Reggeli Rituálé 2021-07-18-án

 
MOTTÓ: DÖNTS – 2
 
Ma „folytatása következik”...
 
Utoljára a „KOZMIKUS KAPCSOLATOK” hulláma volt több napra kiterjedő, természetesen nem véletlenül, mert minden napra más-más hatás jutott. Ha egyszerre kaptuk volna az élményeket, egészen biztosan kidőltünk volna alatta...
Így készít fel bennünket a kozmikus IO-AKARAT, összhangban felsőbb ÉN-ünkkel, azaz TEN-MAG-unkkal a váltásra, a MÁS-SÍK VILÁGRA...
 
De nem elég a felkészítés – ehhez a mi egyéni DÖNTÉSÜNK is kell. Elfogadjuk vagy nem? Megyünk vagy maradunk?
KOZMIKUSAN nézve NINCS ROSSZ DÖNTÉS.
Egyedül és kizárólag DÖNTÉS van.
Meg SZABAD KOZMIKUS AKARAT, mely MINDEN LÉNYNEK JUSSA!
 
Az, hogy már évezredek óta, EG-Y DÖNTÉSBŐL fakadóan az EMBER ezt a szabadságot nem tudja megélni, mert maga döntött arról, hogy jussával a káprázat elfogadásával nem él,
az „EG-I-ből EG-Y-é” módosulva, s ezáltal megteremtve az inkarnációk körét – az egy dolog.
De minden újabb inkarnáció egy ÚJABB LEHETŐSÉGET is kínált és kínál ma is az EMBERNEK, nemiségtől függetlenül, arra, hogy RÁÉBREDJEN: egyedül saját döntésén múlik a kilépés a karma rabszolgaszerű körforgásából. Azaz az EG -(y)-ÉN megélése!
A körülmények mindig adottak.
A belső megélés ugyanakkor mindig SZABAD! (9.09!)
Amikor a körülmény teljesen ellentétes a belső látással – mondhatni, egy nehezített pályán mozgunk.
Most azonban olyan KORT és IDŐ-MINŐSÉGET élhetünk meg, amikor TESTBEN maradva tudjuk megélni a KÖRÜLMÉNYEK, a SZÍNPAD átalakulását.
De ehhez is DÖNTÉS KELL!
Ha meghoztuk a döntésünket, a további lépések már adottak. Bizonyos feltételeket teljesíteni KELL – mert az út velejárója.
Ilyen például a JELEN-LÉT-en túl az is, hogy odafigyelünk a TESTI tisztaságunkra is, nem csak a LELKIRE és a SZELLEMIRE.
 
Ma a Kék vér penzumom újra a III-as kötetet jelölte ki, mégpedig a HÚSEVÉS témájánál.
A MAG-TUDATnál.
Ha mi magarok valóban útmutatók akarunk lenni - akkor bizony az ÉLETMÓDUNKBAN is váltanunk KELL. Ha EGGYÉ akarunk válni tenmagunk ISTENI minőségével, akkor ISTENI minőségű táplálékot is kell magunkhoz venni.
Amíg nem tudunk energiával töltekezni, mert a testi felépítésünk olyan, amilyen, addig az ÉLŐ, de NEM VÉRREL ÉLŐ táplálék az, ami nem húzza le a rezgésünket.
Természetesen a lemniszkáta REND-je mentén, ahogy a szellemiség megkívánja a tiszta táplálékot – úgy a tiszta táplálékot fogyasztóknak is elengedhetetlen a SZELLEMI átalakulás.
Mert önmagában vegának lenni még SEMMIT NEM JELENT!
Sokkal több húsevésben szocializálódott és nagyon magas szellemiséggel rendelkező ember van, mint „nem húsevő”, aki csak arra büszke, hogy étkezése növényi, ugyanakkor SEMMIT NEM ÉRZÉKEL és semmit nem ért a kozmikus SZER-ből.
Tehát oda-vissza hatás van CSAK.
 
Sokszor elmondtam már: lehet hagyományos étkezés mellett is magas szellemi szintre VISSZA-jutni, de egy bizonyos szint után váltani KELL a fizikai síkon is.
9.19 van és 22 fokot mutat nálam a számítógép – tehát elmondható: a két világ közötti ÁTMENETBEN az EG(y) ÉN dönt, hogy „EGY”-ÉN marad vagy ÉG-ÉN-né válik....
Ma olyan napot élünk meg, hogy döntéseink mentén HATÁROZOTTAN SZAKÍTUNK valamivel.
SZOKÁSSAL, életfelfogással, FÉLELMEKKEL, aggályokkal, MEGALKUVÁSSAL (9.22)...vagy VALAKIVEL.. vagy VALAKIKKEL.
Egy emberrel, egy csoporttal...
Ami „racionálisnak” tűnik jelen világunkban – nem biztos, hogy a javunkat szolgálja.
Természetesen nem lehet minden téren általánosítani – de, ahogy oly sokszor elmondtam – a MOSTBAN az ÉRZÉKELÉSEK KAPJÁK a főszerepet. A SEJT-elem. Mely SEJT-szintű.
Azaz ALAP-ELEM. Mi az ALAP? Ami működtet?
A SZÍV.
Tehát mi a SEJT-ELEM hangja?
A SZÍV-HANG...
 
A mai döntéseinknek is EZ lesz az alapja: a sugallat, a SEJT-ELEM üzenete. Mert ez az üzenet ISTENI – és nem „csak” boldogasszonyi....mert a SZÍV-en keresztül SZÍV-juk magunkba..
Aki érzi, érti... aki nem, még megértheti...
Mindenesetre IDŐ VAN a SZEM-be-S-ülésre. Ha „besül” a szemünk – akkor lehet, vakká válunk, de egy biztos: megnyílik a MAG-SZEM-ünk! Melyben nem más pulzál, mint MAG-a az ÉLET-CSÍ-RA!
A szembesülés alapja az IGAZ-S-ÁG LÁTÁSA!
Meglátni az igazságot és fel is ismerni: néha "letaglózó" tud lenni.
De ilyenkor KELL tudnunk: az ilyen felismerések ÉRTÜNK vannak!
Az igazság lehet, valaki "szájából" érkezik: szóvá tesz, láttat valamit. Nem az illető az ellenség - hanem saját magunk vaksága...
 
Napunk kísérő angyala RAGUEL, a „harmonikus kapcsolatok” angyala.
Bevallom, húzáskor nem őrá számítottam, ugyanakkor mennyire bölcsebbek az égiek: hisz a döntések meghozatalában mindig kell egy támogatás, egy biztató erő, egy háttér, akitől SZER-etetet és BÍZ-almat kapunk...