Reggeli Rituálé 2021-06-29-én

 
MOTTÓ: MÁSOLÓDÁS - ÁTíRÓDÁS
 
Most, 11.55-öt mutat az óra, ahogy lehetőségem nyílik nekiülni bepötyögni a mai penzumot.
A délelőtt más feladatot diktált, de mindig minden úgy van jól ahogy van, mert a feladatok teljesítése során mindig kiderül: nem véletlenek a változások. Ma például csupa olyan TAPASZTALÁS és MEGÉLÉS jött fel, amelyek mind-mind alátámasztották a „penzumban” rejlő lehetőségeket és/vagy kihívásokat. Kinek mit? Lehet, mindkettőt...
A hétvégén gondolkodtam el pesti utam során azon, mennyire FORDÍTVA ülünk a lovon: parkolóhelyet KÉRÜNK és ha találunk, HÁLÁSAK vagyunk. De eszünkbe se jut, hogy a VAN-ság legyen az alap, hogy ELEVE VAN parkolóhely, ami pedig VAN, azt NEM KELL KÉRNI!! A kérés alapja mindig mi? A HIÁNY!! Mi van kondícionálva bennünk? A HIÁNY-TUDAT. Erre vagyunk bejáratva és kódolva.
Mire alapoz például minden hálózatépítésen alapuló értékesítési rendszer? A HIÁNYRA! MID NINCS! Azt pótold, teremtsd meg magadnak! A HIÁNY PÓTLÁSÁRA íródott minden amerikai módszertan - de HOL? CSakis az anyagban. A legangyagelvűbben gondolkodó nép terjeszti az anyagban MARADÁS ideológiáját.
Anyagban akkor tudunk maradni, ha a NINCSBEN VAGYUNK.
Vagy a "túlzott" vanságban...
Értjük? Érezzük? A LÉNY-ÉGI RÉSZÉT az egész GONDOLATNAK?
 
Miért mantrázom mindig: NE KÜLFÖLDI spiriket kövessünk? Akiknek SE a LELKISÉGE, se a TUDÁSA nincs ott, ami nekünk "zsigerből" a szánkban van?? Csak dekódolni és használni KELL-ENE!
A „Kérj és megadatik” pedig NEM A HIÁNY pótlását szolgálja alapvetően, hanem egy BETKEREDÉS megoldását.
Ha valamiben nem látjuk a kiutat, de úgy, hogy már minden tőlünk telhetőt megtettünk a megoldás érdekében.
Mégsem történik változás.
Nos, ekkor FEL-ADJUK - és fordul a kocka...
Értjük? Érezzük?
HA EKKOR KÉRJÜNK – kapunk is.
Csak lássuk is meg a jelet, a megoldást, mert sokszor olyan megoldás érkezik, ami nekünk, egonknak nem tetsző, ezért csípőből eltoljuk. Pedig bejelez a belső hang, hogy jó lesz – na de akkor is!!
Például amikor vélt igazunkból engedni KELL..Nem könnyű..
Ahogy engedünk a madzag feszülésén, úgy fog enyhülni a hangulat és immár egy enyhített hangulatban magától eljön a megoldás. Ráadásul mindkét fél megelégedettségére..
Szóval, a mai napomon volt alkalmam gyakorolni, ÁTÍRNI és MEGVALÓSÍTANI az érkezett látást, felismerést, gondolatot.
A belvárosban volt dolgom: mondanom sem kell, találtam parkolóhelyet, árnyékban és nem fizetős oldalon; a mesterember időben érkezett és gyorsan végzett, gyakorlatilag 1 óra alatt minden elrendeződött. A várakozás ideje alatt pedig megbeszéltem olyan témákat, melyek elintézést igényeltek.
Konklúzió: ha a VANSÁGBÓL indulunk ki és nem a HIÁNYTUDATBÓL, minden MÁSKÉPP működik az életünkben!
Igaz, ehhez kell egy TUDATOSSÁG IS, aminek mentén LÁTJUK és ÉRTJÜK az Univerzum működését és EL is TUDJUK FOGADNI mindazt, ami jön!. NEm ellene megyünk - hanem VELE.
Nagy különbség!
Ma az ingám a Kék vér kötetek közül megint a II-at jelölte ki, most az első részénél, a 35-ik oldalnál, ahol a DNS lényegéről van szó. Mit ír Ágnes?
Mikor van TEREMTÉS? Azaz TÉR-be HÍVÁS? És mit tudunk a TEREM-be hívni? Azt, AMI VAN!
„az események akkor keletkeznek, amikor a múlt hullámeredete és a jövő hullámiránya a jelenben kereszteződnek. Ez a minta „teremti” az energiát és az anyagot. Ezért a mező ENERGIAMINTÁJA bír alapvető jelentőséggel”.
Azaz a MI saját ENERGIAMINTÁNK. Ez működésünk MI-BEN-LÉTE.
Hogyan szoktam én ezt megfogalmazni?
"Mikor IDŐ ÉS TÉR EGY-be ÉR"..
Van szinkronicitás?
De van ám!
Ma „karmikus” energiamintázatok találkoznak össze a GONDOLAT terében, amelyek elindítják az ÁTÍRÓDÁST az „energia és az anyag” megformálásába.
Ma tehát figyeljünk mindarra, amire „rádöbbenünk”. Amilyen felsimerések megfogalmazódnak bennünk. Mert azok MIND ÁT FOGNAK ÍRÓDNI a JELEN-LÉT-be. Itt és most – és testet öltenek majd AKKOR ÉS OTT, amikor „idő és tér EGY-be ér” (12.12)í
Kísérőangyalunk ma RAPHAEL, aki a LÉ-LEG-ZÉS-en keresztül emlékeztet arra, hogy a szabad légzés elvezet a szabad LÉ-LEK-ZÉS-hez...
 
Zárszóként – csakhogy érzékelhető legyen, mennyire működik az EGY-HULLÁM, ha az ember JELEN van -, beemelem ide Zsiborás Márti sorait, melyeket épp most olvastam, ahogy megnyitottam a facét...NEM beszéltünk össze....(12.17-kor...lehetne kérdezni: van még kérdés?...)
 
"Mi kell még??
Minden itt van a jelenben,
csak jelen kell lenni a jeleknek!
Ne hagyd magad téveszteni,
elmével megvezetni.
Jól lát ki szívvel lát,
Megteremti belső világát.
Melyben ott a szeretet
s nincs kétsége senkinek.
Minden bentről induló.
Magból kintre forduló."