Reggeli Rituálé 2021-07-05-én

 
MOTTÓ: TUDOD A DOLGOD. TUDOD A DOLGOD?
 
Ma kimondottan „bőség”-napot jeleznek az „ész-közeim” 🙂...
De! Bőség - de MIBŐL?

KI MINT VET, ÚGY ARAT. Tehát, (elvileg) tudjuk, tisztában vagyunk vele, mi minek a hozadéka, mit miért kapunk. Bármi is legyen, a reklám szlogenjével szólva: „mert megérdemeljük”.
Igen.
Azonban Holle anyó „szurkos lánya” és megérdemelte, amit m
unkája jutalmául kapott!
Tehát, kinek miből jut bőség - azért dolgozott meg!

Ma reggel hallgatva a rádiót és a délpesti kórház főorvosát, elhagyta a számat egy hangos felkiáltás, melyben édesanyja nem úrihölgyhöz méltó minőségét vettem a számra.
„Azuram” kapásból lereagálta, mit törődsz vele?!
Jogos, csak más székben ülünk. Mármint „azuram” meg én.
Tehát, más a feladat is.
A „tisztelt” doktor úr nem átallotta kijelenteni, hogy SENKINEK NINCS JOGA ahhoz, hogy ne oltassa be magát!
Az első reakcióm után, valamelyest lehiggadva, rájöttem: nem véletlen a hosszú riport: a betegséggel való riogatás, annak emlegetése, hogy az utazások felélénkülésének majd meglesz újra a hozadéka, meg a migránsok áramlásának is, de elsősorban annak, hogy az OLTATLANOK FELELŐTLENÜL kezelik a helyzetet, mivel csak az oltottság ad egyértelmű védelmet – tehát mindez annak a jele, hogy TEHETETLENEK!!!
CSAK A FÉLELEMKELTÉSRE tudnak apellálni, jogi eszköz NNCS a kezükben!
Beindult az élet (8.08-kor leírva...) és már nem lehet a folyót felfelé fordítani, tehát, olyan eszközökhöz nyúlnak, melyek egyértelműen MANIPULATÍVAK. Nem mintha az egész vírus nem egy hatalmas megvezetés lenne, de nagyon érdekes lekövetni a folyamatot...doktori disszertációt lehetne írni a befolyásolás, az elme manpulációjának kommunikációs trükkjeiről.
Igaz, ez megint olyan játszma, amihez - mint minden máshoz is- ketten kellenek: aki csinálja és aki befogadja.
 
Minden eszme, vallás, legyen az bármekkora hülyeség is, akármeddig fenntartható, amíg van rá vevő.
Ahogy apám szokta volt mondani: amíg van lószar, veréb is van....
Nagy igazság...
 
De miért mondtam el mindezt a bőséghez kapcsolódóan?
Azért, mert a hülyeségből is lehet bőséget teremteni. Látható? Látható...
A vetés-aratás úgymond egyenes folyamat. De amíg a vetéstől az aratásig eljutunk, rengeteg HATÁS ér minket az úton. Nap, eső, jég, vihar, meleg, hideg... stb..stb...Az, hogy a hatások mennyire HAT-nak, az mindig a BEFOGADÓKÉPESSÉG függvénye. Milyen a „TALAJ”? Homokos, szikes, köves, tőzeges?
Értjük? Érezzük?
 
Mit ereszt át, mit tart meg?
Minden az orrunk előtt van, csak ÉRTENI KELL TUDNI!
 
Az értés alapja pedig a tanulás mellett leginkább a MEGFIGYELÉS.
A parasztemberek tudása is azért volt oly mély és megbízható, mert a tapasztalatokra, a megfigyelésekre alapult. Nagyon jól ki tudták szűrni, minden külön tanulmány nélkül, ki a tiszta ember, ki az álságos és hazug. Kinek szól a nyelve igazat, kiben lehet megbízni és kiben nem. Tudták, mikor milyen termésre számíthatnak, mert ismerték a „HATÁRT” – minden téren...
 
Az EGÉSZ-ségre visszatérve: nem tudom mással is előfordul-e néhanapján, hogy éjjel felébred arra, itt-ott viszket a talpa. A lába. Nem hagyja nyugodni. Nos, nekem ma esett le a tantusz: hogy mindig ott viszket, ahol a TALPTÉRKÉP szerint egy adott szerv bejelez. Van amikor például mindkét talp külső vonala... Felszálló-leszálló belek vonala... A talppárna felső része: tüdőcsúcs... Lábujjak: szem és fül...Lábfej: meridiánok...
Érdemes odafigyelni: hol érzünk egy kis fájdalmat vakarás közben? Ilyenkor érdemes felülni és átmasszírozni a lábat...
Tehát, ha viszket a láb, akkor megvakarjuk. Ha megvakarjuk, energiát adunk, törődünk vele! Mely VISSZAHAT a szervre!
Ha meg még a szervekhez kapcsolódó lelki háttereket is tudjuk, pillanatok alatt végigszaladhat bennünk: MIÉRT viszket a lábunk!!
És már HELYÉRE is kerülnek a dolgaink...
 
Elgondolkodtam azon: mennyire VEZET minket a SZERV.
A SZERV-VEZET. Ha odafigyelünk! Oltások nélkül is....
Micsoda aljas módon veszi el és tompítja el, szánt szándékkal az orvostudomány a szervezet öngyógyító képességét! Sőt! Még meg is fejelik azzal, hogy aki hagyja dolgozni, az a felelőtlen!! Mert első a PÉNZ. A haszon. A BŐSÉG. Nekik....
De ez a bőség pillanatnyi.
A vetés-aratásban ők SEM fogják elkerülni a maguk jussát, hisz mindig minden visszakanyarodik a kiinduló pontjához...KI MINT VET – ÚGY ARAT. Ez az egyetlen igaz kozmikus SZER, ezt nevezik Ok-OKOZAT összefüggésének, amihez nem társul se „kegyelem”, se „szánalom”, se „együttérzés”.
Értjük? Érezzük, hogy miért?
A legsunyibb dolog: vetni valamit, majd kegyelemre meg szánolmra apellálva elkerülni az aratást.. De nem kerüli el senki!
 
A „Teremburán” a NAP a SZÍRIUSZ alatt halad.
Tehát összekapcsolódik a „Központtal”, IS-IS IS-TEN-ANA „vezérlő EGY-S-ÉG-ével”.
Ezért, amíg a Nap a Szírusszal egy tengelyben halad, olyan tanításokat, üzeneteket kaphatunk, melyek a „talajig” hatolnak, az ALAPOKIG HAT-nak....
EMLÉKEZTETNEK!!!
 
A mai tanítás a BŐSÉG üzenetét hozza.
A BŐ-S-ÉG, a BŰ-S-ÉG, a BŰ-BÁJ mind-mind a boldogság, a szépség, az El-ÉG-edettség érzete, melyet alapvetően a„MÁS”-világhoz szoktunk kapcsolni, a "Megboldoguláshoz". Boldogasszonyhoz.
Igen, ez az ÉG-i világ érzete.

De ezt ITT, a Földön, testi mivoltunkban IS megérezhetjük!
Mikor? Ha SZER-ELEM-esek vagyunk, amikor mi magunk is „tengelybe” állunk..
Egy pillanatra érdemes az EL-ÉG-edett szavunkon elmerengeni.... Mit mondunk, amikor valamiből besokallunk? Hogy ELÉG VOLT! Amiből „elég volt”, azt hátrahagyjuk. Abból kilépünk. Megszabadulunk. Tehát? Ha tudjuk mennyi az ELÉG,, akkor ELÉGDETTEK vagyunk. De ha nem, akkor bizony elég az ami elégetni való....Ami elégetni való, az pedig a SELEJT....
 
Milyen érdekes, ma URIEL érkezett kísérő angyalként, amikor a NAP pontosan URANA-val áll szextil, azaz kiegyenlítő, harmonizáló fényszögben.
Uriel üzenete: TUDOD A DOLGOD....
Tudod a dolgod?