Reggeli Rituálé 2021-08-22-én

MOTTÓ: ÚJ KÖR – NINCS ISMÉTLÉS

8.11-et mutat az óra, ahogy ide ülök a géphez – de már túl vagyok egy adag JEL-en, mert „véletlenül” épp 7.44-et mutatott, amikor leírtam magamnak a ma reggeli üzeneteimet, melyek a tegnap esti „záporozó” AHA-élmények teljeskörű visszacsatolásaként érkeztek. Ha a tegnapi nap a TITKOK felfedéséről üzent, akkor elmondhatom, tényleg kopogtak a tantuszok, de rendesen!

Az egyéni megélések alapból mindig MAG-unknak szólnak, hisz MAG-unkból eredőek, saját rezgésünk „hívja be”őket. Tovább lehet adni természetesen az élményeket – de csak azok fogják megérteni, akik RÁÉREZNEK, hisz az azonos rezgésűek csengenek össze és vannak HARMONIÁBAN egymással.

Így van ez a KÉK VÉR KÖNYVEKKEL IS. Az érti, aki ÉRZI, mivel „szívhez szóló” írás, aminek központi „figurája” IS-IS és IS-A.
„A”- mint az A-lsó világokban MEGNYILVÁNULÓ IS-IS minőség.

EGY-re EGY-értelműbben érkeznek a JEL-ek azoknak, akik a JEL-eken rajta vannak a JELEN-ben és JEL-ÉN-ként veszik az adást.
Mindenki érzi, hogy TÉNY-SZER-űen lóg egyfajta változás a levegőben. Na de MILYEN IRÁNYBA??
A változásban természetesen ott lebeg a FÉLELEM is.
A kiszámíthatatlanság, a kiszolgáltatottság a hatalommal szemben. Joggal. Hisz már beleng a térbe, mint „újkori zsidótörvény” az „ellenállók”, azaz az OLTATLANOK TELJES JOGFOSZTÁSA.
Régi módszer – új köntösben.
Ami egyszer működött, miért ne működne mégegyszer eredményesen? Csak a FÉLELMET kell fenntartani hozzá...
A félelem pedig hatalmas táptalaja a GYŰLÖLET-nek, mely valóban ölni is képes.

Nem véletlenek azok a filmek, mint a Felhőatlasz, vagy a Jupiter felemelkedése, amelyek egy technikailag rendkívül magasz szintű, ELME-alapú, ugyanakkor ÉRZÉKETLEN és szívében LETOMPÍTOTT társadalmat vízionál. Ez a kép BENNE VAN a KÖZÖS EMLÉKEZETBEN – ezért lehet vízionalizálni.
Nem véletlen, hogy mostanában többeknek is feljön álomban, meditációban, vízióban, mert OTT LENG A TÉRBEN, a tudathálón.
Ugyanakkor SENKI NEM ÉRTI ennek a változásnak a miértjét és a lényegét, mert nem is értheti – ha nincs benne érzékelés.
Egyébként pedig pont az ÉRZÉKELÉS és ÉRTÉS összekapcsolásához érkeztek a Kék vér könyvek, kellő időben úgymond..

Nem véletlenül íródtak meg idejekorán és nem véletlenül magyarul – mert CSAK MAG-nyelven fogható fel és érthető meg a LÉNYEG, a MIÉRT, az OK és OKOZAT kapcsolata, az egész kozmikus REND működése a világunkban.
Mit jelent az. hogy IS-IS, mint kód és mint LÉTFORMA;
mit tett az Orion, mi történt valaha a Földön, miért vannak nemek, miért van hatalom, miért emlékszünk az Aranykorra, mi az hogy EGY és miért vágyunk rá?...

Az átlagember átlagelméje szerint „evolúciós fejlődésben” leledzünk...
Csakhogy NINCS FEJLŐDÉS, ahogy NINCS EVOLÚCIÓ SEM!!!
Ezek a darwinista fogalmak a „féllábú”, anyagba ragadt „hymségi ELME” kijelentései, melyet mindenkinek lenyomnak a torkán, ellenvélemény nélkül.
Mi a „hymségi elme”? Az az „orioni” minőség, gondolkodás és viszonyulás, ami a HASÍTÁS ELVÉT használja minden szinten:
„oszd meg és uralkodj!” „Változtass meg mindent a hasítással, amit lehet!".. Amit lehet...
Csakhogy már eljutottak arra a határra, hogy ELÉG VOLT!
Már NINCS mit, amit változtatni lehetne...
Ezért akarnak ISMÉTELNI!
Márpedig ismétlés NINCS.
Még akkor sem, ha az a mondás járja: nincs új a Nap alatt.
Lehetnek „apró ismétlések” – egy cikluson BELÜL.
De ciklusismétlés nincs. (és erre most rá is tüsszentettem)

Pontosan EZEKRE a témákra vonatkozóan ÉRKEZTEK tegnap este a jelek – ma pedig a jelekre a megerősítő visszacsatolások.

Tegnap jómagam is eleget puffogtam, mikor úszás közben átcikázott rajtam ennek az „ismétlésnek” a letaglózó érzete, mint egy „emlékélmény”. Nem is értettem, hogyan kúszott be a gondolataim közé?? Hirtelen az ugrott be, hogy a Krisztinának érkezett üzenetekben a „hibernálás”, mint az eseményeken való kívülmaradás, amit „nem is tudunk elképzelni, milyen lesz”, talán pont az oltatlanok likvidálását fogja jelenteni? Hogy majd mi kerülünk táborokba? Mert ugye ez is egy hibernálási módozat.....a propaganda pedig, a gyűlöletkeltés pedig szép sunyi módon már el is indult a maga útján...
Bekúszott egy vízió, a fentebb említett filmek képei, különösen a Felhőatlaszból, hogy ez az egész már egyszer megtörtént.
Ahogy jöttek a képek – úgy kezdett el bennem egy belső hang „kiabálni”: „EZ NEM LEHET!!
Nem lehet, hogy újra és ugyanaz!!.... Akkor minek volt a sok video, akkor hülyítés a köbön mindaz, amit én eddig érzékeltem??... csupán bebeszélés minden és minden jel?” ..... Szóval zakatoltak a gondolataim rendesen, aztán egyszercsak átfordultam hátúszásba és a szemem megakadt egy felhőformán az égen. Pont felettem... Közel s távol az égen egyetlen felhő NEM VOLT! Csak az az egy, amit láttam.
Először egy Íjnak véltem, aztán később rájöttem, miután lefotóztam gyorsan, hogy lehet akár egy ÍJ is, igen, hisz annak is megvan az üzenete, de sokkal inkább hajaz a rovás abc E vagy É betűjére. Amíg beszaladtam telefonért, a felhőforma közben tovább mozgott, de SEMMIT NEM DEFORMÁLÓDOTT!! SEMMIT!
Aki szokta figyelni a felhőket, tudja, hogy ennek mennyire kevés a valószínűsége....
Este, ahogy merengtem ezen a jelen, hirtelen egy szó villant be:
"E" mint EMANUEL!! E-MA-NU-EL!! 💙
Ami ISA másik neve....
ISA neve pedig már „belengett” a térbe, mégpedig 12-13-án...

Augusztus 12-n kitöltötte a teret egy nagyon intenzív SZER-ELEM energia, 13-án pedig megérkezett a SI-RI-US, hisz ekkor volt a helikális felkelése...14-én megérkeztek a tanítások, 15-én pedig NAGYBOLDOGASSZONY energiája...
16-án aztán megtört valami, ami elhozott egyfajta zavart a következő napokra – ugyanakkor jelek jelek hátán érkeztek arról, hogy "No PARA". Változás van. Igen. Átfordulás - de ne essünk KÉT-ségekbe! Még akkor sem, ha pillanatnyilag "elsötétült az ég"...

Mindehhez még bevillant tegnap az is, amit az összetett számoknál mondok el, a 9 és 19 kapcsán, hogy az emlékezet az ELSŐ 1-től 9-ig utat őrzi. De második, mint 19 – MÁR NINCS!!!
Mert a 19-el LEZÁRUL A KÖR.
A KOR-KÖR.
A „technokrata” emlékek egy kor-körön belül az utolsó szint emlékei. A legmagasabb elért tudás szintje. Ott tartunk? Ott.
Az Orioni tudás a legmagasabb technikai tudás? Az. Csakhogy SZÍV-TELEN. „XX”-mentes. ANA-mentes. Mert HASÍTÓ program és pont az ANA-t hasítja. A TELJESSÉGET, az EGY-S-ÉG-et.
Ez a HYM-ség programja. Aminek LEJÁRT A CIKLUSIDEJE – NEM ISMÉTELHET!
És hogy kétségeink ne legyenek, mert a KÉTELY = MÉTELY, a mai „kék vér penzumom” kettő kötetet is kijelölt: az I-t a 208-ik oldalon, a II-t pedig a 191-ik oldalon. Akinek megvan, nézzen utána (régi kiadás lapszámozása alapján).

Azaz: az első kötetben JÉZUS-ISA „jelentkezett” be, tehát„Emanuel”. A másodikban pedig a NIBIRU, az Aldebaran és az, hogy a régi program KIÜTÉSRE KERÜL és ÚJ CIKLUS veszi kezdetét!!
A kétségeink eloszlatását jelzi az is, amit a csillagászok figyeltek meg: a NAP újszerű kitörései MINDEN BOLYGÓT MEGBOLYGATTAK a rendszeren belül. Mindez fizikai síkon támasztja alá, amit az utolsó videokban elmondok: a FÖLDön nem „klímaváltozás” zajlik, hanem KOZMIKUS ÁTALAKULÁS. Ami NEM CSAK ITT történik, hisz egy rendszer tagjaiként nem libegünk-lebegünk magunkban, hanem össze vagyunk hagolva a Társakkal. Ha kozmikus átalakulás van, akkor az minden bolygót érint a rendszeren belül.
Mert REND-RAKÁS van.
Mert lezárul egy KOR-KÖR és ÚJ CIKLUS veszi kezdetét.
Tehát, bármit is akar a JELEN HATALMA – ők a lezáruló KOR-KÖR tartozékai.
Ezért NINCS ISMÉTLÉS. Mert NEM IS LEHET!
Mert SATANA IDŐ és TÉR kódjai EGY-be érnek...Ő a SZŰZ csillagképben álló VÉNUSSZAL pontosan a REND-rakást pulzálják a TERÜNKBE.

A mai „észközeim”, hogy meglegyen a cseresznye is a habon a következők:
- BIKA jele : az ő hátán vannak a Plejádok, a Fiastyúk, a TISZTA
  eredeti IS-IS kód őrzői. Az ÉG leányai.
  A Bika a TAU, az átfordulás, a RENDRAKÁS csillagképe. Hol? A
  FÖLDI síkon. Az ALDEBARAN, mint a „bika szeme”, a REND
  ŐRZŐJE...
- 6-os ház: karmikus RENDRAKÁS háza
- JUPITER : az IGAZSÁG, JÓ-PI-TÉR, az ANYAI ERŐTÉR-ben..

Mondhatnánk: van még kérdés?

Ma TELIHOLD van.
A Hold pontosan a JUPITERREL kerül együttállásba a VÍZÖNTŐ csillagképben.
A HOLD, a NŐ, az ANYA minőség jelölője, az IGAZSÁGGAL, az ANYAI ERŐTÉRREL,
a megtisztulásban áll szemben a NAPPAL, aki MÉG az orioni jeleket pulzálja. MÉG.... de mint tudjuk, utánpótlás nélkül.
Ma a HOLD és a JUPITER az „UTOLSÓ LÖKETET” adja a NAPNAK – és ezennel tényleg ÚJ KÖR VESZI KEZDETÉT.
Aki ÉRZI – MAG-ában, az érzi. Először BENT kell erre ráhangolódni.
Aztán pedig FIGYELNI....

Napunk kísérőangyala pedig GABRIEL... a HÍRHOZÓ...
Értjük?
Érezzük?

(Kép forrása: internet_Martha Design)