Reggeli Rituálé 2021-08-21-én

MOTTÓ: A TITOK LÉNYEGE
 
Minden titok addig titok, míg rá nem jövünk a lényegére – és ahogy az órára pillantok, megint itt a „megtámasztás”, hisz 8.33-at mutat, amiben ott a bölcselet, a tudás (33) és ott a látható-láthatatlan dimenzió (. A két 3 pedig kiadja a 8-at, ha összefordítjuk őket...Tehát visszajelzés? Bizony az..

Tegnap két olyan komment is érkezett a Rituálé alá, ami annyira jellegzetes, hogy ma fókuszba KELL kerülniük, mivel teljességgel belesimulnak a tegnapi és mai nap összefüggő üzenetébe.
Az egyik: „Jézus azt mondta: úgy jövök, mint TOLVAJ”.
A másik: minden nap ezerféle számot lehet látni, bele lehetne hülyülni, ha állandóan azt lesnénk.
Érezzük e kettőben a LÉNYEGET?
Az egyik kommentelő JELEN van, a másik NINCS.
Az egyik „félszavakból” is megérti az ÜZENETET, a lényeget, azonnal KAPCSOL – a másik csak akkor hisz majd el egy JEL-et, ha konkrétan leereszkedik az égből az orra elé. Talán.

A „kapcsolás” tudásfüggő. A tudás pedig, mint egy felkészülés, nem más, mint az EMLÉKEZÉS FOLYAMATA. Ehhez kapunk vezettetést. Ha egy titkot úgy tudunk meg, hogy nem vagyunk hozzá érettek, legalább annyira letaglózó, mint építő erejű.
Aki NEM ÉRZI, hogy a felsőbb világokkal való kommunikáció, beszélgetés, súgás NEM MINDIG BENT hallatszik – hanem egy oda-vissza áramlásban történik - , annak hiába beszélünk „Jelekről”, nem fogja elhinni, mert NEM IS AKARJA elhinni. Pedig nagyon egyszerűen működő: jár egy gondolat a fejemben, amire nem találom a választ. Egyszercsak felnézek és elmegyek egy autó mellett, melynek a rendszáma ODAVONZZA a szememet, és a számkombinációban már benne is van a válasz.
A válaszok megértéséhez azonban ÉREZNI kell a számokat.

Érezni és érteni.
Ezért tettem ki a Skorpió Akadémiára a számokról szóló videokat, mert nekem is jött a hajtóerő, hogy ENNEK IDEJE VAN!
Egyébként ma a Kék vér penzumom épp a II-t kötetnek azt a részét jelölte ki, a 200-ik oldalon (régi kiadás), ahol pontosan erről ír Ágnes:

„A sárkány fejeinek a számát értelmezni lineáris matematika szerint nem lehetséges. Egy egy olyan új számmisztika, amit KIZÁRÓLAG AZ ÚJ RENDSZERBEN tudsz majd használni és ami valószínűleg VÁRAT MÉG EGY PICIT MAGÁRA. (....) Aki kész és akarja, KÉPES KINYITNI ÖNMAGÁBAN A TUDÁST, vagyis EMLÉKEZETETÉT.”

Ezekben a sorokban a számok mellett megkaptam a válaszomat egy másik, bennem dúló kérdéshalmazra: „MÉG VÁRNI KELL EGY PICIT”....Mire? Az ÚJ RENDSZERRE....

Nos, ezt IS lehet tekinteni belemagyarázásnak, hogy mindig azt találom meg, amit akarok – de maradjunk annyiban: aki így gondolkodik, legyen az ő hite szerint. Én tudom – és még sokan mások is -, hogy a KÉRJ és MEGADATIK miként működik, és ez legyen elég nekünk. Természetesen beszélhetünk róla, elmondhatjuk, továbbadhatjuk mások javára: de úgyis az fogja hasznosítani, aki velünk összerezeg, mert alap: CSAK AZ AZONOS REZGÉSŰEK VONZZÁK EGYMÁST. Aki nincs egy hullámhosszon, az nem veszi az adást, mint információt.

Ezzel megint továbbléptünk a mai nap egy másik üzenetéhez: a „MAGA REZGÉSE” témához.
A múlt heti nagy energiahullám után tapintható volt ezen a héten, mondhatni már 16-val (amibe a számok misztériuma is belejátszott), hogy valami TÖRÉSHULLÁM érkezett a TÉR-be. Mintha „füstbombát” dobtak volna le. Ami ködössé tette a látást, az érzékelést (8.55...) Megtört egy esemény-hullám, aminek előrejelzése már megvolt. Semmi nem úgy alakult, ahogy az EDDIG látható volt. Ezt tapasztaltuk a tanítványaimmal, hisz együtt éltük meg hónapokon keresztül az iránymutatásokat.

Aztán jött a „TOLVAJ”. Hozott IS és vitt IS. IS-IS. Márpedig ha megjelenik valahol az IS-IS, akkor egyértelmű, hogy FELSŐBB BEFOLYÁS hatása nyilvánul meg. Tehát, a jézusi tanítás megmutatta magát? Bizony meg...
Miért hát a megakadás?

Épp azért, hogy azok, akik MÉG NEM LÁTNAK, kapjanak egy ESÉLYT, hogy az „ELME oldaláról” át tudjanak ugrani a „SZÍV oldalára”.
Erre tökéletes mintát szolgáltatott a tegnapi tüzijáték és felhajtás. Minden „TÚL...” volt: túl hangos, túl csicsás, túl pazarló...túl...túl...túl... Ez nem véletlen. Ha valami „túl...”, akkor az mindig valaminek az ELFEDÉSÉT szolgálja. Figyelem elterelés.
Hamis illúzió keltése.
A minőség eltolása a mennyiség irányába mindig ALÁSZÁLLÁS.
Az ELME is megkapta a maga adalékát a HAMIS TÖRTÉNELEMKÉP nyomatékolása által...

Nos, akikben MÁR működik a szívlátás – azokat nem vezették félre. De akiben nem – talán a „túltolás” felébresztett valamit. Legalább egy kérdőjelet, egy óvatosságra intést, egyfajta ellenállást.

Mindezek további kibontására érkezett még lehetőség az elkövetkezendő hónapokra...
Ebben az egész folyamtban most URANA játsza a „Teremburán” a főszerepet, aki retrográdba fordult január közepéig, hogy a "KOS" fejénél, összhangban a SÁRKÁNYFEJnek a MEDÚZA csillaggal való tengelybe kerülésével, ÁTPROGRAMOZZA A TUDATOT...
Az Uránusz mozgását szinte minden asztrológus fel is ismeri,
„CSAK egyet nem tesznek hozzá: CSAK A LÉNYEGET”.
Mert nem látják!
NEm látják a MIÉRTET, azt, hogy valójában MI OKBÓL és MI CÉLBÓL történnek a változások!
Nem elég azt tudni, hogy VÁLTOZÁS van. Hogy kataklizmák jönnek. Hogy nihillista módon élünk. NEM!!! Ha a LÉNYEGET nem érezzük meg, ha nem jövünk arra rá, hogy a TUDATUNKAT KELL TELJESSÉGGEL ÁTALAKÍTANI, aminek alapvető és elengedhetetlen FELTÉTELE az ISTENKÉP helyreállítása – akkor tényleg „variáció egy témára” fog a jövőben is bekövetkezni.
De csak azoknak, akik NEM HAJLANDÓK VÁLTOZNI.
Mert a „jövő JÖVŐ” azért nem állt meg. JÖN. És eljön az a pillanat, mikor a SZÍV szava fog válaszolni a kérdésre:
KÉSZEN ÁLLSZ? (9.10.....)

Napunk kísérő angyala Mihály. Üzenete: EMLÉKEZZ IGAZ ÖNVALÓDRA! Amit a "Teremburán" a MARS és a MERKÚR pulzálnak az elrugaszkodásunk érdekében...

(kép forrása: internet)