Reggeli Rituálé 2021-08-28-án

MOTTÓ: NYUGALOM

Ma minden téren nyugodt napot ígérnek a konstellcáiók és az „ész-közeim” is.
Mondjuk, ránk is fér, mert augusztus közepe óta bizony nagyon erős energiahullámok érkeztek és sokakat ki is billentett – joggal és jószándékkal – , hogy ébredjen, hogy lépjen ki az addigi keretei közül. Tegnap előtt volt az utolsó nagy beáramlás, aminek az utórezgései tegnap is érezhetők voltak, természetesen egyéni hangoltságtól függően.
A kitett versek ezekből a hullámokból fakadtak és mivel ELŐRE TEKINTŐEK, érdemes őket lementeni és gyakran olvasgatni, mert a szöveg MÖGÖTT REJLŐ ENERGIAMINŐSÉG az, ami feltölt, ami harmonizál és ami igazán HAT.

A nyugalom mindig a FELTÖLTŐDÉST szolgálja, hogy kipihenjük a nagy energihatások igénybevételeit. A nyugalomra nem csak fizikai szinten van szükség, hanem lelki-szellemi szinten is. Kell a léleknek a BÉKE, az elmének pedig a CSEND. Állandó vibrálásban lenni, állandó stresszben, nyomás alatt dolgozni, huzamos ideig, képtelenség. Illetve a szervezet bírja, mert bírnia kell, de amint beáll az inger nélküli állapot, abban a pillanatban „benyújtja a számlát” és minden szerv, ami túlzott igénybevételnek volt kitéve, „JÓVÁ tételt” követel magának. Teljes joggal.... Amikor „túltoljuk”, annak mindig „kiütés” a vége. Ugyancsak teljes joggal. Betegség, ágynak esés, lekapcsolás, „forgalomból kivonás”. Mert a szervezet REGENERÁLÓDNI AKAR. Mert a szervezet tudja, hogy csak harmoniában képes JÓL MŰKÖDNI. Ki az egyetlen hülye a rendszerben? A szervezet „tulajdonosa”, az emberi ego, és annak is az elméje....Mert ha a megérzéseire, a SEJT-ELEMEK súgására hallgatna, akkor nem lenne hülye...és akkor mindig tudná, hol a határ...

A nyugalom nyújt lehetőséget a mélázásra, az ábrándozásra, a MAG-unkba figyelésre. Ilyenkor könnyedén le tudunk kapcsolódni a külvilágról és kiterjeszthetjük „szárnyainkat”, azaz energiaterünket, mert a nyugalom „kitágítja” a határainkat, „kinyitja” az auránkat.
Nyugalomban jönnek a felismerések, az aha-élmények, a beavató gondolatok, látások, amikor felülemelkedünk a hétköznapi nyűgeinket és képesek vagyunk átlátni a dolgainkat, a legapróbb összefüggéstől a legtágabb, kozmikus ráébredésekig.
Nem véletlen, hogy a külvilág, a világ „irányítói” mindent elkövetnek, hogy NE LEGYEN nyugalom!
Mindig tolják a propagandát, a programokat, az élményeket, hogy NE LEGYEN IGÉNYÜNk a csendre, a visszavonulásra. Hogy érezzük úgy: lemaradunk, ha nem veszünk részt valamilyen programon! Hogy elszalasztjuk a lehetőségeket, mely TÖBBÉ nem fognak visszatérni!! Ha most nem, akkor soha többé!!....
Az az ember, aki állandóan zizeg, vibrál, az állandó FESZÜLTSÉGBEN VAN. Márpedig, „FESZÜLTSÉGBEN NINCS LÉTEZÉS”. De ez a világ a feszültségek világa – és mindenáron bizonyítani akarja, hogy deeee.. van létezés. Aha, csak MILYEN?? Mert a feszültségben élő ember igazából NEM ÉL. Csak KÁPRÁZIK...
Gondoljunk bele: MINDEN a feszültséget szolgálja. Az ELEKTRONIKUS kütyük, mellyekkel körbe vagyunk véve, plusz az azokban FUTÓ TARTALOM! Állandó manipulációban élünk, mely mit szolgál? CSAKIS A KÁPRÁZATOT.
Tolják a reklámokat a gyógyszerekről, mit szedjünk, mitől leszünk egészségesek. Közben a valódi, a szervezetet valóban regenerálni képes SZER-eket, meg lépésről lépésre kivonják a forgalomból.

Mióta tolják a képünkbe, hogy igyunk napi 2-3 liter vizet??? És elhisszük??? És meg se fordul a fejünkben az, hogy ha valamit ennyire tol a média, akkor ott valami MÁS ÉRDEK húzódik meg a háttérben!!! Hisz ha TÚL SOK folyadékot iszunk, akkor a VESÉT TÚLMŰKÖDTETJÜK. Mi a vese? Szervezetünk ENERGIA központja. A VÍZVÁLASZTÓ, a SZÍVKAPU SZERVE. Hozzá tartozik a PÁRKAPCSOLAT. Azaz a saját kapcsolatunk a KÜLVILÁGGAL. Ha túlműködtetjük, akkor mit csinál? Előbb-utóbb KIMERÜL. Tehát? Jöhetnek a GYÓGYSZEREK. A „vitaminok”.
Biznisz..biznisz...biznisz.. Pénz..pénz..pénz...
A lényeg, hogy felejtsük el azt, hogy NEM TESTBŐL vagyunk CSAK, hanem KOZMIKUS lények vagyunk, egy ISTENIEN megSZERkesztett TESTTEL, aminek megvan az ISTENI TERVE a saját komplex működéséhez. Csak ki az a hülye, aki tönkre tudja tenni? Az emberi ego, az elme...Aki bérbe vette....

Használjuk ki a mai nyugalmat, napunk kísérő angyala RAZIEL is arra bíztat: NYERD VISSZA ERŐDET.
Hol van az erőközpont bennünk?
MAG-unkban...
Tehát, olvasgassuk a tegnapi verseket és töltődjünk fel MAG-nesen erővel, hogy azt a sok-sok feszültséget mind fel tudjuk oldani az ÉG KÉK-ÍTŐ VIZ-ében! (mert a nyugalom színe a KÉK....)