Reggeli Rituálé 2021-08-18-án

 
MOTTÓ: KÉTELYEK
 
Ma újra olyan nap van, amikor a „Terembura” konstellációi mutathatnak bármit is – mégis egy MÁS-SÍK HANGULATA mutatja magát.
Hangulat... Mi a hangulat? Nevében benne van: HANGOLTSÁG.
Mi a hangoltság? KEDÉLY-állapot. Tehát? Egy ÉRZÉS. ÉRZET.
De egy érzet nem jön csak úgy magától – mégha MAG-unkból fakadó is -, valami KIVÁLTJA.
Ha a HANG rezgés, a hangulat pedig egy, a rezgés által keletkezett állapot, akkor mi fogja kiváltani valóban?
EGY REZGÉS. Mi a rezgés? HULLÁM.
Milye van a hullámnak?
FREKVENCIÁJA.
 
A mai penzumom a Kék vér kötetek közül a II-t jelölte ki, annak is a 287-ik oldalánál (régi kiadás), ahol az ELEKTROMOS és MÁGNESES erőtérről van szó. Kit melyik befolyásol?
13-án, a Szíriusz helikális felkelésének napján, hajnalban érkezett a mondat: „FESZÜLTSÉGBEN NINCS LÉTEZÉS”. És valóban.
 
A MÉDIA ESZKÖZTÁRA elektromos jelekkel dolgozik.
A távközlés elektromos jelekkel dolgozik.
Mint tudjuk, az elektromos jelek mágneses mezőben tudnak létre jönni. Tehát kell egy HÁT-TÉR hozzájuk. Namármost, ha mi benne ülünk egész nap ebben az elektromágneses mezőben, az HAT-NI fog ránk.
HAT és HÁT.
HAT-ás a HÁT-TÉR-ből.
Mikor jöhet létre bármilyen HATÁS? Ha van összerezgés.

Tehát, ha az elektromos erőtér minket ki tud ütni, és a létezésünket irányítani tudja, zombivá téve minket, akkor kiben van a probléma? BENNÜNK. A mi saját HANGOLTSÁGUNK-ban, saját egyéni rezgésszintünkkel.
Ki tud ezen a rezgésszinten állítani?
Saját magunk.

Ha nem megy egyedül, akkor keressünk megfelelő SEGÉD-eszközöket hozzá.
Kérjünk és megadatik.
Kérhetünk "angyali támogatást" (nagyon gyorsan megmutatkozik), vagy keressünk mi magunk, tudatosan, emelő, hangoló, HARMONIKUS zenét, ami feltölt minket.
Vagy menjünk ki a szabadba, járjunk egy kicsit mezítláb – azaz földeljük le magunkat.
A hisztiző gyerek is azért vágja földhöz magát és tombol hason fekve, mert közben földel.
Miután kioldódott belőle a feszültség, mintha mi sem történt volna, már játszik is tovább...
Földelésre nekünk is szükségünk van. Még annak is, akinek a tudata magas szinten rezeg is uralni képes az alacsony szintű erőtereket. Ahogy szoktam volt mondani: a TUDAT NEM EVILÁG TERMÉKE – csak EMLÉKEZNÜNK KELL RÁ. A fő bajunk alapvetően a testi létünkben a FELEJTÉS. A Földön irányító eszmerendszerek mindent el is követnek annak érdekében, hogy ez így maradjon, a vallásokkal, a politikai csatározásokkal, a félelemkeltés minden lehető eszköztárával (9.07) egyetemben.
Ha az ember fél, „nem ér rá” tudatosnak lenni, mert a LÉTFENNTARTÁS ÖSZTÖNE fog mindent felülírni.

Ma és holnap a „Teremburán” a MERKÚR és a MARS együttállása az OROSZLÁN CSILLAGKÉPBEN, a GONDOLATBAN rejlő erőre hívja fel a figyelmünket. A gondolattal is tudjuk a hangulatunkat befolyásolni. A gondolat tud kibillenteni és helyre billenteni.
A gondolat elektromos energia. Ezért akarják a földi hatalmak pontosan a GONDOLATAINKAT, az ELMÉT, az AGYAT irányítani, befolyásolni.
De a gondolat is REZGÉS.
Tehát: ott vagyunk, ahonnan indultunk: kinek a felelőssége a „hullámhossz állítása”?
Senki másé, csakis a MAGUNKÉ. Saját MAG-unké (9.11 – no comment....)

A FÖLD-nek is van kristálymagja, és a naprendszerünk minden tagjának, ahogy nekünk is.
A Föld kristálymagja nem a földi, ember által előállított elektromos hullámokkal fog összerezegni – hanem a KOZMIKUS HÁLÓ tagjaival. Igen ám, de a MI SAJÁT TUDATUNK IS KOZMIKUS EREDETŰ, tehát felülemelkedve a földi HAT-Almakon, össze tudunk rezegni a Föld saját kristálymagjával? De össze ám!
Hol a kulcs ehhez? MAG-unkban.
Hol a MAG-erő bennünk? A SZÍV-béliségben.
Ezzel KÖRBE "IS" ÉRTÜNK....
A TISZTA szívbéliség miben mérhető? A JELLEMBEN.
A LÉLEKMINŐSÉGBEN.

„A jellemnek speciális erőtere van, hisz az egyben a tudatosságunk, a döntéseink, a cselekedetünk mozgatórugója. A szeretetteljes ember energetikája egészen más, MÁGNESES, mint aki bizonyos technikákat saját érdekből kíván elsajátítani (harcos elektromos).
Ez utóbbi lelkülettel – hála az Isteni, „beépített, automata biztosítékoknak” – rövidzárlat áll be bizonyos szint fölött”. (Kék vér gyermekei II. 288.)

Nos, ez az rövidzárlat, mely szó szerint „elgáncsolja”, vagy „kilöki a pályáról” mindazokat, akik saját önfényezésük érdekében „mesterkednek”, mert „egy bizonyos szint felett nem illik olyat tenni, ami e bizonyos szint alatti”. És ez így van IO-L!!

Napunk kísérő angyala ma RAFAEL, aki minden „jellemhibás”-nak és minden „elfáradt” léleknek egyaránt meghozza a KÍGYÓ- energiát, a kigyógyulás, az ébredés LEHETŐSÉGÉT. Meglátjuk? Élünk vele? Belátjuk, hogy változtatnunk kell? Saját TUDATUNK minősége fogja eldönteni...
Aki kér, annak pedig megadatik...
 
(Kép forrása: internet)