Reggeli Rituálé 20201-07-09-én

 
MOTTÓ: KOZMIKUS KAPCSOLAT II.
 
Tegnap egy különleges kapcsolat hulláma érkezett a TÉR-be, és különlegességét mutatóan, ma továbbra is ez a hullám határozza meg a teret. Persze annak, akinek jól működnek az érzékelései.
Most kezd tapinthatóan beteljesülni, amit oly régóta mantrázok: ELSŐDLEGES AZ ÉRZÉKELÉS. És csak másodlagos az ÉRTÉS. Ez utóbbi úgyis megjön, nagyon rövid időn belül. De értésnek érzékelés nélkül úgymond semmi értelme nincs.
Olyan, mint a borsó meg a héja - borsó nélkül...
 
Tegnap végigvettük, hogy milyen lehetséges megélési formái lehetnek a „Kozmikus Kapcsolat” minőségének, kiemelve, hogy ELSŐDLEGES a TEN-MAG-unkkal való TELJESSÉG megélése.
Ez a VALÓ kozmikus kapcsolat!
Továbbra is érvényes, hogy akinek „dóga” van valakivel, az meg fog érkezni. Először nem a fizika síkján, hanem érzékelésben, látásban, álomban, a tudatban, hogy „itt van” – majd idővel a „TEREM”-ben is „alakot ölt”.
Akinek „dóga” van valaki mással, az egyébként már érzi valahol mélyen, MAG-ában (ezt tapasztalom, hallom-látom a nekem elmondott vagy átadott beszámolókból), de azt is érzi, hogy nem kell türelmetlenkednie, nem kell ráfeszülnie, mert minden akkor és úgy fog „kicsengeni”, ahogy „köll”.
Ez nem egyfajta „beleTÖR-Ődés”, mert a beletörődésben ott a „TÖR” szó, azaz, úgy fogadunk el valamit, amivel mélyen magunkban nem tudunk összehangolódni, hanem ez egy ELFOGADÁS. Ami egészen más.
Az elFOGADásban benne van egyfajta tudatosság, hogy tudom, nem véletlenül érkezik az, ami.. és hogy ha most, a pillanatban még nem is látom az összefüggéseket, HISZEM, mert TUDOM, hogy a JAVAMRA való...
Ez a „földi sík”.
 
Viszont van egy másik, egy MÁS-SÍK, ami a „jövő JÖVŐVEL” cseng össze.
Ugyanis INNEN NYÚLNAK KI A KEZEK FELÉNK!
Ez nem olyan, mint amikor angyali kezek nyúlnak felénk, hogy segíteni tudjanak – bár ehhez nekünk magunknak is ki kell nyújtani saját kezünket, mivel kérés nélkül nincs "csak úgy" válasz -, EZ most MÁS.
Olyan kapcsolódás érkezik, vagy már érkezett tegnap, mint amikor iskolás korunkban sorba álltunk, várva, kinek a nevét olvassák, hogy álljon előbbre, mert kiválasztották valamilyen feladatra és ahogy kilép, mellé áll valaki, aki majd a feladat teljesítésében társa lesz.
Vagy úgy tudnám még ecsetelni, mint amikor egy mágnesnek ITT, ezen az oldalon, megjelenik OTT, a másik oldalon a "Másik Fele" és az OTT, a MÁS-SÍK oldal felől elindul egy érzékelhető „delej”, egy vonzás az „ODA-FELÉ”, mert köz-ŐS feladat lesz, amiben KÖZ-ŐS-S-ÉG-et kell vállalni.. (a "kell" minden "szoros" felhangja nélkül).
Tehát a tegnap belengett kozmikus kapcsolat tulajdonképpen egy HÍVÁS. Egy EL-HÍVÁS.
Aki hallja, hallja, aki érzi, érzi. Ezt nem tudom jobban körbeírni.... (9.07-kor).
Ezért (ezért??) ma két angyal is érkezett:
Sandalphon, „ISTEN AJÁNDÉKÁVAL”, valamint
GABRIEL, a „TÁPLÁLÁS” üzenetével.
Azt hiszem, egyértelmű mindkét üzenet....
Aki érzi érti, aki nem érzi, érteni sem fogja...
(Megosztva 9.27-kor...)