Reggeli Rituálé 2021-09-05-én

MOTTÓ: RAJTUNK ÁLL A VÁSÁR
... és NEM KETTŐN...
 
Kettőn csak egy megállapodás keretében, attól függően, ki mibe megy bele, ki mennyit enged a határaiból...
Viszont minden, ami TEN-MAG-unkat érintő, abban bizony csak rajtunk áll a vásár.
Mert DÖNTENI nem könnyű dolog.
Tudomásul venni, hogy a „kapcsoló MINDIG a mi kezünkben van”, függetlenül attól, mi van rajtunk kívül – talán a legnehezebb kihívás.
Pedig megoldható.
Csak gyakorolni kell, ezt is, mint oly sokmindent. Ennek a gyakorlásnak a tétje azonban nem kisebb, mint a TELJES EGÉSZ-S-ÉG állapota! Úgy mentálisan, mint fizikálisan!
Ha ezt az állapotot sikerült már akár egyszer is megélni, „nyakon csípni”, utána nincs más dolgunk, mint EMLÉKEZNI. Hasonlóan az autó motorjához: tudjuk hogy van. Tudjuk, hogy hajtja az autót. De ha nem indítjuk be, és nem tesszük sebességbe, nem adunk gázt, akkor az autó nem fog elmozdulni az álló helyzetéből. (Erre most rá is tüsszentettem )

Augusztus 16-a óta, (már sokszor emlegettem), MINDEN MEGVÁLTOZOTT. Minden FELÜLÍRÓDOTT, ami addig „kész”-nek számított.
Mit jelent ez?
Azt, hogy a 12-15-én érkezett hullám, amit még augusztus vége is „megfejelt” és amihez most a bolygókonstellációk is hozzáteszik a magukét, elhozta mindenkinek a KAPCSOLÓ ÁTÁLLÍTÁSÁNAK A LEHETŐSÉGÉT. Ez vonatkozik BÁRMIRE és MINDENRE.
Addig látható volt úgy az EGY-ÉN-ek, mint a világi vonulatokat illetően, egy „adott irány”.
Az EGYÉN életében megadta ezt az irányt a sorsút, a küldetés;
a világ dolgait illetően pedig egy „beérett helyzet”.
Az egyéni sorsokban ezért lehetett JÓSOLNI – mert látható volt egy KÉSZ életvonulat. Legfeljebb CSAK a minőségen, a HOGYANON lehetett változtatni.
Aztán augusztus végétől „borult minden”.
Az addigi egyértelmű irányok ELTŰNTEK.
Ezért NEM LEHET JÓSOLNI. Ezért nincsenek tanácsadások.
Mert a „Múlt jövője” teljesen ELTŰNT.
Helyette megérkezett a DÖNTÉSEK LEHETŐSÉGE.
De NEM KINT – hanem BENT. MAG-unkban.

Elvesztette minden „karmikus szövedék” a jelentőségét – mondjuk én alapvetően elutasítom az ISMÉTLÉSEKET, mint a jól elterjedt és beléni ivódott "karmikus körök" elvét, mely elv szerint újra és újra vissza "KELL" jönnünk, ha valamit nem tudunk megoldani.
Ez helyből nekifutásból NEM IGAZ – mert mint tudjuk az Isten eleve NEM kicseszére játszik, másrészt pedig van a léleknek KOZMIKUS SZABADSÁGA. Nincs "KELL”, és nincs „KÉNYSZER”!
Vissza-JÖHET-ünk, SAJÁT AKARTUNKBÓL, ha valami RÁNK illetve belénk RAGADT. Ha valamit a „keletkezés helyén” szeretnénk feloldani. De NINCS OLYAN, hogy MINDENT ÉS BÁRMIT MEG KELLENE ÉLNÜNK!!! Ez „istentelen” tanítás – ez földi, orioni, elmének szóló, mely tudatosan BENT RAGASZT a hétrétegű fénydimenzió rendszerében. Hisz a rendszert kitöltő ESZME addig uralja a rendszert, amíg azt TÁPLÁLJA VALAKI.
Ha az eszme a FELEJTÉST „nyomja” és az ELMÉT eteti, mely az adott emberi lét, életút „szellemi tárháza”, akkor könnyen megeshet, hogy a felejtés ténylegesen működésbe lép.
DE!!!
Mindig van egy de: MINDEN EMBERNEK van egy FELSŐBB ÉN-je, mely „dimenzión túli”. És ez a felsőbb ÉN mindig VEZET. Mindig tudja, hogy az adott egonak mi az útja, mi a feladata, mit vállalt, miért van itt, e zárt rendszerben. És mindig küldi a JELEKET, a TERELÉST, a figyelmeztetést a léleknek, a szívnek, álmokon, felismeréseken, intuíciókon, érzelmi megéléseken, de leginkább a SZER-ELEMEN keresztül, hogy ÉBREDJEN TEN-MAG-ára... Hogy ő, mint LÉLEK, sokkal tágabb, több, testi, pillanatnyi, emberi mivoltánál.

Ez minden embernél működik, minden korszakban – de VANNAK kiemelt időszakok, amikor KORSZAKVÁLTÁS van, tehát a BENNE ÉLŐ EMBEREK is KIEMELT LEHETŐSÉGET KAPNAK.
Hisz ha váltás van, akkor a RÉGI MINTA már nem működő, az ÚJ MINTÁRA pedig át kell állni.
A múltnak nincs jövője – a jövő JÖVŐhöz pedig a MOST-ban, a JELENBEN kell hozzárezegni.
Tehát, amit eddig „készpénznek” láttunk és vettünk – NINCS.
Ezért nem is láthatunk bele, hogy az egyéni döntéseknek mi lesz majd a hozadéka, a jövője, mivel minden a SAJÁT MAG-unk hangoltsága és DÖNTÉSE alapján fog változni. Bennünk - hogy összerezeghessünk majd a KINT-tel!

A saját hangoltság beállítása, ahogy mondtam az elején, NEM KÖNNYŰ. Tartós és elkötelezetten TUDATOS munkát igényel.
Ez az a munka, amikor mindig, minden pillanatban JELEN VAGYUNK a JELENBEN. Mert így tudjuk a JELEKET is fogni, ami saját hangoltságunkat lesz képes finomítani.
„Önmunka” zajlik.
De ebben nem vagyunk MAG-unkra hagyva, még akkor sem, ha MAG-unkban és MAG-unkon kell állítani, pontosabban MAG-unkba haladva MAG-unkból leszünk képesek a MAG-unkba kódolt képességeket felhozni, hogy újra TELJESSÉ tudjunk válni, az EMLÉKEZÉS által.
Na, ez jó bonyolultra sikeredett – de szerintem érezhető a lényege...
Tehát: nem vagyunk MAG-unkra hagyva, a segítség folyamatosan JELEN van, ahogy ezt mai kísérőangyalunk, MIHÁLY is megerősíti: NE FÉLJ, MERT MINDIG BIZTONSÁGBAN VAGY!