Reggeli Rituálé 2021-07-27-én

MOTTÓ: ÉLET-HALÁL

Ahogyan leírtam a mottót hirtelen átsuhant rajtam a KÖTŐSZÓ: „ÉS” – „VAGY”....
Írjam, vagy NE írjam? És rögtön jött az érzet: NE.
Mert ugye e két fogalmat mindig e két kötőszóval szoktuk használni.
De miért is??? Miért „KELL” így értelmezni? MIÉRT véljük úgy, hogy a HALÁL = "NEM-ÉLET"??
Miért EZ az egyenlőség ÜL az agyunk mélyén??
Annyira, hogy fel se merül bennünk: netán egyáltalán NINCS ÍGY!!!
Miért vált egyenlővé a halál a „Nem-élettel”?
És akkor itt szúrjuk be a „NEM-I ÉLET” fogalmát is.
„NEM” tűnik fel valami?
Nem veri ki a szemünket egy DÖBBENETES ÖSSZEFÜGGÉS??
Hogy a „nem-i” élet is egy „NEM”-iség?? Hogy távol van az I-GEN-től??
(mindezt leírva 8.37-kor 27-én és 7-ik hónapban....)
A számok e PILLANATNYI összehangolódása mindazonáltal tökéletesen tükrözi a mai napi „észköz-üzeneteket”: a „karmikus RENDET”, a LEZÁRÁS és az ÚJRAKEZDÉS ritmusát.
A magamnak húzott reggeli kártya az ISTEN SZEME volt.
Ez IS tökéletesen belesimul a Rituálé komplett üzenetébe. Miért? Mert az ISTEN SZEME a REND jelölője. Az, hogy legyen szó „halálról”, legyen szó „születésről”, „igen”- ről és „nem”-ről, úgy a saját, mint a kozmikus tartományban (de hát a saját tartományunk a kozmikus része és nem is lehet független tőle, ugyebár), az ADOTT REND SZER(E)-INT történik!

Tegnap belengett a TÉR-be a „SZÉTESÉS” energiája.
Álltam délelőtt a fagyis pultnál és közben jót nevettem (magamban), ahogy a másik felszolgálónak kétszer kifordult a kezéből valami és hangos káromkodások közepette adott bosszúságának hangot. Odaszóltam, neki, hogy ne szívja mellre, ma ilyen nap van – de nem nézett rám szép szemekkel...😉😁
Mondhatni, nem vette az adást....
Tehát: akinél KELLETT valaminek borulni, az borult is – de miért??? Hogy ÜZENJEN: HOL A FÓKUSZOD??
Ismerve magamat, hogy én sem tartozom a koncentrált személyiség-típusok közé, tartottam attól, valami nekem is bedurran... De nem. Sőt! Elmondhatom: egy nagyon kisimult, magas rezgésű nap élményében részesültem!
A tegnapi ügyfelek is egytől egyik „lelkesek” voltak és nem „agyasok”- így a beszélgetések is csupa pozitív élménnyel szolgáltak. Az estét aztán megkoronázta Horváth Krisztina felolvasása – úgyhogy számomra beigazolódott, ha STABIL A GYÖKÉR – AKKOR NINCS KIBILLENÉS!!!
Hisz EZ VOLT a tegnapi nap lényegi üzenete!

A mai napé pedig az, hogy VAN, AMINEK VÉGE VAN – és VAN, AMI ELKEZDŐDÖTT.
Itt a TÉRBEN, érezhetően!
Szinte tapintható, miként halad a világ a szétesése felé. Aki érzékel, kihallja a „sorok között” a VALÓSÁGOT, a hírek mögött meghúzódód lényeget, mert ÉRZI „zsigereiben”, hogy MI VAN készülőben. Nem azt már, hogy "válámi ván" - hanem hogy MI VAN!
Egyébként pedig ITT és MOST érhető igazán tetten az idő előtti huhogás, vészmadárkodás, valamint a FELKÉSZÜLÉSre való figyelmeztetés közötti különbség. MINDEN információ huhogásnak és félelemkeltésnek minősül akkor és addig, amikor NINCS ALAPJA és NINCS itt az IDEJE! Viszont azonnal INTŐ-és és figyelmeztető minőségű, amint IDŐ és TÉR EGY-beér!!
Ahogy most is...

A különbségek felismeréséhez és a stabilitás megőrzéséhez, a tegnapi nap üzenete szerint, elengedhetetlen AZ ERŐS GYÖKÉRZET! Ha a próbán netán „elbuktunk” volna, nem „gáz”, mert minden félresíkerült próba „CSAK PRÓBA” – tehát nem végleges. Arra hivatott, hogy NEKÜNK rávilágítson arra, HOL és MIBEN van még javítani-, fejlődnivalónk. Ha megláttuk, ha vettük az adást, akkor jó, mert óhatatlanul törekedni fogunk a korrekciókra.
A gyökérzet ereje továbbra is fontos szerepet fog kapni, mert egyre inkább tapintható, miként haladunk a SZÉTESÉS és az ÚJRAKEZDÉS PONTJA felé.
Ez lesz az a pont, amikor EGY-be esik a HALÁL és az ÚJJÁSZÜLETÉS pillanata.
Ebben a pillanatban pedig majd NEKÜNK KELL DÖNTENI: melyik utat választjuk.
De a HALÁL nem a „NEM-ÉLET” – hanem egy MÁS ÉLET!!!
Mindig hivatkozom, újra és újra a „NOSSO LAR” c. filmre, mert képileg tökéletesen bemutatja, mi vár ránk a halál után.
Az élet nem áll meg, hanem folytatódik – csak egy MÁS SÍK-on, egy MÁSIK formában. Ahol ugyanúgy a TUDATMINŐSÉG, a LÉLEKMINŐSÉG lesz a meghatározó – csak, ott már a SZABAD minőségünket tényleg SZABADON élhetjük meg, a döntéseink SZABAD meghozatalának, a meghozott SZABAD DÖNTÉSEK OKOZATÁT is felismerve. Ott mindenki ráébred(het) – és rá is ébred, azaz RÁ-ESZ-mél – TEN-MAG-ára, arra, hogy KI Ő valójában, mi mindent felejtett el a földi léte során, és ott szó szerint „FELTÁMAD”-hat. Aztán e feltámadott minőségébe átlényegülve MAJD hozhat egy olyan SZABAD DÖNTÉST, saját maga elhatározása OK-án, hogy visszatér...
De ezek a visszatérések immár NEM olyanok lesznek, mint eddig, mert a JELEN 3D rendje, az Y torzított minősége minden téren LEZÁRULT. Egy ÚJRA-születés is már csak egy ÚJJÁ-született minőségben fog bekövetkezni, NEM a karma körében...

Ezért nincs már a jelennek jövője, ezért nincs értelme se horoszkópot állítani, se kártyát vetni – mert a NAGY PILLANATBAN, mikor HALÁL és ÚJJÁSZÜLETÉS EGY-BE ÉR, akkor csakis és kizárólag a SAJÁT DÖNTÉSÜNK SZABAD MIVOLTA lesz az IRÁNY-ADÓ.
Hogy merre folytatjuk....

Tehát NINCS élet „VAGY” halál – hanem ÉLET és ÉLET van, mert az élet egy LÉ, ami mindig áramlik és folyamatos, mert NŐ-vekvő, terjedő, változó, tehát: ÉL-Ő!

Aki ÉRZI, az ÉRTI is, hogy milyen VÁLTOZÁSOK, üzenetek PULZÁLNAK be a TÉRBE.
A "Teremburán" a JUPITER még augusztus 1-ig szemben áll az OROSZLÁN SZÍVÉVEL. Addig folyamatosan kapjuk a „SZABÁLYOZÓ” lehetőségeket. Mégpedig SZÍV-ben. ÉRZÉKELÉSBEN.
Kapjuk a FELKÉSZÜLÉS lehetőségét...
Ugyanez a tengelyállás karácsony tájékán fog újra megmutatkozni – de akkor már teljesen más „körítésben”..

Napunk kísérő angyala RAZIEL, a TISZTÁNLÁTÁS angyala...
Azt hiszem, nem kíván kommentet az ő minősége a fentiek mentén....
(megosztva 10.17-kor...)