Reggeli Rituálé 2021-09-03-án

 
MOTTÓ: FÉLELMEK ÉS ÉRTÉSEK
 
Tegnap-tegnap előtt több asztrológiai írás került az orrom elé, jószándékú ajánlásokból kifolyólag, és mit mondhatok? Megint csak fogom a fejem... Mert miről is szólnak? FESZÜLTSÉGRŐL, PROBLÉMÁRÓL, GONDOKRÓL, szakadásokról, elválásokról, leválásokról, „tisztulásról”....sugallva egyfajta külső „kényszerítő hatást”, melynek ki vagyunk téve..Nos, igen. Itt legyen az ember EMBER a talpán, hogy ne vesszen el a manipuláció örvényeiben. Mert természetesen hozzáteszik a BELSŐ FEJLŐDÉST, mint kulcsot, ami valójában az inspirációkat kapja..
Igen. Valóban.. DE NEM FÉLELEMKELTÉS ÁLTAL!
 
Nagyon sokszor elmondtam és elmondom most is: SENKINEK NINCS JOGA ahhoz, aki asztrológiával foglalkozik, vagy jóslással, hogy „alsó hangra kalibráljon”! Hogy a konstellációkat, a bolygóállásokat, a fényszögeket MEGFÉLELMLÍTÉSRE használja!!
Ez a felső tudás „szembeköpése”. Hacsak nem a „tudók” kiszolgálója az illető!! Mert ne felejtsük: a megtévesztő spirimaszlag egy nagyon is tudatos elmeprogram, mely épp a félelem és hamis illúzió keverékével tudja az ELMÉT megtölteni, már évszázadok óta, a vallások tevékenysége mellett. Mindegyik célja az ÉRZÉKELÉS eltompítása.
 
Álljon itt egy mondat a mai Kék vér penzumból (III-as kötet 253-ik. Oldal):
 
„...a legfontosabb, hogy irányítható gyermekek maradjunk. Márpedig ha külső ellenségre fogjuk minden félelmünk forrását, minden bajunk okát, akkor nem is igyekszünk tenni ellene, hisz azt hisszük, nincs erre lehetőségünk (inkopetencia hitének programozása). Így, mivel tehetetlennek és kiszolgáltatottnak érzed magadat, a kétségbeesés és állandó rettegés állapotában vagy.”
 
Lehet ebben az állapotban „normálisan gondolkodni”? Természetesen NEM. És ez a cél.
Ez a célja a vírushisztinek, ez a célja az oltáspropagandának, ez a célja a zsarolásnak, hogy érezzük: ki vagyunk szolgáltatva, nincs más út. Nincs kiút. Nincs MÁS megoldás.
Pedig mindig van megoldás és mindig van MÁS megoldás.
Mert mindig van MÁS-SÍK: csak arra ÉBERNEK KELL LENNI MAG-unkban.
 
A spiritanok ugye azt tanítják, hogy mindenre a megoldás bennünk van. Ez önmagában igaz is. Csakhogy hozzáteszik mindjárt a hamis tükörelméletet, a szeretet-megbocsátás maszlagát, és a működés rendjének elrelativizálásán keresztül kialakítanak egy tartás nélküli, nagyon is jól terelhető, irányítható masszát, aminek ugyancsak a kiszolgáltatottság és félelem lesz a működtető ereje. Mert akinek van értékrendje és netán felháborodik valamin, azt rögtön leintik, hogy „ez a te látásod, ő meg másképp látja, joga van hozzá, hisz mindennek van helye az Univerzumban...” Tehát? TE VAGY, aki helytelenül értékel, nézz magadba és gondolkodj el....
Ismerős?
Naná!...
Jön a lelkiismeretfurdalás, az értékrend felülbírálata, a látásmód megkérdőjelezése.. És már bele is léptünk a csapdába, mert közben NEM HALLGATUNK A MEGÉRZÉSEINKRE, hanem elfogadunk egy KÜLSŐ ESZMÉT.
Értjük?
Érezzük a lényeget??
 
Most épp 7.37-et mutat épp az óra, ahogy ezeket leírom. Miért teszem ide az időpontot? Mert a SZÁMOK mindig JELEZNEK és mindig a mondandóval ÖSSZECSENGÉSBEN.
Ma az észközeimben a HALAK jele érkezett, a 2-es ház és URANA, valamint URIEL. Tökéletes összhangot adva még az óraálláshoz is.. Mert mit üzennek így együtt?
A 7 az az „EGY”, ami már integrált minőség, itt, a Fény dimenziójában. Ebből lehet majd ÁTFORDULNI.
A 3 a tanulás, a továbblépés száma, mely megint csak egy „EGY”, hisz a háromszög egy pontból indul, kettő szárán keresztül újból visszatalál az eredethez, HELYRE állítva a HARMONIÁT.
7-3-7: együtt pontosan az ÁTFORDULÁSHOZ vezetnek el, a TUDATOSSÁGON keresztül. NEM a tudáson – a tudatosságon!
Nem ugyanaz!
A HALAK jele a bennünk dolgozó 2 irányt jelzi, melynek feloldása az ÖSSZETARTÁS, a SZÉTHÚZÁS helyett. Hisz akkor tudunk erősek lenni, dönteni, lépni, haladni, ha EGY-S-ÉG-ben vagyunk.
Ha Szív és Ész egyirányba húz.
A 2-es ház több mindent jelöl: az "én és az ÉN" viszonyát, az "én és a TE" viszonyát, az EGYÜTT-működést, és a „talajt”, a megvalósítás terepét.
Urana pedig a határon túlról érkező FELISMERÉSEK és MEGOLDÁSOK (7.44) „felelőse”, aki mindig a MAGASABB RENDŰ LÁTÁS képességét mozgatja meg bennünk, ami által ki tudunk lépni egy beragadt helyzetértékelésből és teljesen más nézőpontból tudunk rálátni a körülményekre, a helyzetünkre, ergo, meglátjuk a MEGOLDÁST!
De Urana nem csak a felismeréseket képes elhozni, hanem ténylegesen a váratlan megoldásokat is.
 
Úgy érezzük, nem változik semmi? Nem mozdul előre semmi? Beragadt a változatlanság?
Kezd a remény elfogyni, hogy „ááááá.. nem lesz itt semmi!”?? Nos, a látszat néha csal.
A Halak bizony azt jelzi, hogy a „mélyben” HAL-adnak a dolgok.
A 2-es szám rámutat az „együttműködés” mibenlétére, hogy össze tudunk-e rezegni az érzékelésen keresztül a nem látható világgal? (8.08)....RÁÉRZÜNK-e a MÖGÖTTES folyamatokra?
Urana pedig VILLÁMSZERŰEN fog intézkedni... Amikor senki sem számít (már) rá....
Tehát? Mi a konszenzus mára?
Ne engedjük a félelmeinket semmilyen téren eluralkodni rajtunk. Az égi „oppozíciók” NEM FESZÜLTSÉGET HOZNAK – hanem LÁTÁST, a látás pedig meghozza a megoldást.
Legyünk résen és ÉSZ-nél, azaz tudjuk: félni az ELME TUD. A SZÍV SOHA.
Csak a SZÍV-TUDATTAL lehet az elmén felülkerekedni!