Reggeli Rituálé 2021-08-26-án

 
MOTTÓ: ELRUGASZKODÁS
 
Tegnap este, aki „jelen” volt, érezhette, micsoda energiahullám érkezett a TÉRbe.
Olyan szinkronicitások mutatták meg magukat, hogy még én is csak kapkodtam a fejem és mondanom se kell talán, hogy ezzel együtt, megérkezett az a jellegzetes mély borzongás, amikor a tarkótól indulva a sarkunkig lefut a „hideg”, minden pórusunkat összehúzva úgy, hogy még a könnyek is kiszöknek a szemünkből...
MINDIG ez az érzet a legbiztosabb bizonyíték arra, hogy bizony a FELSŐBB VILÁGOK vannak JELENL a terünkben! (és erre most roppant is egyet a szekrény mellettem.. pedig nem szokott...)
Ez a tegnapi élmény tökéletesen megmutatta azt a jézusi kijelentést, hogy „úgy jövök mint tolvaj”. NEkem erről mindig a cigánykártya "Tolvaj" lapja jut az eszembe, mert tökéletesen visszadja, mennyire NEM EGYÉRTELMŰ a "tolvaj" meghatározás! Egyáltalán nem megállapítható, hogy az alak HOZ VAGY VISZ? Nyitja az ajtót vagy csukja az ajtót?
KIBEN MI VAN - aszerint fogja LÁTNI és értelmezni!
Értjük?
Érezzük a lényeget?

Minden változásnak van ELŐSZELE.
Mi az előszél? Energiamullám... Melyet ÉRZÜNK.
NEM LÁTJUK - mint a besurranó "tolvajt" - de ÉREZZÜK a JELEN-LÉTÉT.
Ha ez ember „veszi az adást”, ÖSSZEREZEG az érkező energiaminőséggel, akkor HANGOLÓDIK. Felhangolódik, áthangolódik.
Mivel?
Bizony a „jövő JÖVŐVEL”.

Tegnap olyan visszacsatolások érkeztek jósló álmok, látomások formájában, egymástól független személyektől, akik csupa megerősítést küldtek mindarról, amiről a videokban beszéltem már, és ami Zsiborás Mártinak, Horváth Krisztinának a versekben mint üzenet megérkeznek.
Az anyagba „veszett” embernek (és itt szó szerint értem a „veszett” minősítést, mivel a tudata tényleg BELE- és egyben EL is veszik, hisz az anyag MEGKÖTI), mindez humbuk, mende-monda, „agymenés” vagy „földtől való elrugaszkodás”.
Ha napjainban járna Jézus közöttünk, ugyanolyan „elvont” tanítónak néznék, mint anno. Sőt! Szerintem még rosszabb „minősítést” kapna!

Az anyagba merevedett ember, aki a darwinista felfogás fejlődéstörténetében él, lineáris időtudattal rendelkezik, még azt sem látja, még azt sem veszi tudomásul, ami pedig az orra előtt van. Például azt, hogy a biológiai szeme CSAK A FÉNYT érzékeli.
Azt hiszi vak lesz, ha elveszti "szeme fényét" - pedig ugyanúgy LÁT TOVÁBB, csak MÁS-KÉP-p. Mert nem a szem lát, hanem az AGY.
Az agy adott esetben át tud váltani ÉRZÉKELŐ látásra, ami a mágneses hullámokkal van összefüggésben. Ez pontosan az az érzékelés, amit az emberi kapcsolatok terén még működtetünk, amikor kimondjuk, hogy "LÁTLAK” . Azaz ÉREZLEK. LÁTOM ki van benned. Látom, milyen vagy. A homlokod mögött...
Ezt a képességet a környezetre is ki lehet terjeszteni – csak gyakorlás kell hozzá, mert alapvetően bennünk van a képesség.
A Kék vér II-es kötetben szó is esik róla.

Ugyanez a látás a JÓS-LÁSS alapja is!
A jövőbe látás is "agylátással" látható! Nem a szemünk látja!
Mégis látjuk!. Min keresztül? A BELSŐ ÉRZÉKELÉSEKEN.
A SZÍV, mint érzék-kapu fogja a jeleket - az AGY pedig LÁTJA a MAG-SZEM-en keresztül...
Ma ezt a képességet „paranormálisnak” nevezik, azaz a normális kereteken TÚLinak – na de álljunk csak meg: KI határozza meg és MILYEN ALAPON, milyen szempontok szerint, hogy mi a normális és mi nem?? Mi van akkor, ha ennek a belső látásnak a képessége az alapvetően normális – és azok az ABNROMÁLISAK, akikben már nem működik??? Ők a degradáltak, ők a massza, a nyáj, mely bégető és minden felelősséget mindig másra hárító, ezért képességeiben CSÖKKENT, retardált. Mégis - mert ők vannak többen -, ők adják a mértéket... Hmmm... Mondhatni, „ez már gáz”... És tényleg..

Jézus azt tanítja, hogy minden változás BENNÜNK zajlik.
A külső változásokat is először BENT FOGJUK MEGÉREZNI (9.09). Miért? Mert az 5 érzékszerven túlmutató receptoraink is működnek.
A „jövő JÖVŐ” mindig érzékelhető volt. Sokan voltak, akik a történelmi korszakváltások idején előre látták, érezték mi fog jönni.
Miért? Mert KÉSZ PÁLYÁN MOZGUNK!
Ők fel tudtak készülni és el tudták dönteni: elmenekülnek előle vagy maradnak...
Mindig volt a Földnek háborús és békés része.
A polaritás, a FÉNY-tartomány HASADT minősége MINDIG JELEN VAN. Ez nem csak a NŐ-FÉRFI viszonylatban jelenik meg, hanem az ELLEN-TÉT-es pólusokban is. Mindig mindenkor mindennek megvan az ELLEN-PÁRJA.
És most csípjük nyakon ezt a szót: ELLEN-PÁR.
Értjük?
Érezzük, micsoda PARADOXON jelenik meg ebben a szóban? Hogy ez NEM NORMÁLIS?
Ami „ellen”, az nem lehet „PÁR”?? Vagy ellen, vagy pár! Hogyan lehet egy PÁR, ami MINDIG AZ ÖSSZETARTOZÁS fogalma, ELLENTÉTES?
Tehát megintcsak az ORRUNK előtt van, a mag-nyelv tiszta kozmikus fogalmi rendszerében, e világkorszak abszurditása. Minden problémájának, kínjának, harcának eredője.
ÉS MOSTANRA ENNEK JÁRT LE AZ IDEJE.

Akik "JELEN vannak", ők érzik...Mert veszik a jeleket...
Egy váltás soha nem egyszerre, egy pillantás alatt történik meg. Ahogy a mostani, nagy KOR-KÖR váltás sem.
Mindig van elegendő idő a „kapcsolásra”, hisz több hullámban érkezik a töltődés. Ha nem így lenne, mindenki „kiütődne”.
Amikor egy hangszert hangolnak, akkor is mindig fokozatosan, egymáshoz igazítva húzzák meg a húrokat.
Ez zajlik MOST.

A tegnap este érkezett hullám hatásait ma fogják többen érezni, megtapasztalni. HOL? Magukban. Saját érzeteikben, fizikális állapotukban.
Megint „kifordulnak” valamiből, megint lezárnak, letesznek, elhagynak valamit, amiből ELÉG VOLT. (9.19)..
Újabb esély érkezett az érzékelések további finomítására....

Mai kísérő angyalunk RAFAEL, a gyógyítás-gyógyulás angyala.
Nem véletlenül....
A KÍGYÓ-energia bennünk kell hogy aktiválódjon ahhoz, hogy TELJESEN EGÉSZek legyünk! ÉP-ek és EGÉSZ-S-ÉG-esek...KÉSZ-en állva a változás befogadására...