Reggeli Rituálé 2021-09-15-én

 
MOTTÓ: BELSŐ MUNKA
 
Sajnálom, ha valakit elkeserítek, de MÉG MINDIG a BELSŐ munkára szólítanak fel az égiek!
És ma lesz feszkó rendesen. Hol? MAG-unkban!
Ma nincs „felsőbb átírás”, ma a „Terembura” konkrét hatásainak lehetünk élvezői, ami továbbra is a LeLKI MUNKÁRÓL üzen..
Lelkiről és szellemiről.

Egyrészt, mert MÉG HAT a NAP és a NEPTUN szembenállása, másrészt ma a HOLD kapcsolódik trigon, azaz kiemelő, harmonizáló fényszöggel URANA-hoz - de „alsó szinten”, mivel mind a Hold, mind Urana nappal a „túlsó féltekén” látszanak, ahol mos van éjszaka. Nálunk a Hold majd 16 óra tájékán kel fel és hajnal 1 óra felé fog újra lenyugodni. Egzakt kapcsolódása Uranaval 14 óra tájban várható, de előszele már érezhető lesz korábban is.
Lélek és érzelem kapcsolódik a szellemmel – tehát érkezhetnek az érzelmek által aha-élmények, illetve fordítva: kaphatunk olyan aha-élményeket, melyek a lekivilágunkat, az érzelmi világunkat mozgatják meg, és TESZIK HELYRE.

A tegnapi napon is, a Rituálé alatti kommentekben, nagyon jól levehető volt, hogy mindig vannak, akik NEM érzik a jelen helyzet lényegiségét.
Így azt SEM, hogy minden ember, minden egyes lény, MAGA MAGÁÉRT felelős, élete MINŐSÉGE rajta áll. Vagy bukik.

Jópáran kérik számon rajtam az előre jelzett világi változások beteljesülésének az elmaradását.
De ezt is elmondtam, hogy MIÉRT állt elő a jelen helyzet, leírtam, többször utaltam vissza rá – de érdekes módon EZ már nem akar a fülekhez eljutni.
Leírtam, hogy augusztus közepén olyan ERŐTELJES hullám érkezett a térbe, amely nem volt más, mint maga (E)M-ANU-EL energiája. Szándékosan nem Jézust vagy ISA-t írok, mert kimondottan az „Emanuel” szó érkezett e hullámmal együtt, ráadásul nem csak nekem, hanem másnak is.
Ezen a napon nem csak én láttam egy E betűt az égen (kellő puffogásom után), hanem egy kedves ismerős is, akinek olyan látvány jutott osztályrészül, mey a legerősebb szándékkal sem magyarázható félre!
Kék tudással az „E-M-ANU-EL” szó természetesen minden „porcikájában” érthető és értelmezhető.
De leginkább ÉREZHETŐ volt ezen a napon!

Ez a nap nem volt más egyébként, mint augusztus 13, a Szíriusz helikális felkelésének a napja. Ezen a reggelen nekem nyitóüzenetként a következő mondat érkezett:
„FESZÜLTSÉGBEN NINCS LÉTEZÉS”.
Mint tudjuk, minden felsőbb üzenet „tömör gyönyör” és mindig több lépésben bontja ki magát, annak megfelelően, ahogy mi bent alakulunk. Ennek a rövid mondatnak az ÁTÉRZÉSÉT segítette elő az előző napon, 12-én, mintegy „bevezetésként” érkezett hihetetlenül szépséges és magasságos „SZER-ELEM-HULLÁM”.
12-13-14-15 gyakorlatilag a HÚSVÉT „mintázatát” adta vissza, hisz 13-a, péntek, a „nagypénteki halálról”, az átfordulásról szólt. Aztán jött a szombat, a FELTÁMADÁS napja, majd 15-e, Nagyboldogasszony ünnepe, mely mint ZÁRSZÓ, egy TELJESEN MÁS SZINTRŐL, egy teljesen MÁS KIMENETRŐL ÜZENT!!
Mit mondok mindig? Jelen lenni a jeleknek a jelenben!
Persze ez lehet sokaknak belemagyarázás, de aki tényleg jelen van, annak nincsenek kétségei. Mert ÉRZI!!
De nézzük csak a tényeket:
13-a: a SIRI-US helikális felkelésének a napja.
13 péntek: a halál, az ÁTFORDULÁS mágikus megfelelője.
"EMANUEL", aki maga volt a 13-ik....Az ÁTFORDULÁS, AZ ÚT.
Érezzük már?

Az általa hozott energia 16-val kezdődöen lépett igazán működésbe, mely mondhatni „mindent vitt”.
Mindent átalakított....
Innentől minden megváltozott...

Én „partvolnalra” kerültem, a külvilágot illető kérdésekre azóta NINCS VÁLASZ. SEMMI. Mintha egy falat húztak volna fel - de nem "ellenem", hanem ÉRTEM. Mondván, amit meg lehetett eddig tenni, azt megtettem. De nem csak én, hanem még sokan mások is.
Annyit azért engednek láttatni, hogy az IRÁNY MARAD MINDEN VONATKOZÁSBAN: tehát a korszakváltás zajlik, a „jövő JÖVŐ” érkezik, a sokat emlegetett „új világrend” nem fog megvalósulni, az átrendeződés meg fog történni – de ennél mélyebb, részletesebb, „hogyanra” kiterjedő válasz NINCS.
Még az is tartja magát, hogy a „jelen jövője kifutott”, ezért nincsenek tanácsadások és jóslások sem (erre most rá is tüsszentettem).
MINDEN VÁLTOZIK az IRÁNY MEGTARTÁSA MELLETT.

Mindemellett „életbe lépett” az EGY-ÉN SZABAD DÖNTÉSE.
Minden téren.

Azt látom, hogy „feloldódtak” a sors-utak. Ami eddig a horoszkópokban látható volt, mint irány, mint cél, mint feladat, vagy küldetés: feloldódott az „ég kékítő vizében”.
A márciusban érkezett üzenet, miszerint „MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL” tapinthatóan megvalósul.
De mi is az a „jóravalóság”? Nem más, mint a bennünk ÉLŐ és MŰKÖDŐ IS-TEN-TUDAT. A SZÍVBÉLI ÉRZÉKELÉS, ami minden nap megkívánja tőlünk a JELEN létet, és ha jelen vagyunk, akkor természetesen fogjuk a jeleket, ÉREZZÜK, hogy merre az arra és eszerint hozzuk meg a döntéseinket. Képesek vagyunk az elmét a háttérbe szorítani és a szív hangjára hallgatni.
NOS, EZ A FELADAT.
Mindenkinek. MAG-ának a maga döntéseit kell meghoznia.
Mert DÖNTÉS-ekről szól az idő.
A külvilág történései pedig EBBEN SEGÍTENEK.
ÉBREDNI és DÖNTÉSEKET HOZNI.

Augusztus közepe előtt még úgy volt például, hogy NEM LESZ eukarisztikus találkozó. Aztán fordult a kocka és LETT.
Vajon hányan ÉBREDTEK a látvány, az elhangzottak hatására?
Hány emberben történt meg egy VIRRADAT?
Hány ember kezdett el LÁTNI? És ÁTLÁTNI?
Újabb és újabb esélyek A BELSŐ MUNKÁRA.

A Neptun az „alászállásban” tudja a JÖVŐT TISZTÁRA MOSNI.
Mi az alászállás? Látás, elengedés, felszabadulás magunk egységtudatában. Ha ez sikerül: nyitva az út a továbblépéshez.
Amúgy meg minden rendben halad a maga útján a BŰ-S-ÉG-ben...
Napunk kísérőangyala újra JEREMIEL, aki most a „számvetés” üzenetével érkezett.
Ha valami irritál bennünket, biztosan belső munkára fog késztetni és elhoz valamilyen felimerést, ami új számvetésre késztet minket..a tisztulásunk és felszabadulásunk érdekében... (10.07... amen)