Reggeli Rituálé 2021-06-30-án

 
MOTTÓ: TANÁCSADÓ
 
Na... ez megint egy jó témának ígérkezi: KI a mi tanácsadónk?
Emlékszem gyerekkoromból, anyám mindig ezért dünnyögött velem (hmm.. dünnyögött? Ez kicsit enyhe megfogalmazás...), hogy már megint kinek a véleményére hallgatok?? Már megint KI az, aki befolyással van rám? Miért fontosabb mindig a MÁSIK véleménye, mint az, amit Ő mond?? Ráadásul úgy, hogy ennek a végén mindig én húzom a rövidebbet....És hogy miért nem veszem észre (már később, iskolás koromban), hogy akinek a véleményét és tanácsát követem, úgy tesz a fejemre, mint annak rendje.. Hogy MIÉRT NEM LÁTOK???
Nos igen..Idővel fordult a kocka, én küzdöttem meg ugyanígy a saját gyerekeimmel, amikor az osztálytárs véleménye erősebb és mértékadóbb volt, mint az anyai iránymutatás... Emlékeszem, amikor egyszer a leányomat egy táborból hazahozva azon dühöngtem hazáig az autóban, mivel teljes stresszben volt, hogy miként tudja egy másik 11 éves olyan szinten érzelmi terror alatt tartani az ÉÉÉN gyerekemet, hogy ÉÉÉN, az anyja, aki azért jóval idősebb, tapasztaltabb, ráadásul azért van egy bizonyos kötelék is anya-lánya között, hogy teljességgel képtelen vagyok ebből a „fogságból” kibillenteni?? Mit tud az a 11 éves kis szarházi, hogy ilyen mértékben képes befolyásolni a környezetét?
Ugyanis nem csak az én lányomat tartotta „láncon”, hanem egy egész udvartartása volt. A leányzóm hazáig azon stresszelt a kocsiban, július közepén, hogy mi lesz MAJD szeptemberben, ha újra találkozik ezzel a leányzóval? Hiába volt minden jó szó, tanács, vigasztalás, elemzés, végig beszélés, rámutatás, bemutatás.... semmi. Persze később, szeptemberben semmi nem történt, mert az a másik réges-rég elfelejtette a táborbeli dolgokat, de az én lányom nyara „kész volt”...
Anno, nagyon kiakadtam és napokig agyaltam a helyzeten, a miérteken és hogyanonkon – mondanom se kell, minden eredmény nélkül. Később, iskolakezdés után, aztán történt egy olyan esemény, ami SOKK-hatásként kibillentette a lányomat a VAKSÁGBÓL és szó szerint felébredt a bűvölet alól. Leesett a tantusz, összeállt a kép, megértette, hogy mi, a szülei, mit és miért mondtunk, és megértette, hova züllesztette volna őt ez a lány a maga befolyásolásával! Szóval MEGVILÁGOSODOTT!
Ez az ő életében egy olyan fordulópont volt, amikor TÉNY-leg tenMAGára ébredt és immár egy egészen MÁS emberként kezdett el működni. A SZÉT-esettségből EGY lett lélekben.
(Hmm.. most épp 9.21-et mutat az óra, megintcsak tökéletes hátszelet adva a mondandó lényegéhez...)
Tehát: nagyon fontoljuk meg, mikor kire hallgatunk!
És jól fontoljuk meg: akinek a véleményére hallgatunk és akinek a tanácsát elfogadjuk, vizsgáljuk meg, hogy ha mi azt megfogadjuk, mennyire HAT VISSZA A TANÁCSADÓ ÉLETÉRE az ő tanácsa???
A tanácsadók könnyedén mondanak bármit - mert FELELŐSSÉG NÉLKÜL megtehetik. Kimondják, továbbállnak és kész.
Mi meg vagy jól járunk - vagy nem.
Mitől függ? Mennyire hallgatunk a SAJÁT BELSŐ ÉRZÉSÜNKRE???
HA a tanács összerezeg velünk és ad egy AHA-élményt, akkor IO.
Ha nincs benne, akkor fussunk még egy kört...
Nagyon sok ember mindig MÁS tanácsai után megy. Miért? Mert így, ha nem sikerül valami, lehet a MÁSIKRA mutogatni: hisz TEEE MONDTAD!! TE VAGY AZ OKA, hogy én ÍGY jártam!!
Felelősségtudat? Saját magunkért?? Nos az NINCS.
Ma reggel a vőmurammal beszélgettünk és elmondta, milyen BELSŐ indikációi vannak, milyen BELSŐ hang irányítja. Boldogan hallgattam és büszke is voltam rá, hogy FÉRFIKÉNT milyen tökéletesen ÉLI a mostani változások LÉNYEGÉT. Azt, hogy NE MÁSOK „hívó szavára” hallgasson, hanem a BELSŐ HANGJÁRA. Mert ÉRZI, hogy mi a jó. ÉRZI, hogy mi az ami EGY-ben tartja.
A CSALÁD, az OTTHON, ami neki „ITT-HON” és az elhivatottsága. Rengeteg a munkája, a feladata, mégis SZABAD EMBER. Mert TENGELYBEN VAN! ÉRTÉK és MÉRTÉK EGY! Nem hagyja magát a külvilág által befolyásolni és szétcincálni. Tud NEMET mondani még a legcsábítóbb ajánlatokra is, ha ez megborítaná a REND-et.
 
A minap kitettem egy riportot ide az oldalra, Földi Lászlóval, aki elmondja, miként működnek a titkosszolgálatok, és az a fajta, kormányok felett kialakult hatalmi struktúra, mely titkosszolgálati módszerekkel képes BÁRKIT „KILŐNI”, ha nem azt teszi, amit elvárnak tőle. Mindezt AZÉRT tettem ki, hogy „tapintható” legyen: vannak a JÓSLATOK, melyek LEHOZZÁK és LÁTHATÓVÁ teszik a „Jövő JÖVŐT” (amit jelen esetben én már előre elmondtam) – és miként mutatják UTÁNA a földi-anyagi ESEMÉNYEK a BETELJESÜLÉS FELÉ VEZETŐ UTAT!
Legnagyobb döbbenetemre többen NEM EZT a vonalat vették le az egészből, az EGYÉRTELMŰ SZÁNDÉK mellett vagy ellenére, hanem mintegy gombnyomásra beindult bennük a PÁRTOSSÁG!!!
Gondolkodás nélkül ömlöttek azok az ELMEPROGRAM-mondatok, "megfelelő ÉRZELMI töltettel", melyeket tökéletesen ki lehet hallani, mint az ELMEPROGRAMOZÁS HOZADÉKÁT!!!
Mindez természetesen ELKERÜLHETŐ LEHETNE – HA!!! HA az emberben működik a LÁTÁS, a FELÜLEMELKEDÉS KÉPESSÉGE!!!
Jómagam azt hittem, aki már túl van a Kék vér könyveken, immár eljutott arra a szintre, hogy ÉRZÉKELI a HÁTTÉRBEN zajló játszmázásokat. De nem.
Tehát, megint bizonyságot nyert: NEM ELÉG elolvasni a KÉK VÉR KÖNYVEKET, hanem ÉLNI KELL TUDNI a tanítását!!
Azaz: hiába az „EL"-OLVASÁS – ha nem történik meg a BELSŐ ÁTFORDULÁS, nem történik meg a belső ÁTHANGOLÓDÁS!
A könyvek „üresek” maradnak, semmit nem érnek, mert nem váltják ki a „SOKK”-hatást, nem tudják a KATALIZÁTOR szerepét betölteni a KÓDOK DEKÓDOLÁSÁHOZ.
Miért?
Mert az ELME ERŐSEBB.
Az elme pedig a KÜLVILÁG ZAJÁT szereti, az ELME IRÁNYÍTHATÓ.
Ki által? MÁSOK TANÁCSAI ÁLTAL.
Az elme hullámhossza MÁS, mint a SZÍV-HANGÉ.
Ezért lehet PROGRAMOZNI.
Földi László elemzése nekem egy VISSZACSATOLÁST adott a covid lényegére nézve is (amire pedig újra és újra igyekszem a figyelmet felhívni): a Földi megfogalmazása szerinti kiiktathatatlan és befolyásolhatatlan EMBERI TÉNYEZŐ az a „pont” jelenleg, amit tesztelnek a világ urai, hogy MIKÉNT LEHET BIZTONSÁGGAL PROGRAMOZNI ahhoz, hogy ténylegesen kiiktatható legyen. Kiiktatható legyen mint „bizonytalansági tényező” – ami a kormányok feletti titkos irányító hatalom és „szolgálat” legfőbb kihívása a globális világhatalom kiépítéséhez.
Földi Lászlónak csak egy „csendes” mondata hangzott el erről. MÉGIS AZONNAL ÖSSZÁLLT SZÁMOMRA A KÉP!
Én JELET kaptam arra nézve, hogy BÍZZAK továbbra is magamban, a belső érzékelésemben. Ergo? Tényleg NEM AZ ANYAG a lényeg az oltásokban (és változatlanul állítom, nincs is bennük) – hanem az INFORMÁCIÓ!!! ANNAK TESZTELÉSE ZAJLIK, mennyire MANIPULÁLHATÓ, terelhető, irányítható az ELMÉN KERESZTÜL az ember, mint „bizonytalansági tényező”, hogy KIIKTATHATÓ LEGYEN!
Mi az EGY-ETLEN KIÚT ebből? És minden manipuláció alól?
HA NEM AZ ELME IRÁNYÍT.
Hanem a SZÍV.
Az egész KÉK VÉR TRILOGIA erről szól, Jézus tanításai IS erről szóltak: BENNED AZ ISTEN – de ez az ISTEN-GÉN, az I-GÉN, az IGE, az IGEN csakis és kizárólag a SZÍV-en keresztül tud MEGSZÓLALNI. Ha nem halljuk – akkor vagyunk kiszolgáltatva a „TANÁCSADÓKNAK”.
Vannak MENNYEI TANÁCSADÓK , ÉG-I „társak”, akik üzennek.
Akik szólnak, akik TANÁCSOLNAK.
Hol hallhatjuk meg őket? A SZÍVÜNKBEN. Ez nem egy "hangos hang". CSENDESEN SÚG. Miért így? Azért, hogy mi magunk is csendesedjünk el, lépjünk hátra, távolodjunk el a külvilágtól, a zajtól, a hangos tanácsadóktól....
Nos, figyeljünk hát – megint és újra és mindig- a BELSŐ HANGRA!! Mit súg?
Nem véletlen, hogy ma AZRAEL érkezett mellénk, mint ÉGI TANÁCSADÓ. Ő „Satana” – minőség, a „halál angyalának” is szokták nevezni. Miért? Mert ÁTFORDULÁST HOZHAT az üzenetei, a tanácsai által...TEN-MAG-unk érdekében..