Reggeli Rituálé 2021-08-27-én

 
MOTTÓ: AZ IGAZSÁG FELSZABADÍT
 
Érdekes módon, hiába van „magában” a Jupiter a „Teremburán”, mégis az ő minősége kap ma hangsúlyt, mégpedig a mottó üzenetével, hisz a VÍZÖNTŐ csillagképben áll, szemben az OROSZLÁN-nal: tehát TISZTÁRA MOSÁS a FELSŐBB AKARAT mentén!
Az asztrokockáim - minő "véletlen" -, az Oroszlán jelét és a Jupitert küldték, a „2-es házzal” kiegészítve, tehát: a FÖLDI SÍKON, a KAPCSOLATAINKBAN kell az IGAZSÁGOT kimondani, megnyilvánítani.
10.44-et mutat az óra, ahogyan ezt leírom, tehát nem kérdés, hogy IGAZAT SZÓLOK!
Jómagam pedig már túl vagyok a fentiek tettekre váltásán, mivel fogorvosnál kezdtem a napot és a doktornő megkérdezte, be vagyok-e oltva? Mondom nem, és ha rajtam múlik, nem is leszek. "Ugye tudod, hogy teszt nélkül nem láthatnálak el?"
Na, erre elindult belőlem a zsigeri kiáradás... Nem ragozom, a vége az lett, hogy semmi sem lett – természetesen..
A patikában aztán folytatása következett, de teljesen pozitív értelemben, mivel „véletlenül” kilépett az eladótérbe a tulaj, akit régóta ismerek, „véletlenül” szóba jött a fogorvosi beszélgetés, és mivel gyorsan „ÖSSZEREZEGTÜNK”, folytattuk a témát privátban.. Tökéletesen leképezve Horváth Krisztina tegnapi üzenetét, miszerint:
 
„Tegyétek a dolgotok s kapcsolódjatok.
S hogy kivel, kikkel,
azt MAGOTOKON át, ti jól érzitek már.”
 
Igen. A VONZÁS TÖRVÉNYE akaraton TÚL működő és ÖSSZETERELI az "egyívásúakat".
Már többször hangot adtam annak, hogy kozmikusan nézve nincs katyvasz, mint itt a Fény, a 3D rendszerében, hanem CSAKIS AZ AZONOSAK TARTANAK ÖSSZE. Mert IGAZ-Á(G)-ból a KÖZÖS, a KÖZ-ŐS-I hullámhossz az, ami mentén ÖSSZE-TART-ás, összerezgés van. Csak az azonos tudja az azonosat MEGÉRTENI, MEGÉREZNI és ERŐSÍTENI.
Az IGAZ-ÁG-on ülők között NEM FOG A HAMIS-ÁG REZGÉSE „felvételt nyerni”, mert MÁS HANGZÁSÚ!
Az igaz a hamissal, az "elhangolttal", SOHA nem fog összekapcsolódni, csak akkor, ha „I”-mentes lesz... Azaz a LEGMAGASABB HANG hiányzik belőle....De akkor már NINCS IGAZ-S-ÁG....
Ugye értjük?
Ugye, érezzük?
 
Egyértelmű és nyílvánvaló, hogy a szelekció VÉRRE MEGY!
A tavaly novemberi „Covid 13” c. videoban már levezettem, hogy mi jön, mi várható. Elmondtam, hogy micsoda zseniális találmány a vírus, a rájuk épülő oltásokkal egyetemben... Nincs háború, nem kell fegyverrel ölni – mindenki SAJÁT MAGÁT NYÍRJA ki a FÉL-ELEM és saját problémáinak az energiája által.
A vírus "alsó hangon kalibrált". Azzal rezeg össze, akivel KÖZÖS HULLÁMON VAN - tehát az betegszik meg. Ki miért? Teljesen egyéni. És tökéletesen visszakövethető, ha valaki beteg lesz, vagy netán meg is hal a vírusban, hogy az ő élete HOL nem volt "sima"..
Aztán az oltások: hiába oltatta be magát egy „rettegő”, a rettegést nem fogja magából „kioltani”...
Aki pedig érdekből oltatott, két út között választhat: FELÉBRED, hogy egy káprázatba sétált bele. TUDATÁT felül tudja emelni azon a tartományon, amelyben az oltás hat, azaz mint katalizátor működni képes és innentől semlegesíteni képes magában.
A másik út az, hogy újra és újra beleesik valamilyen csábításba és "mit nekem" felkiáltással sorba áll a következő oltásokért... Csakhogy ez előbb-utóbb visszaüt...

CSAK AZ IGAZSÁGTUDATnak van meg az EREJE az ébresztéshez, a LÁTTATÁSHOZ, és FELÜLEMELKEDÉSHEZ a zsarolás, az elnyomás, a káprázat, a FÉL-ELEM ellenében!

Tegnap előtt volt egy érdekes megélésem, ami ugyancsak nagy tanítás volt a JELENben a „jövő JÖVŐ”-höz való kapcsolódás útján...Rám jött a mehetnék...hogy de jó lenne elmenni a Balatonhoz, egyet kirándulni... Persze, inga elő: menjek-e? NEM. Hmm...Nem részletezve a kérdezz-felelek játékát, a lényegi válasz a következő volt: CSAK AZ ÉRZETÉRT AKARSZ ELMENNI. Miért akarod KINT megtalálni azt, amit BENT ÉRZEL? Tudod, mit vársz. Tudod, milyen érzetért kelnél útra. Miért nem éled meg MAGODBAN mindezt?
Talált, elsüllyedt....
Mondhatni „visszanyalt a fagyi” – a próbatétel megvolt, hisz én szoktam mindig mondani: a KAPCSOLÓ BENNÜNK VAN!
Mindig és mindenkor.

Ráadásul ha a MOST arról szól – különösen az IGAZ TUDATÚAKNAK – hogy ne nyüzsögjön, ne akarjon KINT LENNI, akkor ne legyen kint, hisz MINDENT meg tud élni BENT is!
És pontosan EBBEN van a LÉnyeg, az ÉG-i kapcsolódás LÉNY-S-ÉGE!
Minél mélyebbre megyünk befelé, a MAG felé, annál szélesebb, annál tágabb spektrumot tudunk MEGÉLNI!
Ez paradoxon – de ha tudjuk, hogy a MIND-ÉN a MAG-ból ERED-Ő, akkor nem kérdés a kérdés...
Csakis tudatosságfüggő...
 
Napunk kísérő angyala ezek után ki más is lehetne, mint GÁBRIEL, akit talán a MERKÚR-hoz lehetne „passzítani” – a Merkúr pedig ugyancsak az OROSZLÁN csillagképben halad, annak is a LÁBÁNÁL.
Tehát megadja az ERŐT az elrugaszkodáshoz, a BIZALMAT a felsőbb vezettetésben. És a HITET saját MAG-unkban!
Tudunk-e vele élni? Tudunk-e Gábrielnek hinni?
Csak rajtunk áll....
 
(Kép: dr. Kazanlár Emil Körtarot - Jézus, az Igazság lapján)