Reggeli Rituálé 2021.08.24-én

 
MOTTÓ: MAG-SZEM
 
Ma TÖMÉNYEN érkeznek a MAG-ERŐSÍTÉSEK mint megerősítések...
Most épp 9.44-et mutat az óra, ahogy nekiülök a Rituálé megírásának és már túl vagyok „több rétegű” visszacsatoláson.
Már megfigyeltem, hogy vannak ilyen napok, amikor megelőzi a „kordé a szamarat”, mert a kordé „megpakolásra” kerül. Nem földi törvények szerint működően, mert a megpakolással nem lelassul a kordé, hanem épp ellenkezőleg, NYOMATÉKOT kap....
Nézzük hát a JELEKET, melyek mindig JELEZNEK, mert üzennek..
Nyomatékot adva...
 
Első jel éjjel volt, amikor arra ébredtem, hogy valakinek a 10.10-ről és a 10.37-ről magyarázok, hogy mi a kettő között a különbség. Álmomban is megjelent a saját videom az összetett számokról és ott mondtam valakinek, hogy nézze meg, mert mindent megtalál benne ... Felébredve konstatáltam, hogy a 10.10 a KÉTSZINTŰ átfordulás, szellemben és lélekben, de a FIZIKAI MÉG VÁRAT MAGÁRA.
A 10.37 pedig egyértelműen a továbblépés a HETEDHÉT HATÁRIG és azon TÚLRA. Ahol egy új kezdet nyílik... Egyelőre MAG-unkban..
 
Második jel: ébredés előtt Schuber Rosamunda NYITÁNY-ának a taktusai „kalapáltak” a fejemben és tudatosodott is bennem, hogy egy NYITÁNY-t hallok, mégpedig „ROSAMUNDE”-ról, akit egy hatalomittas férfi elől menekítettek és rejtettek el, majd az intrikáló végül is a SAJÁT MAGA ÁLTAL KEVERT MÉREG áldozata lesz, Rosamunda pedig TRÓNRA LÉP.
Ugye, érthető és érezhető e történet MAGVA? A MAG-üzenete és maga a NYITÁNY mint fogalom? Hozzátéve, hogy azok a taktusok, amik eszembe jutottak, a vidámság, a könnyedség és a szépség melódiáit hozták..
 
Harmadik jel: Kék vér I, 222-223-ik oldal. A MAG-SZEM téma...
Mi a MAG? A hasítatlan, téridőn túli EGY, mely bennünk van és nem más, mint az az EGY TUDATSZINT, megfelelő REZGÉSMINŐSÉGGEL, amelynek mintája leírható a DNS-ben.
Csak AKTIVÁLNUNK KELL!!!
Tehát?
Teljes visszacsatolás arra nézve, amit már számos videoban elmondtam és természetesen a Kék vér könyvek is erről szólnak:
a tudatszint meghatározza a FORMÁT, a DNS-t.
A REZGÉSEMELKEDÉS mindig FELÜLÍRJA a jelen dns-minőségünket. Ha a VÍZVÁLASZTÓN keresztül megyünk, akkor nincsenek ránk hatással a vírusok és oltások sem. Mert – továbbra is állítom – az oltásokban nem anyag van, hanem REZGÉSHULLÁMOK vannak kódolva, melyekkel MI REZGÜNK ÖSSZE, SAJÁT EGYÉNI TUDATSZINTÜNK MENTÉN. Azaz az oltás mint KATALIZÁTOR, aktiválja bennünk mindazt, amit elnyomtunk, ami alulműködik bennünk, amivel „DÓGUNK VAN”!
Amit egyszerűen NEM AKATUNK LÁTNI!
Hát most sokan fogják...
 
Negyedik jel: MAG és LÁTÁS.
A mai észközeim a TISZTÁNLÁTÁS lapját dobták a Deva tarot-ból, mely pontosan egy MAG-SZEMet ábrázol. Ami a harmadik szem.
A MAG-LÁTÁS SZEME.. Ami nem más, mint az ÉRZÉKELÉS.
Ezzel folytatását kaptuk az előző napok témájának, mely göngyölödik tovább: itt a DÖNTÉSHOZATAL ideje.
ELME vagy ÉRZÉKELÉS?
Mióta 12-vel bekúszott a TÉR-be a SZER-ELEM nagyon magas energiája, hozzá pedig megérkezett „EM-ANU-EL”, a TISZTA MAG-rezgéssel a Szíriusz helikális felkelésével, azóta „zavar van a rendszerben”, mert NEM MŰKÖDNEK az ÉSZ-KÖZÖK”.
Legalábbis nem minden téren.
Működik akkor, amikor saját magunknak kell valamiben segedelem. Mint pl, hogy mit egyek-vegyek-szedjek, bevállaljak-e valamit?
Vagy működik nekem a napi Rituálékhoz.
De NEM MŰKÖDIK A VILÁG DOLGAIT ILLETŐEN. Miért?
Mert ha MAG-unkban már ÉRZÉKELJÜK ISA JELEN-létét, ha már érezzük ezt a SZER-ELEM energiát és ÉREZVE TUDJUK, hogy itt van a „jövő JÖVŐ” már a kapuban – akkor minek akarunk az ELME dolgaival foglalkozni? Akkor miért akarjuk tudni, hogy mi lesz KINT, amikor már TISZTÁBAN vagyunk BENT az irányokkal?
Most SZÍV-vel gondolkodunk vagy ELMÉVEL?
Ha egyszer már eldöntöttük, átlépve a vízválasztón, hogy I-GEN, akkor ne a NEM-et kajtassuk..
Értjük? Érezzük?
 
Ötödik jel: két tanítványom szinte ugyanazt álmodta.
Megjelentek álmaikban szó szerint ugyanazok a kódjelek, mint várandósság, gyermek, gyöngy vagy kavics (mint MAG), szülés, repülés és vonat, SÍN-PÁR.... Nem ragozom, szerintem egyértelmű, hogy MAGUK ÚJJÁ-születéséről szóltak az álmok.
Nem ÚJ-RA, hanem ÚJ-JÁ!! Nem ugyanaz...
És nem ők az egyetlenek, akik ilyen kódokkal álmodnak.. Hisz nekem is megjelent, csak a számok által...
A MAG-KÓD az ÚJJÁSZÜLETÉS... A képi megjelenítés pedig EGY-ÉN-re szabott..
 
Hatodik jel: megtalált néhány üzenet, amiben elmesélték olvasók, hogy SEMMI NEM ÚGY TÖRTÉNT, ahogy ők azt várták a JELEN RENDje szerint. Nem volt pl kilátásuk plusz jövedelemre vagy egy adott státusz betöltésének a lehetőségére, oltás híján.
És LÁSS CSODÁT: az egyikük DUPLÁN megkapta a nem várt jövedelmet, bebiztosítva számára a teljes anyagi biztonságot az elkövetkezendő ÉVEKRE, míg a másik minden további nélkül megkapott egy olyan munkát, amit a jelen körülmények között nem is remélt.
Nos, lássuk hát VÉGRE be, hogy tényleg AZ MŰKÖDIK, amiről már március óta beszélek, hogy "MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL". Különösen azoké, akik ÖSSZEREZGNEK a jézusi energia SZER-ELMETES rezgésével! Mondtam? Mondtam.
Ki éli?
Az, aki KITARTOTT az első jelek érkezése óta...
Minden JEL TOVÁBBRA IS ÉRVÉNYES!
Összefoglalva: TELJES visszacsatolás érkezett és a visszacsatolások által :
ÚJ MEGERŐSÍTÉS, hogy MAG-ERŐSÍTÉS VAN.
Egyedül RAJTUNK ÁLL, saját DÖNTÉSÜNK Mentén, hogy átlépjük-e azt a vízválasztót vagy nem. Belépünk-e a SZÍV-kapun keresztül a FELSŐBB VILÁGOK tartományába, vagy maradunk az anyagban.
Ja, és itt hozzá kell tennem: attól, hogy valakinek JÓ ANYAGI KÖRÜLMÉNYEI vannak, NEM AZT JELENTI – minden spirimaszlag ellenére sem -, hogy majd a „nagy változásban” BELERAGAD AZ ANYAGBA. NEM!!! Pont hogy a HIÁNY az, ami az anyagba ragaszt, mert az ELMÉT a HIÁNY a pótlására fogja koncentrálni.
Az tud TISZTÁN SZABAD LENNI, akinek az anyagi szabadsága is megvan.
Aki pedig IO-ra való, az meg is fogja magának találni.
Mert a BŰ-S-ÉG mindenkinek JÁR. Csak a TUDATOSSÁG szintjétől függ, hogy ezt valaki képes-e meg is látni, és meg is élni...
Itt dől el, hogy valaki ÉLI a TUDATSZINTJÉT, vagy csak beszél róla..
 
Egybéként pont erről üzen a VÉNUSZ és a NEPTUN szembenállása most a "Teremburán" is...
 
Ahogy mondám az utolsó videomban: a „háromszög” beteljesedésének az útján, a második fázisban, a DÖNTÉSEK és a TETTEK próbáját éljük.
De mi alapján döntünk? Mi alapján cselekszünk?
Annak alapján, ami a SZÍVÜNKBEN van. A SZÍV minősége adja a gondolatokat, a gondolatok mentén pedig megszületnek döntéseink...
 
Napunk kísérő angyala ma RAZIEL, aki a SZELLEMI MEGÉRTÉS üzenetével érkezett. MI a szellem? Vagy inkább KI?
A BENNÜNK ÉLŐ OSZTATLAN és TISZTA MAG-TUDAT.
Csak aktiválnunk kell(ene)....
 
 
(Kép: Deva tarot Triax 2-es lapja)