Reggeli Rituálé 2021-07-15

 
MOTTÓ: ÉN-MAG-ERŐ
 
A mottó ó, mint MAG-ERŐ, már szerepelt címként korábbi Rituálékban is – de ez nem baj. „Ismétlés a tudás anyja” – és valóban az ANYJA, mert benne van az „IS”-gyök "IS", ami az IS-me, az IS-ten, az IS-kola, az IS-potály és még sok LÉNYEGI szavunk FELÜTÉSE!
És ha belegondolunk, mindegyik szó „ANA”-minőségű, mert a gondoskodással, a TÁPLÁLÁSSAL összecsengő.
 
MIVEL tápláljuk MAG-unkat?
Hagyjuk, hogy külső „valamik” töltögessék, vagy inkább MAG-IS-MERET-ünket engedjük dolgozni?
Úgy, hogy a külső "valamik" nem töltik, hanem inkább inspirálják MAG-unkat, hogy KIFAKADJON belőle a KÓDOLT ISME?
Egyébként ez lenne az út mindenki számára!
 
Ma megint hatalmas visszaigazolást kaptam és elmondhatom (szerintem akik JELEN vannak a JELENBEN, szintén megtapasztalják), hogy a „KOZMIKUS KAPCSOLÓDÁS” óta döbbenetesen gyors a „hátszél” (erre most érkezett egy nagy rátüsszentés is az utcáról! ).
Tegnap például kaptam egy „Magdala” című verset. Egy jószándékú és kedves olvasó küldte el nekem kommentben a yt video alatt, mondván, mennyire szép...
Hát, LÁTSZÓLAG SZÉP. Látszólag. Első olvasatra...
De engem azonnal elkapott az émelygés, azonnal megéreztem, hogy bizony, ez a vers HAMIS. Mert ezt a verset „agyból” írták és nem tiszta szívből. A kontraszt azért volt különösen erőteljes, mert előtte nem sokkal Horváth Krisztinával „áramoltattuk” azokat az évekkel korábban érkezett üzeneteit, melyek épp MOST fordulnak a beteljesülés irányába!
Tehát, meglehetősen fent jártunk a "SZER"-en!
 
Este azon lamentáltam, úszás közben, hogy nem vagyok-e túl szigorú. Másokkal. Hogy rendben van: én magamnak ki tudom szűrni az „alsó hangokat” – de mennyire kell nekem efelett tényleg pálcát törnöm? Mindig erős a kritikám magommal szemben - de pont ezért merek szóvá tenni minden olyat, amiről ÉRZÉKELEM, hogy nem tiszta! (Most erre én tüsszentettem rá...)
Ha felmerül bennem valamilyen kritika, vagy egy kérdőjel, egy kétség, már másnap megérkezik a válasz, hogy jogos vagy netán csak „elmézek” én is, a belém rögzült nevelések és tanítások mentén?
Mivel a kritikáim minden esetben ÉRZÉKELÉS mentén születnek, ezért mindig meg is kapom a visszacsatolást, hogy BÍZZAK a megérzéseimben!
Ahogy most is.
 
Nagyon régen volt már a Kék vér III penzumként kijelölve.
Most ez a kötet került sorra, mégpedig a 272-273-ik oldalon.
Mondhatom, „bingo”!!
Megint "bejött"!
Pontosan az ÉSZ és ÉRZÉKELÉS különbségéről ír ezeken az oldalakon Ágnes. Arról, hogy az útkeresőket az ELME-programozók, az „okosok” milyen szinten képesek TÉV-útra vezetni okos tanításokkal, melyek logikusak, racionálisak. Elsőre...
Az elmének pedig ez KELL.
Mennyi vita született már ilyen okosságok és az ÉRZÉKELÉSEKBŐL fakadó FELISMERÉSEK között elcsúszásokból?
A vita határpontja mindig az, amikor már nincs ÉRV. Amikor az ELME már nem tud értelmezni, tehát, kapásból elutasít.
Ezen a ponton szokott a határ becsengetni azzal a mondattal:
„mit gondolsz, CSAK nálad van a bölcsek köve? Azt hiszed, hogy a te szavad a szentség, amit követni kell”?...
Az elme HAT-ÁROS.
Az ÉRZÉKELÉS VÉGTELEN.
EZ a nagy különbség.
 
Az ÉRZÉKELÉS által érkező információkat nem egyszerű átpréselni a flaska nyakán, mert a beszéd, a szófűzés lineáris. Aki magyarul beszél, számára még EGY-SZER-űbb, mert teljességgel össze tudja kapcsolni az intuíciót és a rációt – de aki más nyelven beszél, nem fogja ezt így tudni, mert képtelen MEG-MAGYAR-ÁZNI!
 
 
Azt tudom javasolni, hogy akinek megvan a Kék vér III-as kötete, csapja fel a 272-ik oldalon és olvassa el a következő oldalakat.
 
Az én mottóm (ami itt visszaigazolásra is kerül), hogy MEGMUTASSAM A KÜLÖNBSÉGET a tanításokban, LÁTTASSAM a tisztát és a hamisat azért, hogy ÉBRESSZEM a TUDATOSSÁGOT, a belső MAG-ERŐT.
 
Tegnap különleges hatás ÉRT a TÉR-be, ahogy írtam is: mint amikor a repülőgép rááll a leszálló pálya fölé.
Most már csak az a kérdés: hagyjuk, hogy egy rajtunk kívülálló ROBOT-PILÓTA fejezze be a leszállást – vagy mi vagyunk a MAG-PILÓTÁJA??
Mire támaszkodunk?
Mit használunk?
 
Tegnap TELJESEN EGY-ÉRTEL-művé vált: NEM ÉRTELMEZHETŐK TOVÁBB a KONSTELLÁCIÓK!!
Abszolut mindegy, mi látható ezek után a „Teremburán”, mit mutatnak a konstellációk, ezek legfeljebb csak „megtámogatják” azokat a HATÁSOKAT, melyek ÉRKEZNEK és melyeket CSAK ÉRZÉKELNI LEHET!!!
Minden földi nézőpont, számítgatás ELVESZTETTE A JELENTŐSÉGÉT!!!
Minden!!
 
Tegnaptól nem a számok beszélnek, mint „mennyiségi” tényezők, hanem a SZÁMOK BESZÉLNEK, mint „MINŐSÉGI TÉNYEZŐK”!
Ezt pedig ha valaki ÉRZI, akkor ÉRTI is – ha nem érzi, érteni SEM fogja. Neki megmaradnak továbbra is az okoskodók okoskodásai, amíg rá nem ÉBRED arra, hogy a labirintusból egy út vezet kifelé: az pedig a FEL-FEL-É(G)!
 
Talán épp e felsimerés érdekében érkezett ma két angyal is: ARIEL és RAZIEL.
Mindkettő „ERŐ-ANGYAL”. Mindkettő a BELSŐ ERŐT hozza működésbe – de mindkettő más-más minőségben. Melyik mit és milyet?
Nos, erre találjuk meg MI MAGUNKA a magunk válaszát – de erre tényleg CSAK RÁÉREZNI tudunk!