Reggeli Rituálé 2021-04-30-án

MOTTÓ: SZIPORKÁK
 
Mivel a „Teremburán” ma egzakt NAP-URANA együttállás van, ráadásul a KOS csillagképben, annak is a fejrésze alatt, ezért ma kimondottan „SZELLEMES” napnak nézünk elébe. Olyannak, amikor szóródnak a „sziporkák”.
Milyen a humoros, ÉLES ESZŰ ember? Sziporkázó. Milyen a ragyogó napsütés? Sziporkázó.
Milyenek a megoldást hozó bevillanások? Sziporkásak.
Hát így próbáljuk elképzelni...
 
Nem tudom, hányan hallgatták ma reggel - péntek lévén -, O.V.szokásos péntek reggeli beszédét és hányan hallották ki megint csak a LÉNYEGET. Eljutottak-e hozzájuk a „sziporkák”?
Azaz: átcikáztak-e rajtuk a felismerések VILLÁMAI??
Nekem többek között az jött le, hogy megint nincsenek véletlenek: a hajnali álmaimra tökéletes reflektálást adott Viktor beszéde. Na nem úgy, hogy megmondta volna a tutit – bár a maga szempontjából természetesen igen -, hanem abból a szempontból, hogy az álomban elhangzottak nem véletlenül hangzottak el és bizony én mondtam meg ott a tutit...amire ma megérkezett a „lám-lám” is...
Pontosan nem emlékszem a történésre már, de arra a mondatomra igen, hogy „Látod? EZÉRT mondtam azt és mantrázom folyamatosan, hogy ELSŐ az érzékelés!!”
Most ahogy leírom, eszembe jutott a történés, miért is mondtam.... Igaz, az álomba belejátszott minden bizonnyal egy tegnap esti levelezés, amiben az illető elmesélte évekkel ezelőtt álmodott „rémálmait”... Ezek természetesen nem rémálmok voltak, csak legfeljebb rémesen és ijesztően hatottak – ugyanakkor teljességgel JÓSLÓ ÁLMOK VOLTAK, mivel egy-az-egyben UGYANAZOK, mint több más emberé is, akik a Nibiru-videok óta megírták nekem, mondhatni visszacsatolásként, a saját, ugyancsak évekkel korábban látott álmaikat.
Mindegyikben megjelennek a megkeveredő és lezuhanó repülők, egy becsapódó tűzgolyó, kigyulladó házak, lakások látványa...
És tudom, álmomban is ezt emlegettem: lehet, hogy most kecsegtetnek téged a repülés, az utazás lehetőségével, DE!!!
Jól gondold meg, mire hallgatsz: a BEVILLANÓ ÉRZETRE és GONDOLATRA, mint figyelmeztetésre, vagy az AKARATRA, hogy márpedig te repülni akarsz! Vigyázz, hogy mit követsz: a káprázatot vagy a JELEKET? Tudsz kivárni és türelmes lenni és közben hagyod, hogy az ÉRZÉKELÉSEID finomodjanak, hogy TUDJÁL TELEPATIKUSAN kommunikálni a világ másik részén élő CSALÁDODDAL? Hisz EZ LESZ A JÖVŐ: az ÉRZÉKELÉSEK FINOMODÁSA ÉS HASZNÁLATA, a kütyük térhódítása ellenében.
Ez mennyire álom és mennyire LESZ valóság?
Ki fog derülni...
De hogy érezzük már most, milyen a RÁÉRZÉS és TELEPATIKUS működés:
 
Szerintem már mindenki aggódott szülőként a gyerekéért.
Hol van, mit csinál, miért nem ért még haza?.... és már látjuk is egy balesetben kiterülve az út szélén, elrabolva... és hasonlók...
Ugyanakkor BENT, mélyen MAG-unkban vitatkozik velünk a „jobbik ÉNÜNK”, hogy ne parázz. Érezzük, hogy BENT VÉGTELEN NYUGALOM jár át. ÉREZZÜK, hogy valójában nincs semmi baj. Tehát? No para... Ennek ellenére az elme továbbra is mondja a magáét: és ha mégis? És ha?...
És ha?...
Ismerős? Persze...Aztán hazaér a gyerek épen egészségesen, mi meg úgy érezzük, öregedtünk 10 évet. Miért? Mert nem volt sem bizalmunk, sem hitünk, nem hallgattunk TEN-MAG-unkra, inkább hagytuk, hogy az aggodalom, a FÉLELEM ESZMÉJE és ÉRZETE FELŐRŐLJÖN.
Mondjuk tapasztalásnak jó, hogy milyen ereje van a félelemnek – de a legtöbben NEM TANULNAK: legközelebb ugyanezt végig játszák... (Erre most rá is tüsszentettem! )
Teljesen igaz általánosságban: az emberek NEM hallgatnak és NEM HISZNEK MAG-uknak, így a jeleknek sem (hmm... milyen érdekes, ahogy leírom ezt a mondatot, hirtelen a semmiből feltámadt a szél...és ahogy jött, el is ült....).
Nem hisznek azoknak sem, akik JELEZNEK.
Látom magam körül is: akiknek elmondom, hogy ne éld bele magadat se a jövő évi választásokba, se semmi politikai-gazdasági-eszmei agymenésekbe, mert..... – akkor néznek rám kikerekedett szemekkel, hümmögnek rá párat, aztán már teszik is fel a következő kérdést, hogy akkor ki lesz az USA elnöke?
 
Tapinható, ahogy még csak kérdés és lehetőség szinten SE megy át az információ...(8.44....)
Sokszor elmondtam és még sokszor el is fogom mondani: az ISTEN NEM KICSESZÉSRE JÁTSZIK. Mivel BENNÜNK is ott az Isten-energia, ezért teljesen EGY-ben lehetnénk TEN-MAG-unkkal, ha nem lennénk totál el-és letompulva.

Ma a KÉK VÉR GYERMEKEI II-es kötete a következő oldalon nyílt ki (322..megint a bűvös számok..):

„A VÍZ-erőközpont a SzÍV magasságában kapcsolódik a tengelyünkhöz (gerinc); a LÉLEK- erőközpont ettől felfelé (a testi csakrarendszer 5-6-7 kapuja), a SZERETET - erőközpont pedig az alsó hármas kapuk területét fedi le, nagyjából.(..)
A SZÍV-VISZ megfelelés alapján a mi saját jeleinket viszi kifelé tőlünk és hozza el számunkra az „üzeneteket”.
A beérkező jeleket aztán a mezőnkbe szétszórja: kap az agy, persze ekkor már sokszor holografikus üzemmódban, és test-szerte, csakra-szerte táplál minket.
A VÍZ KÉK.
Így a Kék Program feltétele, hogy a Víz-kör, a kinyitott Szíven át a kozmikus vízzel átmosson, átalakítson, ÖSSZEKAPCSOLJON A MINDENNEL: KÉKKÉ VÁLJUNK.
Mi is ez a Víz?
ÉLETVÍZ.
Erről tanított JÉZUS: AKI EZT A VIZET ISSZA, NEM SZOMJAZIK MEG SOHA TÖBBÉ. A kései alkimisták nevezték még a Nagy Átalakítónak.”

Tehát: miért is születtek a „kék könyvek” „KÉK VÉR GYERMEKEI” címmel? Miért „most” (az a most 2014-ben) jelentek meg?
Mert MOST érkezett el az ideje a FEL-IS-MER-éseknek. Kaptunk 7 évet az ÁTALAKULÁSRA, a SZÍV-VISZ-kapu „átmosására”, azért, hogy tényleg felkészülhessünk a jövő JÖVŐRE, mely nem lesz más, mint a KÉK KORSZAK IDEJE! És az az első generáció, aki az átalakulást a „mában” MEGÉLI és ÁT-ÉLI, megtéve majd az ELSŐ LÉPÉSEKET a megvalósítás terén, nos, ők lesznek, mint első genercáió, e korszak GYERMEKEI. Ezért szól a „Kék vér gyermekei” sorozat a KÉKÜLŐKNEK! Akiben a TELEPATIKUS ÉRZÉKELÉS a SZÍV-VISZ-kapun keresztül tisztán működik.
„VILÁGOS?”

Ma elhangzott O.V. szájából, hogy ő is fog utazni, mégpedig azért, mert „JOGA LESZ HOZZÁ”. Nem a diplomáciai mentesség révén, hanem azáltal, hogy lesz igazolványa!!
Elmondta azt is, hogy akik nem oltottak, azok FERTŐZNEK, ezért NEM KEVEREDHETNEK AZ OLTOTTAKKAL - pl egy lakodalomban.
A nem oltottak diszkriminációjára érkezett alkotmányos felvetéseknek pedig utána néztek, de NEM SÉRT AZ IGAZOLVÁNY ALKOTMÁNYOS JOGOKAT, úgyhogy nem releváns..
Értjük?
Érezzük?
Értjük és érezzük, hogy az ÁLMOK (melyek a hajnalban felállt HOLD-NEPTUN kapcsolat miatt voltak számottevőek és egyben „messianisztikusak is”), miért voltak most FONTOS ÜZENETEK?
A NEPTUN, URANA és a PLÚTÓ úgynevezett „Messianisztikus” bolygóknak számítanak, mivel a „TÁVLATOKBÓL” hozzák az üzeneteket.
Ha URANA messianisztikus, és együtt áll a NAPPAL, mint naprendszerünk „vezérlő elvével”, és saját magunkat illetően a saját képletünkben is a Nap az, aki a „vezérfonalat” képviseli, akkor ma szó szerint MESSIANISZTIKUS, azaz SORSFORDÍTÓ GONDOATOK, SZIPORKÁK érkezhetnek. HA!! HA nyitva van hozzá a VÍZ-SZÍV-KÖR!!
A "messianisztikus" sziporkákat mindig kíséri egy határozott SZÍVBÉLI ÉRZET IS – pont ezáltal tudjuk elkülöníteni és megkülönböztetni a „sima” gondolatoktól.
Hallgassunk rájuk, kövessük őket, akár írjuk is le.
És NE hagyjuk magunkat a káprázat által megtéveszteni....
 
Napunk kísérő angyala ki is lehetne más, mint URIEL, a „RAGYOGÓ ötlet”-et hozó angyal...
Véletlen egybeesés??
Döntse el ki-ki MAG-a!