Reggeli Rituálé 2021-04-28-án

MOTTÓ: BORZOLÓDÓ KEDÉLYEK
 
Mielőtt bemásolnám a FACE-ról ide is a Rituálét, szeretném azokat megkérni, akik CSAK ITT olvassák, hogy inkább regisztráljanak a facera is.
Valamikor én is ágáltam ellene, aztán épp a napi Rituálé írások mutattak rá, hogy mindennek van JÓ OLDALA. AMivel lehet a közösséget szolgálni.
Megvannak azok a beállítási lehetőségek, amivel MINDENT ki tudunk szűrni, amire nincs szükségünk, amit nem akarunk.
És mindenhez tudunk csatlakozni, ami SZÁMUNKRA érdekes és fontos.

A facén a SKORPIO STUDIO egy nyitott OLDAL. Tulajdonképp egy AL-OLDAL.
Jómagam SE veszek fel senkit ismerősnek, akit nem ismerek, a személyes profilomnál.
Viszont megosztom NYILVÁNOSAN azokat a posztokat, amiről úgy vélem, hogy nem csak a barátok érdeklődősére tarthat számot.
A privát dolgaimat, a fényképeket pedig CSAK a barátok számára teszem elérhetővé.

Itt a weboldalon macerás a napi rituálékat megosztani - illetve nyomon követni.
Ezért számomra IS könnyítés, ha valaki inkább a közősségi felületet használja.

Köszönöm.

És akkor lássuk a MAI penzumot:
 
 
Ahogy tegnap említettem vala, a „Teremburán” megállt a Plútó. Természetesen LÁTSZÓLAGOSAN, innen a Földről nézve. Mivel számunkra mindig a „Föld a világ közepe” és abban mindig pont az „EGY-ÉN”, akiről épp szó van, ezért mindig a SAJÁT szempontunk szerint KELL figyelnünk a körülöttünk zajló életre és annak szereplőire. Hisz mindig minden szempontból az EGY-ÉN az, aki FELELŐS, aki ÉL, tenmaga ŐSEKÉNT és UTÓDAKÉNT egyaránt-
Mint tudjuk már, a KÜLVILÁG csak a „színpad”, a „sors-TÉR” tenmagunk MEGÉLÉSEI szempontjából. De nem csak a külvilág, hanem annak minden tagja is.
Ezért hamisak azok a tanítások, hogy bárkiért és bármiért is IMÁDKOZNUNK KELLENE! Tudom, hogy most sokkolok sokakat – de attól, hogy akár évezredeken kesztül hamis tanokkal sulykolták az emberek fejét, attól még nem válik a tan igazzá!!!
Ugyanis minden ima BEAVATKOZÁS a másik életébe. Imádkozunk a „gyógyulásért” – aha... közben ELVESSZÜK az önfejlődés útját.
Még jó, hogy nincs hatással az imánk... Aztán, imádkozunk azért, hogy ne haljon meg valakink, hogy jöjjön vissza hozzánk – aha.. közben elvesszük az adott lélektől tenmaga átfordulásának a lehetőségét.
Az imák másokért egyrészt saját önzésünk és félelmünk kivetülése, mert az érzékelésünk, értésünk messze van a LÉT-TUDATTÓL, mint Makó Jeruzsálemtől. A másik oldalon pedig a természet öngyógyító képességébe is beleavatkozunk. Ha pedig a természet megrázza magát, akkor azt mondjuk, lám-lám, az imánk hatására történt.
 
Lehet kérdezni: de akkor Szent Erzsébet imái, vagy Szent Margité, akik mindig a szegényekért tettek és imádkoztak? Vagy Teréz anya? Nos, Teréz anya lelke és tudata meghasadt, még meghalni sem tudott. Szent Erzsébetet pontosan azok támadták hátba, akikért imádkozott és tett. Szent Margitot tenmaga aszkézise vitte sírba. Szívük valóban TISZTA volt. De töményen és vaskosan az egyház könyörtelen programjának a „vértanúi” mindnyájan. Életük tökéletes tükre annak, hogy miként lehet egy tiszta szív LÁTÁSÁT és tanító-segítő erejét teljesen visszájára fordítani.
Rengeteg elmeprogram mocskolja a tiszta szellemiséget, de már jó ideje érezhető, hogy vége a szorításnak, eljött az ideje a teljes megtisztulásnak.
De! Ahogy mondám oly gyakran: ehhez elsődlegesen ÉRZÉKELNI KELL!! Mégpedig a SZÍV-TUDATON keresztül.
Akinek a SZÍVE nem tiszta – bizony BECSAPJA az érzékeléseit!!
És ezt látom a tanítványaimnál is. Például az ingázás terén.
Mindig elmondom: lehet az „okkult praxis” ÉSZ-közeit használni, de benne van a nevében: ÉSZ-KÖZ. Tehát, a SAJÁT ESZÜNK SZINTJÉT JELZI VISSZA!!! Nagyon sokszor elmondtam már és mondom is, hogy az információ tökéletesen megszűri a hozzá méltó befogadót. (8.27....) MINDEN információnak van egy adott REZGÉSE. Mivel azonos vonzza az azonost, csak ahhoz tud kapcsolódni, aki azon a rezgésszinten van. Aki nem, az NEM FOGJA elérni!!
Az alacsony tudatszinteken rengeteg SZENNYEZETT információ van.
Akinek a szíve nem tiszta, akiben ott pulzál a hamisság – bizony NEM FOG TISZTA INFORMÁCIÓKAT KAPNI. Tehát, itt is érvényes az oda-vissza hatás: alacsony tudatszint – hamis információk. Hamis információk és fals értelmezés – tisztátalan SZÍV!!!
Nos, ez megint SZÍVEN FOG TALÁLNI egyeseket – nagyon helyesen, mert különben nincs ébredés és nincs tisztulás a tudatban, a tudatosságban.
 
A PLÚTÓ ma megkezdi HÁTRÁLÓ mozgását. Tehát ad még esélyt az ELRIGASZKODÁSRA és a LÁTÁSRA. Pontosabban fordítva: LÁTNI és LÉPNI. Meglátni és RÁ-látni tenmagunk MINŐSÉGÉRE, gondolkodására, viszonyulására – és VÁLTOZTATNI.
Hangolódni. Tisztulni.
Ma a HOLDDAL kapcsolódik – tehát a LELKI VILÁGUNKBAN fog BORZOLNI. Kicsit fel-és megrázni pontosan a TISZTULÁS érdekében.
A fel-és megrázás általában nem szokott tetszeni – de pontosan ez a felrázás fakad a SZER etető minőségéből. Saját érdekünkben. Az, hogy nem látjuk – egyéni probléma. De mindig kapjuk a jelekkel az esélyeket, újra és újra, hogy LÁSSUNK, ÉBREDJÜNK és LÉPJÜNK....