Reggeli Rituálé 2021-05-21-én

 
MOTTÓ: A „HALÁL” - KAPUJÁBAN. A NYAGY ÁTFORDULÁS
 
8.44-et mutat az óra, ahogy elkezdem bepötyögni a mai penzumot.
8 és 8...ha mindehhez hozzáadom, hogy a kockáim a SKORPIÓ, a Leszálló Holdcsomópont és a 12-es ház jelét küldték, akik mellé ráadásként AZRAEL is megérkezett, akkor már nem is csodálkozom semmin.. Amikor utolsóként az angyalkártyákat kevertem, az járt a fejemben, hogy ehhez a „csoporthoz” már csak Azrael hiányzik és akkor meglesz az i-re a pont – és lőn!!!
Azrael SATANA-anlógia, a 8-as számról pedig tudjuk hogy SATANA száma.
Az ÁTFORDULÁSÉ.
Az ÁTJÁRÓÉ.
TÉR és IDŐ HATÁRA.
A 12-es ház az asztrológiában az ELENGEDÉS, a LEZÁRÁS, a VÉG-ZET háza.
A SKORPIÓ a Napkörön az „ALVILÁG” helye, ahol minden ÁTFORDUL.
A Leszálló Holdcsomópont a KARMA jelölője, az ALAP, az indulás, a BELÉPÉS helye.
BELÉPÉS EGY ÚJ KÖRBE!!
AZRAEL a „Halál” angyala....
 
Mielőtt valaki megijedne, hozzáteszem, egyetlen kakukktojás a BOTOK 4 lapja volt, ami viszont keverés közben ESETT KI, mégpedig „arccal felfelé”. Tehát egyértelműen üzenő erejű lap.
Mi a Botok 4?
Az én felfogásomban a „Botok” NEM AZ, ami a tarotban általában, számomra a BOT, ami a „Bolond” (számomra GYERMEK) lapján is megjelenik, a M-ÉRTÉK, az IGAZSÁG jelölője. Amire mindig TÁMASZKODNI lehet. Ami megTART.
Nos, a Botok 4 az „EGYMÁSRA TALÁLÁS” mutatója. Amikor FELISMERJÜK, hogy KIVEL TART-OZUNK össze. KIVEL tudjuk a JÖVŐT építeni. Kivel tudjuk a JÓ LÉTET megteremteni....
Egyrészt.
Másrészt pedig az EGYENLŐ SZÁRÚ KERESZT: kiterjedés a 4 ÉGTÁJ FELÉ.
Tehát mégsem kakukktojás ez a lap: mert a Holdcsomóponttal együtt ÚJ KÖR INDUL a 4 égtáj felé!!!
ÉRTJÜK? ÉREZZÜK?
 
Rajtam FOLY-amatosan futkos a borzongás...
 
Ha mindehhez hozzáteszem, hogy a „Teremburán” a NAP épp az ALCYON, a PLEJÁDOK KÖZPONTI csillaga alatt áll, ami a MI NAPRENDSZERÜNKNEK is a „VEZÉRE” és ha mindehhez már BENNÜNK van a „KÉK TUDÁS”, azaz tudva tudjuk, MIT JELENT az ALCYON, mit jelentenek és leginkább, mit ŐRIZNEK a PLEJÁDOK, magyarul a FIAS-TYÚK – akkor tökéletesen LÁTJUK, érezzük, mi az, ami a KÖR-BE-TARTOZÓK-nak mint üzenet MEG-NYÍLVÁNUL.
A Nap TEREMTŐ, megvalósító fényszöggel kapcsolódik a VíZÖNTŐ csillagképben álló JUPITERHEZ, tehát, MA (IDŐ) megVALÓsulásnak indul (a TÉR-ben) az IGAZ MAG, mely meghozza a MEGTISZTULÁST az IGAZAKNAK és MAG-ának az IGAZSÁGNAK!
Értjük? Érezzük?
 
A mai napban újfent tökéletesen megnyilvánul az, amiről oly sokat beszélek:
ad 1: KÉK tudás nélkül nincs TELJES megértés;
ad 2: a „teremburai konstellációk”-at mindig felülírják az ÉG-I, „titkos” üzenetek. Amit aki HALL, az hallja, és aki LÁT az látja....
Tehát? Összefoglalva?
 
Azoknak, akik látva látnak és hallva hallanak és ÉRZÉKELNEK is hozzá, ma nagyon KÜLÖNLEGES ÉL-MÉNY-ben részesülhetnek. Mert szó szerint megláthatják a „HALÁL” átjáróját.
Szó szerint érzékelhetik, hogy VÉGKÉPP LEJÁR AZ IDEJE egy korszaknak és a KÖZPONT (Alcyon) a MI KÖZPONTUNKNAK (NAP) ÚJ PROGRAMOT „diktál”.
Milyet?
A KÖR-TÉ-FA programját. Az átfordulásét a „Paradoxon”-ponton, az IS-IS csomón, amit a PLEJÁDOK, a FIAS-TYÚK őriz. A MAG, a MA-G programjának az életre keltése indul MA. A G-be a „Nehézségbe”, azaz LE a FÖLD-re.
Mi a MA? M-IND-ÉN AKARATA. És még: MIND-ÉN-SÉG A-NYJA. A MIND pedig BENNEM van, hisz a minden az MIND ÉN...
Értjük? Érezzük?
 
Szerintem gyönyörűségesen borzongató.
 
Hónapokkal ezelőtt LÁTHATÓ volt már a kártyákban, hogy MÁJUSBAN egy NAGY KAPU fog megnyílni.
Mindenkinél megjelent a kirakásában.. Egyértelmű volt, hogy ez többet kell, hogy jelentsen, mint azt, hogy majd a vírus szabadságra megy. (Egyébként pedig épp ma hangzott el a reggeli miniszterelnöki beszédben, hogy hamarosan meglesz az 5 millió átoltott, így megszabaduluk a maszktól és megszűnik a kijárási korlátozás.)
Ez a FELSZÍN.
De a MÉLYBEN (Skorpió) és FENT (PLEJÁDOK) egészen MÁS program fut....
Többek „látásában” vagy „tudat allattijában” megjelentek a „3 királyok”. Májusban?....
Ez csak a „fagyos szentek” hármasa lehetett. Valóban érkeztek ekkor különleges hatások, mint „felütések”, amikre aztán a „koronát” úgymond a 17-i konstellációk tették fel.
DE MÉGIS!
Pontos és csodás konstellációk ide vagy oda: MÉGIS A MAI NAP NYITJA MEG AZ IGAZI KAPUT!
17-én sokaknak teljesen semleges napja volt.
17-én a nagy esőzésben (nálunk) sokaknak a TISZTULÁS érzete, egy különleges BÉKE és NYUGALOM volt érezhető az É-TÉR-ben. Ami egyébként ad egy SEMLEGES érzetet.
17-e előtt, 16-án volt egy különleges „beköszönő” hullám, ami nagyon ERŐ-TELJ-es volt („TELJES” tehát „TISZTA”): számomra ez volt az első nap, hogy nem hívtam le Rituálét, hanem minden nélkül írtam meg a napi „penzumot”, annyira EGY-ÉRTEL-mű hatások indultak már reggel az útjukra...
 
Most 9.09-et mutat az óra, ahogy épp rápillantok: mondhatni TÖKÉLETES ÜZENET, mint „rábólintás”.
E három szám ÍGY, maga a TELJESSÉG.
A Plejádok hány „tündér”-ből áll? 9. Hét látható és 2 nem (vagy nehezen) látható....
 
9.11 = ÁTFORDULÁS, EGYÜTTMŰKÖDÉS. KÖRBE-ÉRÉS.....
Napunk angyala AZRAEL mit hoz? ÜZENETET A MENNYEKBŐL.....
Érezzük?
Értjük?