Reggeli Rituálé 2021-08-04-én

MOTTÓ: METATRON
 
Ma a kísérő angyal energiáját hozom, az IBOLYALÁNGÉT, aki nekem már hosszú évek óta a kísérőm.. És FELEJTSÜK EL ITT ÉS MOST, mindazokat a kabbalista tanításokat, amiket hozzá kötnek!!!!
Volt életemben egy alkalom, mikor szó szerint „bemutatkozott” és megmutatta magát. Immár visszatekintve látom: ekkor indult a tényleges közös munka....ami azóta is folyamatos..
Most azonban egy "magasabb szintre lépett"..
 
Ma – minő véletlen – a penzumom a Kék vér III-t jelölte ki, és minő véletlenül, épp az IBOLYALÁNG témájánál...
Bár Ágnes St. Germainhez köti, én már akkor odaírtam magamnak:„METATRON”. Mert egyébként meg energetikailag nézve, UGYANAZ. (És St. Germaint illetően is EL KELL FELEJTENI MINDEN MAI AGY-menést!!)
Én jót somolyogtam, miként mozgatta meg Ágnest ez az ibolyaláng, amikor először olvastam. Nekem ugyanis teljesen természetes, hogy ez egy AKTÍV, cselekvő energia.
Amikor olvastam anno ezt a fejezetet, igazából visszacsatolást és egyfajta megnyugtatást kaptam arra nézve, miért nem vagyon én képes fekve, ülve, meg „kötött pózokban” meditálni.
Nekem mindig aktivitás közben jönnek az érzékelések, gondolatok, látások. Ezért mondom sokaknak, átadva a nekem érkezett felismerést: NEM BAJ, ha „nem tud meditálni”. Mert egyébként MINDENKI TUD! Csak nem mindenki úgy, ahogy a spirivilág azt állandóan mantrázza. NEM KELL sem elfeküdni, sem pózba vágni magunkat, mert ez KÖTŐFÉK. Aki így szereti, akinek így működik, csinálja. De azért, mert Indiában ez így „szokás” – azért ne kelljen már kötelezőnek lennie!!! Egyébként is, ami Indiában ma van, az maga a megvezetés, a csalás és ámítás. Mert egyik oldalon ott vannak az „istenített” tanok – a másik oldalon a kosz, a mocsok, a trehányság és nemtörődömség. Miért e kettősség?
Azért, mert teljesen TORZ a tanítás.
 
Ahogy teljesen TORZ NÁLUNK IS gyökereiben minden tanítás, többek között péládul az anyaghoz való viszonyulást illetően is.
A „KÖTELEZŐ” szegénységtudattól például ütni tudnék, mindazokat, akik ezt TUDATOSAN elterjesztették, kiforgatva, eltekerítve a jézusi tanításokat is. Élén az ALJAS szándékú egyházzal!!! Amely jól meggazdagodott a szegénységtudat elterjesztésén..
Jézus a BŐSÉG tudatot hozta, ami nem más, mint a BOLDOGSÁG-TUDAT. A BŐSÉG NEM EGYENLŐ A FELHALMOZÁSSAL!!! És nem egyenlő az ÉRZELMI GAZDAGSÁGGAL SEM!!! Amikor ma azt mondjuk, hogy valaki mennyire „érezelmgazdag” – hááát, szerintem ott van még min dolgozni....
Nagy baj van ma a fejekben a jézusi tanításokat illetőn. Mert tudatosan MEGKEVERTÉK a lényeget.
A bőség az, amikor mi magunk BŐVEK, TÁGAK vagyunk. Amikor a „TERÜNK” nem beszűkült. Azaz, nem vagyunk szűklátókörűek, ebből fakadóan LÁTJUK, hogy mit jelent az ANYAG világában ÉLNI és megnyilvánulni. A bőség a LELKI HARMONIA, ami megmutatja magát az ANYAGBAN IS. Sem az éhező, sem a kövér rigó nem tud szépen dalolni. Mert NEM HALLJA A MAG-A-DALÁT!!!
 
Az a jézusi tanítás, amit oly előszeretettel mantráz az egyház, meg minden ÁLSPIRI tan is, miszerint a „szegény előbb átjut a tű fokán, mint a gazdag”, NEM az anyagi gazdaságra vonatkozó!!! Csak az egyház tanítja így. Nem véletlenül...
A VALÓS tanítás ebben a kijelentésben a „LELKI SZEGÉNYSÉGRE” vonatkozott. Ami megint NEM egyenlő a száraz lelkülettel, a naívsággal, és ostobasággal, sem e megvezethetőséggel, hanem a „felturbózott érzelmektől” való MENTESSÉGGEL!!
Aki BŰ, aki BOLDOG, az HARMONIÁBAN van. Mint tudjuk, a harmonia állapota az EGY állapota. Aki pedig egyben van magával, az EL-ÉG-edett. Azzal, amije van. És meg is tudja MAGÁNAK, MAGÁBÓL mindig és mindenkor teremteni az anyagban mindazt, amire szüksége van, amitől BOLDOGSÁBAN ÉL.
Minden túlzás, felhalmozás nélkül. Aki felhalmoz - az lelkében SZEGÉNY. mert kompenzál. Tökéletes tükröt állít magáról minden ilyen ember - de az ellenkezője is, mert aki meg szegény, annak a TUDATÁBAN vannak komoly önképi zavarok.
Tapasztaltam, tudom.
 
Rossz értelmezés, rossz bibilai fordítás – ezáltal felállított HAMIS TANÍTÁS.
De hát miért is beszélünk mi itt mint MAG-NÉP MAG-arul???
Azért, hogy HELYRE ÁLLÍTSUK A TISZTA TANÍTÁST, mert a kozmikus tudás MAG nyelven érthető EGY AZ EGYBEN!!
Ki tehát IGAZ-ából a „lelki szegény”? Az, aki már TISZTA, aki már „semleges”, aki már eljutott a KÉK-S-ÉG, azaz a 9-es teljességébe...
Tehát át tud jutni a TŰ FOKÁN. De MI a "tű foka"???
Az IS-IS csomó, a T-kereszt csomópontja. Az AN-kh...
ÉRTJÜK?? ÉREZZÜK??
 
Persze lehet velem vitába szállni – de én meg NEM ÓHAJTOK VITÁT NYITNI – pláne abból kifolyólag nem, hogy az átlag, főleg a spirivilág manipulícióival fertőzött ELME képtelen TISZTÁN ÉRZÉKELNI. Egyrészt.
Másrészt pedig ERŐSEN MEGKÉRDŐJELEZHETŐ minden bibiliai kijelentés, mert a TORZÍTÁS bárhol és mindenhol TETTEN ÉRHETŐ. Hol van a lényeg? Mit tanított JÉZUS?
Azt, hogy „EGY VAGYOK az ATYÁVAL” . (ezt az atyát itt és most kezelje mindenki a helyén... Kék vér TUDATTAL!!)
Tehát?
 
ÉN ÉG(y)I LÉNY VAGY-OK.
Tehát ÉN kötöm össze az eget a Földdel, BENNEM, ÁLTALAM nyilvánul meg az IS-T-ÉN-i energia.
NINCS rajtam kívül álló ISTEN, hanem én vagyok vele EGY.
Az, hogy az istenkép milyen, mint tudjuk TORZÍTOTT, hamis, álságos, nevezzük bárminek is....
E képnek hű tükre az egész EMBERI MINŐSÉG, mely a Földön az ÉLET minőségében megmutatkozó. Mivel a KINT a BENT tükre, egyértelmű, miért KELL BENT IS, meg KINT is egy TELJES ÁTALAKÍTÁS...Ugye?
Féligazságokat terjeszt az, aki CSAK a külső helyreállításban látja az "isteni büntetést". Ostoba, süket és vak. NEM AKARJA tudomásul venni, hogy a SZELLEMISÉGET és a LELKISÉGET IS helyre kell állítani.
Mégpedig az EGY, az ANA, a MA-MA minőségében.
Így "KEREK" az EG-ÉSZ.
Értjük?
Érezzük?

Ahogy elnézem, az IBOLYALÁNG máris működésbe lépett (10.07), már elndította a HELYREÁLLÍTÁS BELSŐ-KÜLSŐ összehangolt energiáját. Érkeznek a felismerések, mint ISTENI AJÁNDÉKOK – kezeljük ezeket ennek megfelelően, mert SAJÁT ÉREDKÜNKBEN történik mindez.
Metatron is JELEKEN kereszül mutatja meg magát – és sarkall DÖNTÉSEKRE, majd azokat átfordítva, TETTEKRE.
Azért, hogy VÉGRE BŰ-S-ÉG-ben élhessünk és ne szegénységben...
A "TETTEK" égi részről is beindulnak, hisz a FÖLDNEK MAG-ának is "TENGELYBE KELL ÁLLNIA", ahhoz, hogy újra REND legyen...
A több már rajtunk múlik, mennyire vagyunk mi BENT, magunkban készek a BEfogadásra...