Reggeli Rituálé 2021-08-01-én

MOTTÓ: A GYERMEK
 
A Deva tarot egyik legszebb lapja érkezett ma, a Triax Hercegnő.
Színében IS, üzenetében IS azt a KOZMIKUS GYERMEKET jelöli, aki egyrészt BENNÜNK van, másrészt, aki, mint érkező új családtag, egy különleges, mély kapcsolatot jelez az egyik, vagy akár mindkét szülő irányába.
A Triax Hercegnő maga a „TISZTASÁG”.
 
Egyébként pedig minden gyermek maga a megtestesült tisztaság, hisz minden földi jövevény tiszta lappal érkezik. Még akkor is, ha TUDHATÓ a küldetése, sorsa. A tiszta lap a HOGYANRA vonatkozik: a vállalt feladatokat milyen szinten, milyen minőségben fogja majd teljesíteni. A döntéseket ő sem fogja elkerülni, ahogy senki más – de addig a felkészülés fázisában, még nagyon sok impulzust szívhat magába, melyek előhoznak belőle bizonyos EMLÉKEKET és ez a mély, belső emlékezet fogja őt a döntéseiben befolyásolni.

Ha már Triax hercegnő – 7.27-kor ültem neki a Rituálét megírni...
Tehát?
Megint gyönyörű az EGY-be-csengés, hisz mint tudjuk a 7 az integrált EGY-S-ÉG, a magasrendű titkok, a láthatatlan világ száma, a 27 pedig a Kozmikus Szövetségé...
A „Teremburán” is különleges konstelláció állt ma fel: a NAP és a MERKÚR együtt állnak a RÁK csillagkép JÁSZOLÁNÁL, tehát ahol a GYERMEK „lakik”.
A Merkúr maga „A” Gyermek, aki egyben HÍRHOZÓ is, hisz olyan égi üzenetet tolmácsol, mely megváltoztatja a szülők életét. Egy gyermek érkezésével semmi sem lesz többé az, ami előtte volt.
A Merkúr BEAVATÓ.
Minden gyermek BEAVAT az élet misztériumába. Emlékeztet. Mire? Pontosan az élet misztériumára. Mivel addigra a gyerekből lett felnőtt ELFELEJTI, beleérve teljességgel az ANYAG minőségébe, hogy KI is ő valójában? Hogy NEM egyenlő azzal a testi lénnyel, akinek alakjában itt és most létező, hanem ennél sokkal TÁGABB, TÖBB.
A gyermek emlékeztet és MEGÚJÍT. Fizikailag is, mert egy várandósság, szülés, a gyötrelmek ellenére is, megfiatalító. Hisz a gyermek mellé új és friss energiákra van szükség. A nők ilyenkor kivétel nélkül megszépülnek. Sugároznak. Mert MÁS-SÍK-on járnak. Átélik az anyaság által magát a LÉT ISTENI szintjét. Ők ÉRTIK az életet – az érzékelésen túl is. (Természetesen nem mindenki és nem egyformán).

A NAP és a Merkúr SZEMBEN ÁLL SATANÁVAL, aki a BAK csillagképben halad.
A BAK a KÜLDETÉS, a hivatás, a sorsfeladat, a MÚLT-JELEN-JÖVŐ összekötésének a helye. A karmikus emlékezet őrzője, hisz amikor leszületünk, mindig hozunk valami elrendezendőt előző életünkből. Olyat, ami MINKET „zavar”, amiről úgy érezzük, meg kell tisztítanunk, le kell tennünk, hogy SZABADDÁ váljunk.

Tegnap olvastam a Kék vér III-as kötetben azon megfogalmazást, hogy SATANA, mint KORMÁNYZÓ....
Tehát kormányoz... Mint a KAPU ŐRE irányt mutat.
Érdekes, nem? Hisz a NAP-ról gondolnánk, hogy rendszerünk kormányzója.
Hát nem.
Jól példázza, hogy MINDENKI FELETT VAN EGY FELSŐBB IRÁNYÍTÓ ERŐ, aki a háttérben van, aki láthatatlan – mégis ÉREZHETŐ.
SATANA pont ilyen. Kormányoz, mert irányítja, minek mikor jött el az ideje...
Mit mondunk a „jövő JÖVŐről”? Hogy abban már nem az idő SZÁMÍTÁSÁNAK jut meghatározó szerep, hanem az IDŐ MINŐSÉGÉNEK. Annak, hogy mikor minek van itt az ideje! Ezt a közvetlen közelünkben mi jelzi? A HOLD. Véletlen talán, hogy SATANA-nak nincs közvetlen kapcsolata a Földdel, hanem CSAK A HOLDDAL? És hogy KÉK FÉNYT küld a Holdnak néhanap? Amit a Hold pulzál tovább aztán a Földre? És amit a KÉK fotonokat kibocsájtó TOBOZMIRIGY tud befogni, érzékelni?
Érthető így, mikor miért vannak JÓSLÓ álmaink??

A mai konstelláció olyan, mint amikor a fiatal szülő, kezében a gyermekkel, szembe áll a NAGYANYÁVAL. Mit ad a nagyszülő? Jó tanácsot, INT-ést, hogy emlékeztessen. Emlékeztesse az anyát, hogy ő is volt gyermek, és LÁTTASSA a szülővel, ha nem látná, hogy KI az a gyermek az ő karján...
A tegnapi ÚJJÁSZÜLETÉS minősége ma tovább rezeg, megint MÁS minőségben...
Egyébként érdemes megfigyelni, hogyan kezdenek a gyerekek IRÁNYÍTANI. Ők mondják meg a szülőknek, mi legyen. És akik a hónap közepére vannak kiírva, előbb jönnek... Sietnek.. Vajon miért?

Megtudhatjuk, ha HANIEL-re hallgatunk ma, aki a HOLD angyalaként az ÉRZÉKELÉS kifinomulását segíti. Érzékelés nélkül SEMMIT nem értünk a világból. Vagy nagyon falsul értelmezzük...
Tehát, ha ma jön valami ÉRZET, valami SEJTELEM, arra figyeljünk oda. „Tároljuk” és kövessük a külvilág eseményeit és meglátjuk, hogy a megérzéseink NEM CSALNAK.. Mert az érzékelés lesz a kulcsa TEN-MAG-unknak, azaz a „belső gyermek” újjászületésének a KULCSA.