Reggeli Rituálé 2021-08-17-én

 
MOTTÓ: SORS-SZER-Ű-S-ÉG
 
Ma egy csendes nap van. Hatásában.
Mondjuk, az előzőek után, valamelyest ránk is fér, hisz nem lehet állandóan „forrásban” lenni. Mindkét értelmezésben: „A” forrásban és forrásban sem..
Mert ha „A FORRÁS”-ban vagyunk, akkor mindig BENT vagyunk. MAG-unkban.
Ez jó – de itt sem billenhet meg tartósan az egyensúly, hogy CSAK magunkban legyünk..
Hisz RÉSZE vagyunk egy „drámajátéknak”, ami akaratunktól FÜGGETLENÜL zajlik odakint és ha része vagyunk, akkor MEG KELL ÉLNI egy VISZONYULÁST IS. Ahogy tegnap írtam: NEM TEREMTÉS van, hanem MEGÉLÉS. Jónéhány videomban elmondtam: „színház az egész világ” – mert az is. Jól látta Shakespeare..

Amikor mi evilágra születünk, akkor BELEÉRKEZÜNK egy ADOTT SZÍNPADRA, ahol már folyik a történés, a dráma.
Mi már KÉSZ SZEREPPEL fogunk belépni e játszmába.
A gyerekkor a felkészülés ideje, hogy majd megtalálva helyünket a DRÁMÁBAN, MEGÉLJÜK MINDAZT, amiért jöttünk.
Ez a SZEREP az az EGO, akik itt és most vagyunk.
A CÉL a küldetés, a vállalt szerep MEGÉLÉSE ADOTT KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A körülmény, a színpad a KERET, a SORS-ÚT.
Amiben szabad döntésünk van, mindig és mindenkor, az nem más, mint a HOGYAN, a MINŐSÉG.
Ez a szabad akarat....

A színpad, akárcsak a földi színházakban, olyan mint egy KÖRSZINPAD. Forog körbe. Mások a díszletek, mások a körülmények, mások a lehetőségek.
Mivel az ISTEN NEM KICSESZÉSRE JÁTSZIK, ezért amíg a „karma” köreit futjuk, amíg benne vagyunk a SZÜLETÉS-HALÁL testi körforgásában, addig minden SORS-SZÍNPAD és az abban szereplők, SEGÍTŐK. És ha mi belefolyunk a játszmába, természetesen mi is segítői leszünk másoknak. Hisz egy háló részei vagyunk, MIND ÉN, akivel kapcsolatban vagyunk a MINDEN részeként...

Ezért mondom: CSAK A MINŐSÉG az egyetlen változó, saját HANGOLTSÁGUNK, saját ÉRZÉKELÉSÜNK. Minél inkább finomabban vagyunk hangolva, annál többet ÉRZÜNK, MEGÉRZÜNK úgy a világ összefüggéseiből, mint a másik emberből. Ha ÉRZÜNK, pontosabban ÉRZÉKELÜNK, akkor pedig JÓL tudunk reagálni, „válaszolni” egy adott helyzetben. Tudjuk, mikor kell szólni és mikor hallgatni. Mikor kell megnyilvánulni és mikor visszahúzódni. Mikor tenni és mikor várni....
A TESTI LÉT elektromagnetikus központja, az agy, az ELME, ELEKTROMOS JELEKKEL befolyásolható.

Ha TÚL SOK impulzus éri és TÚL GYAKRAN UGYANAZ, akkor bizony képes elnyomni, eltömni az érzékelést, LEHÚZNI A HANGOLTSÁGOT, ezáltal lerántani a MINŐSÉGET.
„ALSÓ HANGRA” kalibrálva pedig csak a földi, anyagi sík energetikája fogja meghatározni a működésünket. Ez pedig, akárhogy is nézem, egy FÉL MAGASSÁG, azaz FÉL szint, ami a FÉL ELEM tartománya....
Kérdezhetjük, miért is mondják azt a spiri tanítások, hogy „azt éljük, amit megteremtünk”?
Amit TEREMTÉSNEK neveznek – egyébként CSAK MAGYARUL érthető meg.

Alapvetően NINCS TEREMTÉS!!
Legalábbis a „színpad játékosainak” nincs.
Viszont VAN „TEREMBE HÍVÁS”, azaz, mindenki „lehozhatja” a SAJÁT TERÉBE mindazt, ami a SAJÁT ÉLETÉNEK MEGÉLÉSÉNEK ESZKÖZE, tartozéka.
Ami KÉSZ van és ADOTT a szemnek láthatatlan tartományban. Gondoljuk, hogy ha tudjuk előre, miért jövünk, akkor a célhoz nem biztosítjuk előre az eszköztárat?
Majd a "semmiből" megteremtjük azt, ami kell?

No, ennek a totalis megtévesztésnek a "varázslói", a "Titok" és hasonló ELMEPROPAGANDÁK!
Amíg a színpadon vagyunk, a TÉR-be lehozott eszköztárunk addig marad „élő”. Utána már NEM. Vagy „más költözik bele” – aki a saját el-KÉP-zelésére FORMÁLJA. Átalakítja.
De ezek NEM TEREMTÉSEK – ezek saját minőségünk MEGNYÍLVÁNULÁSAI.
Értjük? Érezzük a KÜLÖNBSÉGET?

A „teremtés” fogalma – ETETÉS. Ilyenkor érdekes módon mindig hivatkoznak a bennünk élő ISTENI részünkre. Különben meg tagadják. Ami pedig NEM EGYÉRTELMŰ – az a KÉTSÉG, az már a megtévesztés eszköze. Tehát NEM TISZTA.

Az isteni szándék mindig egyértelmű.
Az EMBERI ELME azonban mindent szét tud cincálni az „OSZD MEG ÉS URALKODJ” elve mentén. De csakis az ANYAG TERÉBEN.
Az isteni szándék – MAG-unban, MAG-unkból – minden az ÉRZETEKEN, az ÉRZÉKELÉSEKEN, a SEJTELMEKEN, azaz a SEJT SZINTEN szólal meg. Támogatva tenmagunk MEGNYíLVÁNULÁSÁT, ami nem más, mint a karmikus sors-FELADATUNK megélése.
Viszont megint ne hagyjuk magunkat megtéveszteni:

a FELADAT NEM EGYENLŐ az ÚTTAL!

Ezt a kettőt is tudatosan keverik az ELME irányítói...
A SORSFELADAT beteljesítését a FORGÓSZÍNPADON éljük meg, mint UTAT, és addig, AMÍG TESTBEN VAGYUNK. A forgószínpad berendezése folyamatosan VÁLTOZIK, mert KÖRBE JÁR.
Jelenleg egy KOR-KÖR-VÁLTÁS-t élünk meg.
PONT EZÉRT vagyunk ITT! És épp MOST!
Ami FELÉNK FOROG, adott REZGÉSSZINNTEL bír. Az, hogy majd KI FOG AZON A SZÍNPADON IS JELEN LENNI, még testi mivoltában, az dönti el, hogy SZÍVÉBEN hozzá tud-e igazodni.
SZÍV-TUDATOSSÁGÁBAN megérti-e, a megérzései alapján, hogy MAG-ÁNAK mi a FELADATA?

Ha egy MAGAS rezgésű KOR-KÖR veszi kezdetét, akkor saját MAG-unkat kell elsődlegesen megismerni, BELSŐ kristálymagunk kódjait feltörni ahhoz, hogy TUDATÁBAN legyünk, KIK IS VAGYUNK TEN-MAG-unk VALÓS minőségében!
Ez BELSŐ munka.
Ezt EL KELL VÉGEZNI ADDIG, amíg a KÜLSŐ SZÍNPAD átalakul.

És ha már elvégeztük, akkor nincs más dolgunk, mint KI-VÁR-ni.
VÁR-ni. És erősnek lenni, mint egy VÁR.
Ja, és közben folyamatosan a VÁR-TÁN lenni, azaz ÉBERNEK MARADNI, mert az órát és a percet SOHA nem tudjuk előre, hogy adott KÜLSŐ változás mikor fog bekövetkezni. Mikor?
Mikor IDŐ és TÉR EGY-be ér.
Ez pedig nem más, mint az a bűvös 144.000, amit oly előszeretettel TORZÍTOTT EL a „jelenések” könyve, szándékosan megfélemlítve az embereket.
A 144 mint tudjuk MAGA az EGY, a 0-0-0 pedig MINDHÁROM SZINT. A „3D” minősége. (Akinek ez új, nézze meg a Skorpió Akadémia youtube csatornán az EGY, a 9 és az összetett számok részt..)

Tehát, az elmúlt napok nagyon ERŐS ENERGETIKAI HANGOLÁSA után, most egy kis nyugalom következik. ÉLJÜK AZT, AMIRE felhangolódtunk! És közben HÁTRADŐLVE, ÉRZELMEK NÉLKÜL figyeljük, mi zajlik kint.
SEMMI ESETRE SE engedjük be a félelmet, mert gyorsan ki tud billenteni. Tartani, várni, kivárni a legnehezebb kihívás, mely folyamatos ÉBER-LÉTET kíván a lineáris időben.

A TISZTÁNLÁTÁS megőrzéséhez, az ÉRZÉKELÉS megtartásához segít nekünk ma RAZIEL.
Ha a várakozás, a TŰR-ELEM időszaka nehéz lenne, vagy ha a külső események kibillentenének minket, akkor kérjük a segítségét. Nagyon gyorsan meg fog érkezni, mert mostanában hihetetlen sebesség-fordulattal érkeznek a kérésekre a válaszok. Annak, aki ÉBER-LÉ-T-ben ÉL-Ő.. (10.10-kor befejezve, 10.27-kor megosztva...)
 
(Kép forrása internet. Somoskői vár)