Reggeli Rituálé 2021-07-04-én

 
MOTTÓ: HÍREK,HÍREK,HÍREK.....
 
Ma nehezen állt össze első nekifutásra a Rituálé üzenete, ezért nem ültem neki, hagytam, hogy történjenek a dolgok, tudtam, úgyis meg fog érkezni idővel a megoldás.
És lőn....
A „Teremburán” a MERKÚR kap szerepet és a Hold. A Merkúr a Neptunnal lép egy kvadrát fényszög kapcsolatba, a Hold pedig a Marssal.

A Merkúr az ORION FELETT, a HOLD a KOS fejénél, a Mars pedig a Rák ollójánál és az OROSZLÁN fejénél jár. Tehát, mindenhol beleng a FEJ, a GONDOLKODÁS, az ÉRTELMEZÉS szerepe – a Neptun révén pedig az ÉRZÉKELÉS IS.
Tehát: ha hallunk valami HÍRT – márpedig ebből van bőven mostanság -, akkor az ÉRTELMEZÉSÉNÉL mindig figyeljünk a MEGÉRZÉSEINKRE.

Épp az imént kaptam egy linket arról, hogy az oltások helye mágnesessé válik, vonzza a mágnest, ergo chip van a bőr alatt. És mindez a Pfizer oltásokat kapottaknál. Feltették nekem a kérdést: mi a véleményem?
ZSIGERBŐL jött az érzés: MANIPULÁCIÓ az egész.
Aztán rákerestem a gugli-barátunk segedelmével a jelenségre, és hamar találtam egy oldalt, amiben meg is cáfolják ezeknek a videoknak a valószerűségét. Igaz, "hivatalos" oldalról, amire mondhatnám: persze, hogy hivatalosan nem fogják beismerni, hogy bármit is a bőr alá fecskendeznének. Tehát itt is megvolt bennem az óvatosság. Viszont rábukkantam egy mondatra:
„"sók, és a pH-értéket biztosító anyagok vannak [az oltásokban]” – mondta el Dr. Thomas Hope a Northwestern University Feinberg Orvosi Karának kutatója, a sejt- és fejlődésbiológia professzora."
Bingo!!!
Egy megnyugtató mondat, hogy no para - és elmondja a valóságot!! Figyelünk? Értünk?

Mit mondtam én már kezdettől fogva? SEMMI ANYAG NINCS AZ OLTÁSOKBAN!
Most ITT a válasz.
Az, hogy program, információ, és "HÍR" van bennük - arról természetesen nem volt szó.
De hát az más téma....
A lényeg: NEM ELÉG a híreket olvasni, ÉRTENI is kell őket.
Pontosabban KIÉREZNI és KIHALLANI a LÉNYEGET!
Azokat a kis rejtett mondatokat, melyekben az igazság van szépen eldugva...(Erre most rá is tüsszentettem....)

A Merkúr és a Neptun kapcsolata az elkövetkezendő napokban, ENNEK AD MOST KIEMELT JELENTŐSÉGET!
Szelektáljunk, szűrjünk. HOgyan? Csakis a zsigeri reakcióink, megérzéseink által. Legyen fülünk a halláshoz, és szemünk a látáshoz...
Ahogy mondám vala....
Miért lesz ez a következő napokban kiemelt fontosságú?
Ha JELEN vagyunk a JELEKNEK, akkor érezni fogjuk.
És érteni is.
Egy biztos: a változásban, amit érzünk, az Isten nem kicseszésre játszik (hisz bennünk van, ráadásul ANYA-minőségű), ezért CSAK a JAVUNKAT akarja – a szabad akarat figyelembe vétele mellett.
Akik szabad akaratuk mentén a vakság-süketség mellett döntenek, ők ennek megfelelően fogják a változásokat a továbbiakban megélni.
Akik szabad akaratuk és ÉRZÉKELÉSEIK mentén „veszik az adást” – ők meg ennek megfelelően fogják a változásokat megélni.
Ki-ki a maga szintjén.

Egyet nem szabad azonban elfelejteni: NINCS SENKI HELYETT SEMMIFÉLE „helyettes megváltás”! Nincs olyan, hogy „neked könnyű, te már érted, segíts nekem”. Nincs.
Mindenkinek arra KELL ráébrednie: csakis TEN-MAG-áért felelős! Nem várhat el senkitől KEGY-ELEMET, IRGALMAT, SZÁNALMAT ÉS EGYÜTTÉRZÉST. Mire „FÖL”? Ezek amúgy is egy KREÁLT, egy alá-fölé rendeltségre épülő, kiszolgáltatottságot megteremtett, szellemi, vallási rendszernek a fogalmai. Ezek kozmikusan NEM létezőek. Márpedig az EMBER kozmikus lény, mert ÉRZÉKELI MAGÁT. Ha pedig érzékeli, akkor van TUDATOSSÁGA. Ha van tudatossága, akkor pedig FELELŐS. FEL-ÉL-ŐS. Kiért?
TENMAGÁÉRT.
Mindenki OTT VAN, ahova magát a döntéseivel juttatta.
Akkor miért MÁS VÁLTSA meg adott helyzetéből?

Természetesen MÁS a SEGÍTÉS és más a „HELYETTESÍTÉS”...
A mai emberek zöme a kettőt remekül keveri. Sőt, Visszaél vele és kihasználja. Jézus óta látjuk, tapasztaljuk...
Ennek a szellemi mentalitásnak azonban VÉGE. LESZ. Hamarosan.
Láthatjuk a jeleket a jelenben - csak figyelni kell, érzékelni és érteni..

Napunk kísérőangyala AZRAEL, aki a „FENTI” világok üzenetét hozza.... Érzékeléseinken keresztül igyekszik inteni:
KIRE HALLGATUNK? A „hírekre” vagy a belső hangunkra?....