Reggeli Rituálé 2021-07-08-án

MOTTÓ: KOZMIKUS KAPCSOLATOK
 
Ma egy különleges hatás rezeg be a térbe...
Jómagam semlegesnek éreztem reggel, olyan kellemesen üresnek és kíváncsi voltam, lesz-e egyáltalán „kékvér-penzum” ebben az állapotban? És hogy mit hoznak majd utána az „ész”-közeim...?
Nos, a „kékvér-penzum” ma az I-es kötetet jelölte ki, a „halál” témakörén belül a MÁGNESES kapcsolatokat.
Hát nézzük, mik ezek a „mágneses” kapcsolatok?
Ezek azok a TISZTA SZÍV-vel, azaz TELJES SZÍVVEL, MAG-NETIKUS minőségben kialakult kapcsolatok, melyeket a legmagasabb SZER-ELEM mozgat.
Ezek azok a kapcsolatok, amelyekre ÉRZET szinten emlékezünk. Amikor megpillantjuk a másikat ITT és MOST és AZONNAL TUDJUK, hogy ismerjük. „Évezredek” óta. Legalábbis ez az első gondolatunk...
 
Ezeknek a felismeréseknek egészen különleges és valóban DELEJES, magnetikus az érzete...
Sokan összekeverik a „lélektárs”-kapcsolat érzetével, ami hasonló, de NEM ugyanaz!
A lélektársakat is felismerjük lélekben, érzetben, hisz ezek a kapcsolatok is egyfajta szövetségek, ezért mindig meg is jelennek életünk adott szakaszán, amikor dolog van egymással.
Ez lehet egy szerelem, lehet egy barátság, de lehet szülő-gyerek viszonylat is, sőt, lehet simán egy munkatársi kapcsolat. 
A társulások általában egy életszakaszra vonatkoznak – még a szülő-gyerek is, hisz a gyerek kirepül és fészekből és járja majd a saját útját. Megmarad a vérségi kötelék, de a kapcsolat szövedékének a sűrűsége erőteljesen fellazul. Mert a feladat TELJESÍTVE.
Sok házasságban is megjelenik ugyanez a szövedéki fellazulás, a közös út BETELJESÍTETTSÉGÉNEK az okán, ahogy megszűnik a kémia, és érezhetően eltűnik az összetartó MÁGNESes erő.
 
A fennmaradó kötelék gúzzsá válhat, mert gyorsan felszínre kerülnek az eltérő hangoltságból eredő viselkedések és ha hiányzik az intelligencia ennek a helyzetnek az EMBERI megértéséhez és a kötelék eloldásához, akkor csak felesleges sérülések és bántások maradnak.
Tehát a KOZMIKUS kapcsolódásban benne van a „lelkitársi” minőség – de a lelki társi kapcsolatok nem feltétlenül „kozmikus jellegűek”. Rovar-bogár analógia....
Kozmikus lelki társi kapcsolatról azt gondoljuk, csak egy van.
Nos NEM!! Ebből is lehet TÖBB!!!
Ha egy életen belül – különösen a mostani időkben – több ilyennel van dolgunk, akkor az az EMLÉKEZÉST, az emlékezésen keresztül pedig a TISZTULÁST hozza. Felismerni a kapcsolatot és MEGTISZTÍTANI a KÖTŐELEMEKTŐL. A „ragaszkodástól”.
Mindattól, ami ragasztó, ami lehúzó, ami a szabadságot, a szabad tudatot korlátozó, még akkor is, ha hihetetlen dimenziókba repítenek. Miért? Mert MAG-unknak kell rájönni arra, hogy alapvetően MAG-unkkal kell EGY-S-ÉG-be kerülni és mindaz, amit a MÁS-ik, egy MÁS-SÍK-ra emelve minket kivált bennünk ÉRZET szintjén – azt MI MAGUNK ÉREZZÜK!! Tehát NEKÜNK SZÓL az "üzenet" a másik által...
A mi kozmikus társunk a mi EMLÉKEZTETŐNK és KATALIZÁTORUNK a SZER ELEM MINŐSÉGÉNEK valódi megélésében!
Értjük?
Érezzük?
Persze feltételezve, hogy ÉRTJÜK IS, hogy mi az IGAZ SZER-ELEM!
 
Csak így élhetjük meg és érthetjük meg ezeket a kapcsolatokat, hisz ezek megtestesülhetnek alár egy GYERMEK-ben is, nemcsak egy TÁRS-ban, De a végső cél alapvetően: TEN-MAG-unk felsőbb ÉN-jével való "társulás" a TELJESSÉG megélése érdekében TEN-MAG-ukban! Ekkor leszünk "HIÁNY-TALAN-OK". Már nem lesz hiányérzetünk, mert nem lesz OK-unk rá...
A „Terembura” konstellációi szerint EGY-MÁS bűvkörébe lépett a VÉNUSZ és a MARS.
Mindig mondom: egy hatás nem feltétlenül a pontos együttállás pillanatában lép fel, hanem akkor, amikor MEGJELENIK. Mint amikor a karmester beint a zenekarnak: ebben a mozdulatban MÁR benne van, hogy hogyan fog szólni a muzsika....
A Vénusz még a Rák csillagkép ollójánál, a Mars pedig már az Oroszlán fejénél áll. Tehát ELVÁGÁSRA kerülnek az „elhalt” szálak, melyek már nem termékenyek – és ezzel egyidejűleg „FEJBEN”, azaz a „FELSŐ SÍKOKON” már megjelenik a MAG, az új minőség, mely kicsírázásra készül...
Velük szemben áll SATANA a BAK csillagképben, jelezve, hogy IDŐ és TÉR EGY-be ÉR mind e "levágásokhoz", mind az "épüléskhez".
MIKOR lesz ez az „idő és ez a tér”, mely majd EGY-be ér?
Nos, arról URANA fog gondoskodni, mint a fényszögkapcsolat harmadik tagja, a maga módján, a KOS csillagképből: azaz VÁRATLAN és VILLÁMSZERŰ módon.
Tehát felkészülni nem tudunk sem a levágásra sem az újra...
Minden JÖN akkor, amikor "köll"..
ELVÁRÁSAINK MEG NE LEGYENEK!!!
 
Legyünk mindig jelen a PILLANATNAK – mert sem a múltban, sem a jövőben nem érdemes élni.
A múltat már MEG-éltük, tehát bennünk van, a jövő JÖVŐ meg úgyis ide fog érni, amikor "HELY"-zet van. HA netán pedig "előretolt" üzenete van, a felkészülést illetően, az IS adott PILLANATBAN fog megjelenni.
Legyünk BÉKÉSEK, „üresek”, és mint mindig, legyünk a JELENBEN JELEN, a JELEKNEK.