Reggeli Rituálé 2021-09-09-én

 
MOTTÓ: „ÚJHULLÁM”
 
Ma az asztrokockáim újfent egy ÚJ Hullámról tudósítanak, mivel Urana jelent meg, a Kos jele és a 8-s ház. Tehát: „TÚL”-világi titok, információ érkezik, persze váratlanul, a TÉR-be, mely segítségünkre lesz a megértésben, illetve tovább lendít egy elakadt helyzeten. Vagy épp segít megérteni az elakadást, tudtunkra adva: alapvetően minden REND-ben van, minden megy a maga útján és ha elakadásban vagyunk, annak oka van.
Mert VÁRNI KELL.
De mint tudjuk, a legnehezebb a várakozás....(9.22...)
 
Amikor már „forr a vérünk”, már mennénk, már cselekednénk, mert minden sejtünkben érezzük a váltást, a változást, de a külvilágban az „istennek se akar” megtörténni - na ilyenkor szoktunk csapkodni, mérgelődni, vagy a tehetetlenség érzete alatt összeroskadni. Nem látjuk a mögöttes hatásokat, így elkönyveljük: nincs is semmi, nem is lesz semmi....
Persze ez alól én sem vagyok kivétel, pláne, hogy én ráadásul ki is tettem nagy nyilvánosság elé, hogy mi minden jön és mi minden várható... Ciki? Égő? Kellemetlen?.... Néha igen, aztán jönnek a JELEK (mint pl a mai Kék vér penzumban is), hogy langsam... „nicht ugri-bugri”.. Feladat: a STABIL belső NYUGALOM megőrzése és ÉLÉSE! Hisz aki hisz, az nyugodt. Aki nyugodt, az „tudja, hogy tudja”... Az nem csalód-HAT az ÉRZÉKELÉSEIBEN. Mert most vagy hisz vagy nem hisz? Vagy tudja vagy nem tudja? Olyan nincs, hogy „majdnem tudja, mint a "majdnemterhes”... (9.27..)...
Nos igen: a legnehezebb mindig a várakozás. Ha már „terhesség” (ami nem terhesség), akkor nagyon jól tudja minden leendő anya, milyen kibírhatatlan az az idő, míg eljő a bizonyosság, hogy most van baba vagy nincs baba???
Jelenleg ugyanilyen időszakot élünk meg.
Van „BABBA” vagy nincs? Lesz átfordulás vagy nem?
 
A mai jelek mindenesetre a „titkok” világából arra szolgálnak, hogy NE DŐLJÜNK BE A LÁTSZATNAK. Annak, hogy mi van kint.
A VÁLTOZÁS ITT VAN. A változás BENNÜNK IS zajlik.
Mert nincs olyan, hogy CSAK bent vagy CSAK kint. IS-IS.
Változunk BENT – hogy alkalmasak legyünk a KINT-re.
A KINT pedig gerjeszti bennünk a változást, az ébredést.

Ma kaptam egy nagyon jó tanítást a TUDÁS-sal kapcsolatban.
Már jó ideje tudom, hogy NINCS TUDÁS. A Babba Mária-i üzenet, hogy „te csak ne akarj tudni” – mindig újabb és újabb rétegeket bont ki. Hova eljutottam már az első szint óta!! És még mindig nyílnak fel újabbak. Miért? Mert a tudás igazából nem más, mint SAJÁT LÉLEKMINŐSÉGÜNK!
Nem a „fénytudás” a tudás. Az csak itt, a LÁTHATÓ világra szóló.
Azt megtanulhatjuk, de el is fogjuk felejteni, mihelyt elhagyjuk e földi létünket. A szakrális geometriák, az építészet, a földről látható csillagászat és minden hullámgenetika és egyebek: CSAK INNEN és CSAK ITT érvényesek. Elmerülhetünk benne – de akkor is csak az ELME szintjén „hatnak”.
A LÉLEKMINŐSÉG = MAG-A a TUDÁS.
A „magtudás”. Ami MAG-unkban van. Ami belőlünk fakadó.
Ide tartozik minden, ami a LÁTÁShoz kapcsolható, ami az ÉRZÉKELÉS tartományába tartozik. Amikor „tudjuk, hogy tudjuk.”
Ennek élesztéséhez természetesen néha kellenek dekódolók, mint pl a Kék vér könyvek. Nem én voltam az egyetlen, aki olvasás közben az asztalt csapkodta, hogy „dehiszen én ezt tudom!!"
"Dejó!! Nem én vagyok egyedül hülye, van aki, aki ezt le is írta!!”. Ismerős? Szerintem sokaknak....

Itt, a Fényben, az anyagban, „horizontálisan” azért vagyunk egymásnak, hogy dekódoljuk
egy-s-mást. Segítsük a másikat és magunkat is az EMLÉKEZÉSBEN. Hogy nem vagyunk egyenlők azzal, akik pillanatnyilag vagyunk.
Emlékezzünk a MAG-tudásunkra, emlékezzünk a LÉLEK-MINŐSÉGÜNKRE! Mert minden abból fakad és az működtet.
Az össze többi „hozzáadott érték”...ami ráadásul meg csak
LÁT-SZÓ-lagos...

Napunk kísérőangyala ma JEREMIEL – tökéletes szimbiózisban a többi „ész-köz” üzenetével (9.44-kor...): ne légy türelmetlen, légy nyugodt és stabil, légy TUDATÁBAN annak, hogy a látszatvilág mögött zajlik a változás, még akkor is, ha a te idő-folyamatodban úgy érzed: minden áll...
Nem áll.
Ugyanakkor minden REND-ben van!
Kérj és megadatik. Ha információra vágysz: megkapod, de vigyázz! Mert csak azt kapod, ahol TE TARTASZ. Amilyen szinten TE REZEGSZ! Ezért ha „magosságos” tudásra vágysz, előbb neked kell magossá válnod, azaz a „lélekminőségen” hangolnod...
Hangolódni pedig csakis nyugalomban lehet..
Tehát?
Légy nyugodt - akkor leszel befogadó-KÉP-es...