Reggeli Rituálé 2021-07-10-én

 
MOTTÓ: KOZMIKUS KAPCSOLATOK III.
 
Nagyon érdekes, ahogyan alakul ez a „program”: benne van már 2 napja a térben és egyre alakul.. Mint amikor új fejezethez érünk egy könyvben, elindul egy szál, majd lépésről-lépésre felfűzödik erre egy-egy újabb szál és mire a fejezet végére érünk, kikerekedik az egész történet, és annak addig rejtett lényegi magja is..
Nem tudom, kinek hogyan telt az éjszakája, én megint 1.47-kor ébredtem és megint pont akkor ültem fel, amikor épp a KAPCSOLÓDÁS MIBENLÉTÉRŐL álmodtam valamit. De nem álom volt, sokkal inkább tanítás. Vagy még inkább: EMLÉKEZÉS.
Elalvás előtt az Avatar c. filmet néztem, kíváncsi voltam, most mit hoz fel bennem.
A jó adag hollywoodi és „y”-os megnyilvánulást illető kritikáimon túl azonban, mindaz, ami az összekapcsolódásról szólt, teljességgel „ült”. Most ahogy ezt leírom, a fülem is „becsengetett” hozzá... tehát stimmel. Tulajdonképp ugyanazt mondja e vonatkozásban a film, mint a Kis Herceg rókája: akit „megszelidítettél”, azért felelősséggel tartozol, mert azzal EGGYÉ VÁLSZ.
Azzal a szíved EGYÜTT pulzál, ÉRZITEK egymást. Mert az EGY és a MÁS eggyé lesz...
És ez független attól, hogy emberről, vagy állatról vagy növényről van-e szó. Mert nem a forma, a test a lényeg, hanem a LÉLEK. Ez a fajta kapcsolódás és összerezgés pedig valóbam „kozmikus”...
 
Mindazonáltal egyetlen kapcsolat SEM tarthat örökké, csak addig, amíg a két fél közösen fenntartja.
Amúgy is a mindenben minden „én” ÉN vagyok – tehát bennem pulzáló – na de ez már egy olyan szint földi léthez viszonyítva, amit aggyal, elmével NEM lehet felfogni. Ezt valaki vagy ÉRZI, ÉRZÉKELI és akkor megérti, vagy nem. A SZÍV-ÉRZÉKELÉSben egyébként „automatikusan” benne van az értés is, ezen a szinten már semmi szükség magyarázkodásra. Úgyhogy könnyen lehet, a várva várt „REND-SZER-VÁLTÁS” RENDJE szerint nem lesz szükség tanításra az „ideért jövőben”, mert aki ÉRZI, az TUDJA amit tudni kell.
A SZÍVEK kapcsolódása által pedig úgy áramlik az információ, mint amit mi manapság „telepátiának” nevezünk, vagy mint amikor jó érzékkel megáldva, azonnal levesszük a másikról, hogy KI IS Ő és mi lakozik benne. Nem kell tankönyv hozzá, hogy LÁSSUK, ÉREZZÜK és ÉRTSÜK IS, mi a helyzet a másikkal. Nincs maszatolás, nincs kendőzés, nincs titkolózás, mert az érzékeket nem lehet átverni.
Sokan rendelkeznek már jelen testi létükben is ezzel a képességgel – akkor mi minden lesz működtethető majd egy ehhez igazodó IGAZ tudatossággal???
Aki ITT és MOST rendelkezik e képességgel, az ITT és MOST-ban SEM működteti „NEM IGAZ módon”. Ha így tesz, bizony „utoléri idővel az isten keze”, mert a képesség, a tudás felelősséggel jár. Ha csak „haszonlesésre” használja valaki, akkor bizony elveszik tőle, vagy ő maga fogja „megütni a bokáját” valamilyen formában (8.44....), mert a képességekhez „elvárások” társulnak. Az IGAZ-ÁG-on ülve nem lehet HAMIS IGÉT hirdetni....
Már sokszor elmondtam, hogy a „Jövő JÖVŐ”-höz nekünk kell felrezegnünk, kiemelkedve a JELEN-KOR adott rezgésszintjéből. Aki megteszi, az TÁRSAT KAP – erről szólt a tegnapi és az azelőtti nap.
Ez a társ NEM egyenlő a szerelemmel – de a SZER ELEMMEL igen, hisz a SZER egy adott HANG-oltság.
Ahogy a tudás, az információ is, ami csakis adott hangoltsági szinten érhető el, pontosan az ÖSSZE-CSENGÉS által.
Tehát a „TÁRS” lehet egy gyermek, lehet egy „munkatárs”, lehet egy „kísérő”, de lehet valóban egy „élet-társ” is. Kinek mi „jár”...
A TÁRS igazából és végső soron azonban, tenmagunk legfelsőbb minőségű TUDATA, aminek működése a jelen rezgésű világban saját magunk védelme érdekében nem (volt) aktív – viszont ahogy „Idő és Tér EGY-be ÉR”, úgy a belső a külsővel összerezegve, mint az Avatár fonatai, aktiválhatja újra ezt a szintet.
És aktiválja is.
Az elkülönült létformában ezt a társat „elkülönült valakinek” érzékeljük. Ezzel nincs semmi baj, az „ITT” és az „OTT” úgyis újra EGY lesz...Ami egyébként most is EGY, csak két részre TAG-olt a jelen rendszer szerint.
Tehát: az „OTT” felől folyamatosan érkeznek a JELEK. Álomban IS, a látható világban IS. Azért, hogy a KAPCSOLAT AKTÍV MARADJON most már..
A kommunikációban, a kapcsolatban minden lényegessé válik, minden jel, minden tünet.
Például a SZÁMSOROK.
Tükörszámokat látunk? Akkor üzennek arról, hogy LÁSS. Ne higgy a szemednek! Nézz a TÜKÖR mögé!
Különleges számkapcsolatokat látunk? Mint például a fent említett 1-4-7? Akkor KONKRÉT üzenet érkezik. Csak ehhez érteni kell a számokat.. Nekem az 1-4-7 után, ahogy az álomnaplóba leírtam a tanításokat, a 2-09 érkezett. Azaz: az EGYÜTTMŰKÖDÉS BETELJESEDÉSE.
Aztán: testi tünetek. Hol viszket például a LÁB? Már tegnap előtt is téma volt: ahol viszket éjszaka, arra a területre figyeljünk oda. Ott vagy energiahány van, vagy erőteljesebb igénybevétel, tehát utánpótlást igényel. Nekem például újra a lábujjak, azok töve, a talppárna és a talp közepe. Végig is mentem gondolatban éjszaka mindegyiken... aztán a meridiánok kerültek sorra... Végül ahogy elaludtam, folytatódott a TEGNAPI ÁLMOM!
Mindez nem egy „elvarázsolt” állapot – ez „sima” kommunikáció. Egyébként pár hete, amikor kártyáztam a világ általános helyzetére, központi lapnak ugyanaz jött ki, mint a mai napra: a FELSŐBB KOMMUNIKÁCIÓ. Tehát nem csak nekem kihívás, nem csak nekem szólók az ÉL-MÉNY-ek – hanem KÖZ-ŐS-S-ÉGI is.
Mai kísérőnk METATRON, aki a LÉNY-ÉG-es dolgokra hívja fel a figyelmet.
Vannak napok, amikor nem a földi teendők az elsődlegesek, hanem az ÉGIEK – de a sorrend „csak” ajánlott.. A döntés mindig nálunk van.. (9.22...)