Reggeli Rituálé 2021-09-11-én

 
MOTTÓ: LÉT-SÍK VÁLTÁS
 
Ma folytatódik a HALÁL témája, LEZÁRÁS és NYITÁS, KILÉPÉS és BELÉPÉS, mégpedig egyételműen egy „IO” létsík váltásba. Az eddigi várakozás, a toporgás lejárt, „indul a váltómenet”...
Amikor valaki LÉTSÍKOT vált, elhagyva földi létét, milyen hibákat szoktunk mi, mint maradók elkövetni? Például azt, hogy a TESTÉT mindenáron itt akarjuk tartani. Miért? MERT MI NEM AKARJUK, hogy elmenjen. Nekünk hiányozna. Mivel mi vagyunk azok, akik még MARADUNK, tehát NEKÜNK FÁJ a másik elvesztése. Gondolunk akár egy percig is arra, NEKI mi a jó? Lehet. Talán. De a belénk nevelt, és már szinte ösztönös reakciónk az, hogy MINDENÁRON tegyünk valamit a VISSZAHOZATALÉRT.
Bele se érzünk abba, vajon mennyire akadályozzuk őt a BÉKÉS, nyugodt távozásában.
A gyászunkkal, a jajgatásunkkal, a fájdalmunkkal, magyarul az értetlenségünkkel olyan NEHÉZ, LEHÚZÓ ENERGIÁT küldünk a másik után a kapcsolódásunk zsinórján, ami őt „fogva tart-HAT-ja”. Természetesen nem fogja, ha ezt nem engedi – de ha nagyon erős az érzelmi kötelék, akkor az eltávozott is érezni fogja a hiányt, mint „kötőféket”. És ez nem jó.
Mondhatjuk, ami „kicsiben” igaz, az igaz „nagyban” is.
Mi a nagy?
Nem más, mint amiben benne vagyunk és jó esetben érezzük is: egy KORSZAKVÁLTÁS.
A korszakváltáshoz is tartozik elengedés, gyász, visszahúzás, továbbmenés, megszokás és hiány, berögzöttség és váltásra, változásra való képtelenség (8.08....). Azt hisszük, könnyű elengedni egy világot – pedig nem. Megszoktuk az összes nyűgével együtt, meg elfogadjuk, hogy ez így van rendjén. Kész ténynek vesszük a polarizáltságot, az elnyomásokat, a háborúkat, mivel elfogadjuk a sulykolást: ez mindig így volt és mindig így is lesz.
Pedig érezzük magunkban, hogy NEM! Nem ez a REND! De a megszokás mégis nagy erő.
Visszahúzó erő...
 
Ahogyan mondani szoktam, a „jövő „JÖVŐ” bizony jön és nem lehet feltartóztatni. Mi pedig bele fogunk érni. Két választásunk van: ragaszkodunk a régihez és azzal együtt kilépünk – vagy felkészülünk, SZÁMOT VETÜNK magunkkal és magunkban, mert LÁTUNK-HALLUNK-ÉRZÉKELÜNK, ezáltal fel tudunk HANGOLÓDNI az „Új világhoz”, amibe majd ÁT-LÉPÜNK.
NEM az „ÚJ világrendbe” – hanem az „ÚJ VILÁGBA”.
 
Az „új világrend” már hosszú évtizedek óta készül, és mivel ők sem hülyék (annyira), tudják, hogy készülődik egy KOZMIKUS VÁLTÁS. De ők sem látják, mikor pontosan. Mert lehet földi aggyal számítgatni – a felsőbb világok mindig és mindent és bármikor felülírhatnak. Hányszor volt alkalmam nekem is ezt megtapasztalni a Rituálék írása során!! NEM AZ SZÁMÍT, amit szemünkkel látunk – hanem az, ami MÖGÖTTE VAN!
Az „Új világrend” tervezői természtesen mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a maguk javára fordítsák a helyzetet.
KÉK VÉR könyvek nélkül NEHÉZ MEGÉRTENI miért, és hogyan és mi célból érkezik egy korszakváltás és hogy ennek a korszakváltásnak mi a GYÖKE? Mi az OKA? Mi az EREDETE?
Sokan mondanak sokfélét, de az egyetlen NYILVÁNVALÓ OKOT tényleg csak a Kék vér könyvekben lehet elolvasni. (Ezzel a kijelentéssel természetesen nyugodtan vitába lehet szállni, de bizonyítékot még senki nem tudott felhozni az ellenkezőjére azok közül, akik ezt eddig megtették).
Tehát „okés”, hogy korszakváltásban vagyunk, na de MIÉRT??? És milyen „irányba” haladunk?
Az „új világrend” előre akar szaladni és a maga képére akarja formálni az „eddig megszokottak” szerint. Azaz az ELME IRÁNYÍTÁSA alatt tartani az anyagi világot. Mit jelent az elme irányítása?
Pontosan azt, ami most Pesten az eukarisztikus találkozóból kiolvasható: HYM-ségi uralomban.
Ahol egyetlen nőnek sincs helye. Legfeljebb a szervezésben, azaz a KISZOLGÁLÁSBAN!
Természetesen ide sorolható minden más világvallás is, kivétel nélkül.
Mit csinálnak ezek a vallások? „Készételt” árulnak. Mégpedig zseniális körmönfontsággal. Mit jelent ez? Azt, hogy bizonyos SZAVAK, FOGALMAK köré már olyan ASSZOCIÁCIÓS CSOMAGOT alakítottak ki, ami mint készétel működik az elme számára. Azaz: nem kell gondolkodni, visszakérdezni, 1-1- kimondott szóra már egy teljes KÉPI VILÁG fog aktiválódni a gondolatainkban és az érzéseinkben. Ilyen KÓDSZAVAK például az „atya, pokol, sátán, fény, sötétség, gonosz, jó, jóisten, kígyó, éden, paradicsom, oldalborda, ördög, lucifer...” és még lehet tovább sorolni. Megjelennek bennünk képek, ahogy ezeket a szavakat most olvassuk?? NANÁ!!! Mert így vagyunk kondícionálva!!! És bizony MUNKA ezeknek a MEgTISZTÍTÁSA!!
És még lesz is....egészen addig, míg a szavak visszanyerik a maguk TISZTA értelmét!
 
Jelenleg egyfajta „KÖZTES LÉT”-ben vagyunk. Vákumban.
Amikor a LÉLEK PIHEN. Még akkor is, ha nem így érezzük...
A HALÁL folyamatában is van egy ilyen szakasz..
Sokan érzik ezt, akik képesek magukat kivonni a mindennapok manipulációi alól ás a legszívesebben már kilépnének a mostani világból. Mert „ELÉG VOLT!”
De az átlépéshez kell egy kilépés, a kilépés után pedig kell egy felkészülés. Ebben vagyunk...
Mi a felkészülés?
MAG-unkba fordulás.
Márai írja, hogy az élet igazi célja nem más, mint saját személyiségünk megismerése. Nem a külvilágé, hanem a belvilágé.
Miért kell a belvilágot ismernünk?
Azért, mert másképp nem tudunk „felrezegni”, nem tudunk SÍKRA SZÁLLNI egy MÁS-SÍKon, azon, ami a jövő JÖVŐ rezgésmintája.

„Gondolja végig mindenki, mire mennyi időt, energiát fordít az életében abból, amit magával vihet majd „odaátra”? Mit teszel annak érdekében, minden napodon, minden percedben, hogy jellemed formálódjon, regésed emelkedjen, hogy átlépéskor szépen csiszolt gyémánt légy? Hogy ne legyenek rendezetlen, fájdalmakkal teli kapcsolataid?
Semmi egyebet, mint a LELKED REZGÉSÉT viheted magaddal. Ehhez mérten érdemes minden egyébbel foglalkoznunk”
(Kék vér I. 178-179.)

Miről szólt a „korona-vírus betörése”? Pontosan a megtisztulást lehetővé tévő munkáról. Miről beszéltem tavaly? Hogy olyan kozmikus lehetőséget élünk meg, mely EGYSZERI, mégpedig azt, hogy ITT ÉS MOST, TESTI LÉTÜNKBEN, ADOTT EGO-ban letehetünk életeken keresztül hurcolászott karmikus terheket. Lett légyen az kapcsolati, gondolati, eszmei, érzelmi. Miért? És miért most?
Mert MOST jött el egy MÁS SÍK-ra lépés ideje.
MOST zárul egy KOR-KÖR, hogy helyet adjon egy RÉGI-ÚJ-nak, a REND-nek, a HELYREÁLLÍTÁSNAK, az ISTEN-MINŐSÉG-TUDAT visszaállításának. Ehhez azonban MI MAG-unk is kellünk, MAG-unknak is le kell dobnunk magunkról az összes sallangot, mázt, maszkot, ruhát, hogy IGAZ TEN-VALÓNK legyen az, aki a MÁS-SÍK-on már „működésbe lép”.

Erről szólnak Horváth Kriszitna, Zsiborás Márti versei, sőt, egyre többeké, ahogy egyre többen ÉRNEK FEL arra az INFORMÁCIÓS HÁLÓRA, ahol ezek az üzenetek fent rezegnek.
Mit mondok mindig? Az információ hullám. Rezgés. CSAK AZZAL fog kapcsolódni, csak annak adja át magát, aki UGYANAZON A FREKVENCIÁN VAN. Ez ennyire egyszerű. Tiszta és egyértelmű (8.33...)

A tegnapi „halálos nyugalom” után a „Teremburán” ma a HOLD a MÉRLEG csillagkép NYELVE előtt halad el. Közben harmonizáló kapcsolatba lép a NAP-pal és kiemelkedést szolgálóval a NEPTUNnal. Azaz? DÖNTÉS lesz ma. Mégpedig a BELSŐ ÉRZÉKELÉSÜNK alapján. MAG-unk minősége alapján.
A Neptun a visszaúszó Halak fejénél, a Vízöntő jövőbe ömlő vizének az átfedésénél áll, úgy, hogy felette a PEGAZUS feje. A NAP két csillagkép LÁBÁNÁL halad: az Oroszlán és a Szűz „váltólábainál”.
ALÁMERÜLÉS-MEGTISZTULÁS-FELTÁMADÁS-ELRUGASZKODÁS...DÖNTÉS.
Értjük?
Érezzük?

Az „észközeim” közül az asztrokockák URANA-t, a 7-es házat és a NYILAST hozták. Mit üzen ez a hármas? Bizony azt, hogy a KÜLVILÁGBAN hamarosan BEROBBAN valami, ami a JÖVŐBE REPÍT....
A többi kártyám egyértelműen a TISZTA KEZDETRŐL, a SZERENCSÉRŐL, a NŐI MINŐSÉGRŐL, a termékenységről és a DÖNTÉSRŐL szólnak.
Napunk kísérőangyala pedig JEREMIEL, akinek üzenete:
VÉGE A NEHÉZSÉGEKNEK.
Legyen így!