesztette üzenetét, tartalmi, ferdítő funkcióját.
Idővel majd lesz másik KÉP (ha kell egyáltalán), de csak akkor, amikor eljutottunk a MÁS-LÉT-MINŐ-S-ÉG-ünkbe..
Addig azonban akad még tennivaló...
Mégpedig a TUDATOSSÁG, a SZÍVBÉLI RÁÉRZÉSEK erősítése. MAG-unkban!

Ma én is belefutottam ebbe a „játszmába”, de rendesen, mégpedig a napi Kékvér-penzumom során. Az ingám mutatta, hogy a II-es kötet utolsó harmadában lesz a mai üzenet (erre most rá is tüsszentettem, még utólag is), fel is csaptam a könyvet, mégpedig a FÖLD PROGRAMJA résznél. Nem hagytam magamat tovább vezetni az ingával, hogy hol lesz majd a napi penzum, hanem elkezdtem olvasn. Ebben a fejezetben írja le Ágnes a Szíriuszi-Orioni programokat, a kódok mentését, a Föld feladatát... Természetesen most megint MÁS tudattal olvastam és egészen más dolgok szúrtak szemet mint eddig. Mit mondjak, alaposan kiakadtam. Annyira, hogy majdnem odavágtam a könyvet. Ezt az indulathullámot megtörte egy telefonhívás, ami után aztán újra kézbe vettem az ingát és rákerestem a „kiválasztott oldalra”. A végén pedig nagyot nevettem saját magamon, hogy megérdemeltem amit csináltam magamnak. Mert mi volt a mai inga által mutatott üzenet? Ami pedig mindig a FELSŐBB ÉN útmutatása?
„A KÉK BOLYGÓ, MELYET A KÉK LÉNYEK FOGNAK ÁTALAKÍTANI, EGY OLYAN FÖLD, AHOL KÉPESEK LESZÜNK ÚGY BERENDEZNI EGY OLYAN 3D SŰRŰSÉGŰ VILÁGOT IS, MELY FORMAILAG IS, TEHÁT TÁRSADALMILAG, TECHNIKAILAG (HA ANYAGIASULT FORMÁJÁBAN EGYÁLTALÁN ERRE SZÜKSÉGÜNK LESZ), A GALAKTIKUS SZENT HÁRMASSÁG EGY-SZERŰ HARMONIÁJÁT TÜKRÖZI. EHHEZ LEGELSŐ ÉS LEGFONTOSABB LÉPÉS A FELBORULT ELME-SZÍV ARÁNY HELYREÁLLÍTÁSA”.

Kellett nekem ehhez a KIBILLENTÉS folyamatának az elolvasása, ahhoz, hogy magam is kibillenjek? NEM. Kivel „szúrtam ki”? Saját magammal, mert kellően felhergeltem magamat.
Kicsi kis kérdéske: ezt csináljuk szinte minden nap? Ezt ám!....
Orrunk előtt a vezetés, az irány? Bizony ott. Mi mégis „okoskodunk”? Igen, okoskodunk..
Pedig jómagam is folyamatosan a fenti idézetről beszélek már egy éve, vagy nem? Deee igen. Megérkezett ehhez minden jel, ami megmutatta magát? Igen. Mégis hülye vagyok? Igen....

Szóval, amiben folyamatosan dolgunk van, az az ELME-SZÍV arány helyreállítása.
Hallgatni a belső hangra, mert abból merítünk erőt.

Tegnap a 16, mint CEZURA, (értelmezését lsd a Skorpió Akadémia „összetett számok” vidojában) hozott egy olyan VÁLTÁST a térbe, ami analóg volt az augusztus 16-ival, (újabb rátüsszentés), azaz ahogy akkor, most is egy MÁS-„HOGYAN” lépett be a TÉR-be, csak most nem a partvonalra küldés volt a téma, hanem konkértan egy újabb lezárás és az ezt követő kezdés.
A 17 a „CSILLAG” száma, a „beteljesültség”, amikor az 1 és a 7 „EGGYÉ” válik a 8-ban. Az 1 az ÉN, még egységes mivoltában, a 7 pedig jelen világunk „felső határa”, az „Unio Mystica”, amikor eljutottunk a földi fénytartomány végpontjára. Minden „szín” a szivárványból már bennünk van, tehát KILÉPHETÜNK egy „MÁS-VILÁG”-ba. Ez NEM  A FÖLDI HALÁL átfordulása, ez a TUDATSZINT átfordulása a „csillagok” tartományába, ahol már TISZTÁN LÁTUNK és ÉRTÜNK, mert tudva tudjuk, hogy minden, ami a 7 alatt, a „6-alomban” megtapasztalható, az a „8”-as átfordulásában a TÚL-VILÁGRÓL rezeg át ide....
A 8 után mi a „Túl Világ”? A 9. Ami nem más, mint a KÉK-S-ÉG „Semleges” tartománya. A valódi TELJESSÉG, mely után egy MÁS SÍK-on folytathatjuk működésünket. Ez a 10..

No, ERRŐL A KÉK minőségről üzen a mai nap, azon belül is minden „ész”-köz.
FORDUL A KERÉK, CSÍRÁZIK A MAG, születik az ÚJ. Magyarul: a CSILLAGOKBAN ELINDULT AZ ÚJ „PROGRAM” (mert „lészen csillagok fordulása”...és VALÓBAN!!)
Tehát már nem csak a „lezárást” éljük, a Nibiru már nem csak a „szétválasztás” üzenetét pulzálja a Térbe EMANUEL által, a szeretet erejéve, nem csak a MAG és az OCSÚ elkülönítését szolgálja, hanem effektíve ÉLETRE KEL(T)I A MAGOT!
Először természetesen a „felsőbb régiókban”, azaz elsőnek mindig az ÉRZÉKELÉS-ben érkeznek meg az információk, amik aztán lépésről-lépésre, Satanai „üzemmódban”, átíródnak a VALÓS-ÁG-ba.
Mindezt a „Terembura” is alátámasztja, mivel VÉNUSZ-SATANA kvadrát alakult ki. A Vénusz a SZŰZ csillagkép kalászt tartó kezénél halad, Satana pedig a BAK csillagképben jár. Mit üzen az ő kapcsolatuk? IDŐ és SORSSZERŰ az ARATÁS és az ÚJ ÉLET VÁLTÁSA, melyben már kódolva van a TERMÉKENYSÉG, az eljövendő „aratás” minősége.
Ami nem más, mint a KÉK-S-ÉG...

10.17-et mutat az óra, ahogy befejezem az írást, 17-én, mikor épp 17 fokot mutat a számítógép hőmérője. Jelek? Véletlenek?
Kinek hite szerint...
Napunk kísérő angyala AZRAEL, aki a „Vigasz” üzenetét hozza. Mi a „vigasz”? Ami a szó gyöke. A VÍG kedély megtartása! Mit üzent anno Jézus? ÖRVENDEZZETEK!
Ki Azrael? A „HALÁL” angyala. Mi a halál? ÁTFORDULÁS. Hova? A VÍG-s-ÁG-ba!