Reggeli Rituálé – délben – 2021-07-07-én

MOTTÓ: SZELLEMI ÚJJÁSZÜLETÉS

Ma mágikus nap van, már a számok ritmusából is levehető, hisz 07-07 van..
Aztán nem tudom, kinek milyen éjszakája volt, mennyire volt megtűzdelve „látásokkal”, üzenő álmokkal...

Én az álmomat egy szemvillanás alatt elfelejtettem, ahogy felébredve az órára pillantottam és átfutott rajtam a számok látványa: 1.47!
Nos, a jelentőség megértéséhez kell némi számmisztikai ismeret, mert az 1-4-7 egy ÖSSZETARTOZÓ számsor (a 2-5-8 és a 3-6-9 mellett) és a SZELLEM minőségét jelölik. Mindegyik egy KAPU.
És mindegyik jelöl egy szintet.
Mit ád Isten mindehhez? Az asztrokockák ma az Ikrek jelét dobták, ami nem más, mint ugyancsak egy KAPU, valamint küldték hozzá a NAP-ot is, valamint a 6-os házat.
Tehát?
Ma MINDEN SZINTEN beköszönthet az életünkbe egy „UGRÁS”. Egy ÁTLÉPÉS.

Számomra még érdekes volt, hogy később, 3.44-kor rápillantva az órára, jött az 1-4-7 mellé az üzenet, hogy „MA EGY SZELLEMI ÚJJÁSZÜLETÉS (ÁTFORDULÁS) NAPJA VAN!”
Mindehhez az ingám a Kék vér II-es kötetéből a KUNDALINI energiánál jelölte ki az olvasnivalót és elmondhatom: MINDEN ÖSSZEÁLLT!
Ez a „minden összeállt” teljesen összecseng a 6-os házzal, ami a REND, a rendrakás és a „karma” háza...Azaz: ma SORS-SZER-Ű – ugyanakkor megélése teljesen EGY-ÉNI -, hogy belépnek a TÉRBE a LEGMAGASABB szintű ENERGIÁK. Mi mennyire értjük és érezzük?
Az a Kundalini áramlásától, működésétől függ...

Gyakorlatilag minden EGY-bevág: Szíriusz helikális felkelése, /1-4-7 mint a megújulás számsora / Szellemi újjászületés üzenete /kundalini- mint a SZELLEMI ÚJJÁSZÜLETÉS ENERGIÁJA, mely teljességgel ÁTFORMÁLÓ hatású!!
Érdemes egyébként elolvasni ezt a részt a könyvben – de annyit hozzá kell tennem: mindenkinek annyi fog lejönni és ÁT-jönni belőle, mint KAPUN, amennyire tenMAGa össze képes rezegni az üzenettel.

A kundalini olyan téma, amiről megintcsak sokan sokat hablatyolnak – és a legkevesebben értik, mert NEM is ÉRZIK!!! Kereshetik az „O-mag”-ban, meg Luz-csontban, a szokásos „fizikai” síkon – soha nem fogják megtalálni. Ahogy a „MAG-DALÁ”-t sem értik és kétszer nem mondom, hogy SOHA NEM VOLT ÉLŐ SZEMÉLY „MAGDALA” – hanem sokkal inkább egy ENERGIA MINŐSÉG, maga „A DAL”, mely a MAG, az ŐSI EGY mindenkiben rezgő DALA! Ha ősi és ha EGY, akkor pedig ANAI minőségű.
Ha pedig ismerjük és tudjuk (a Kék vér könyvekből) a hasító, torzító, kibillentő HYM-energiatér működését, akkor azonnal megérthetjük, hogy MIÉRT kellett „nőiesíteni” és ráadásul ringyóvá tekerni az „EGY” MAG-DALÁT...
EGY-ébként pedig pontosan ENNEK a szellemiségnek jár le végleg hamarosan az ideje, és érkezik el a HELYREÁLLÍTÁS – de ahhoz, hogy a már helyreállított világban majd aktívan részt tudjunk venni, ÁT KELL LÉPNÜNK „A” KAPUN. MAG-unkba.
Sehova máshova.
Befelé figyelni – és NEM KI!!

Nem kintről várni az átfordulást – ami meglesz ugyan, de ha ezzel párhuzamosan, sőt, sokkal inkább már előtte, BENNÜNK NEM TÖRTÉNIK MEG a felhangolódás- , akkor nem szólal meg a MAG DALA, akkor nem lesz összecsengés, nem lesz ÁT-ÉG-éS, hanem csakis KI-ÉG-és....
A kundalini az egotól, azaz az épp „futó” karmikus sorsfeladatunktól FÜGGETLENÜL bármikor feléledhet bennünk.
Ha hagyjuk a kódjainkat dekódolni. Ha meghalljuk a MAG-UNK DALÁT.
Ami nem más, mint az EMLÉKEZÉSÜNK.
TEN-MAG-unkra.
A KUNDALINI mint az EMLÉKEZET „energia-kígyója” igazából NEM „KÍGYÓ” – hanem HULLÁM. A hullám micsoda? REZGÉS.
A rezgés mit csinál? HANGOL. Ami hangolható az mi?
Az mindig a LÉ. A „folyadék”. Hol áramlik bennünk folyadék?
A gerinc-csatornában és az ér-REND-SZER-ben. A GERINC a BOT. Az ÉRTÉK és MÉRTÉK. A TENGELY. Mely összeköti az ÉG-et a FÖLD-del. Tehát KI az, aki összeköti az EGET a FÖLDDEL? Mi MAG-unk!!! Hol működik bennünk a lényeg? A LÉ-ny-ÉG-ben...

Nos, ha minderre eddig még nem ébredtünk volna rá, vagy még nem állt volna össze az ÉRZÉKELÉS és ÉRTÉS terén, akkor ma nagy esélyünk van és lesz rá.
HAJ-RÁ!