Reggeli Rituálé 2021-04-15-én

MOTTÓ: A „SZER” ELEME
 
Ma megint bajban vagyok a mottóval, mert olyan TÖMÉNY a nap mondandója, és annyi minden LÉNy-ÉG-i üzenetet hordoz, hogy nem egySZERű választani...
Viszont EGY fogalom zár magába mindent, ez pedig a SZER.
A SZER-ben, mint ALAP-vető MŰKÖDTETŐ ELEM-ben TÉNY-LÉG-esen minden benne van.
(A magyar nyelv pedig megint mindjárt beszippant a MAG-a mélységeibe és MAGOS-ságába, úgyhogy inkább itt abbahagyom.. bár nem lesz egy-szer-ű....)
 
MAG és MAGOS-ság: a régi öregek a MAGAS-t is MAGOS-nak mondták – megintcsak nem véletlenül.
Mert a MAGAS = MAGOS-sal.
És ha jól LÁTUNK a SZEM-ünkkel, akkor mindezt EGY-ben ÉRZÉKELJÜK is, és ha egyben érzékeljük, akkor automatikusan EGY-ben vagyunk. TEN-MAG-unkkal – és ezáltal ISTENI részünkkel.
Mit ad ennek az állapotnak a tudata? Ez az egyben-lét?
ERŐT. Stabilitást. TART-ÁS-t. Nyugalmat. Békét. Mindezt egy olyan „energiafelhőben”, amit szavakkal leírni lehetetlen.
 
Ma az ingám a Kék vér I-et jelölte ki napi penzumként, annak is az utolós hardmadát. Felcsapásra.
Jó. Ahol kinyílt, első pillantásom arra a részre esett, ahol Ágnes leírja: ISIS TRÓNja és a MAG tulajdonképp EGY. Egy és ugyanaz. NEM SZÉT-választható.
Mielőtt tovább olvashattam volna, lecsúszott az ujjam a könyv széléről, a könyv pedig összecsukódott. Újra felcsaptam. Természetesen másutt nyílt ki, mégpedig ezennel a SZEM-SZEMITA témánál. Mi a MAG és mi a SZEM közötti különbség.
Mondanom se kell talán, hogy egy óvatlan mozdulat után megint összecsukódott a könyv....
Három a magyar igazság, hát újra felcsaptam. Most a FÉLELEMRE berendezett társadalom, a HOMO GENUS, a „zseniális EMBER-ELME” minőségére épített LÁTÁS-MÓD és világi működésnél nyílt ki.
És összeállt az üzenet.
Ezután már direkt becsuktam a könyvet és hátradőltem.
Figyeltem ki a terasz ablakán, néztem a fákat, a kertet, a LEVEGŐ-EGET. Nem fúj már a bolond szél. Nincs „tombolás”. Eszembe jutott egyik tegnapi ügyfelem, aki azt mondta, még nem találta meg a helyét a világban. Még nem találta meg, hogy HOL legyen OTT-HON. Elmondta, milyennek képzeli: tenger mellett, kilépve a teraszra, azonnal átadhatja magát a víz, a természet, a levegő, a nap, a szél világának....(A kártyák egyébként megmutatták, hogy rövid időn belül meg fogja ezt találni...)
Ahogy hallgattam őt, tudatosult bennem, hogy nekem milyen jó, mert én OTTHON vagyok ahol vagyok. Hogy milyen JÓ ÉRZÉS olyan házban lakni, olyan helyen élni, ahol az ember megélheti az otthonlét mibenlétét. A „megérkezettség” állapotát. Ahonnan sehova nem akar elmozdulni. Mert itt van JÓL. Mert itt IO. És ha IO, akkor BŰ-ség van. Boldogság. REND. Nyugalom.
„SZER”-ELEM.
Egy másik ismerős nemrég váltott házat és hazát: ő Szicíliára költözött. Sok-sok év ingázás után, mert mindig visszavonzotta a tenger, a hely. Ő ott van TÉNYLEG otthon. Ő ott van IO-l! És „szerelmes” is a helybe..
Nekem, a házon belül a terasz az a hely, ahol ez az érzet a maga teljességével át tud járni.
Ahogy most is, amint hátradőlve átadtam magam a látványnak.

És ekkor jött a „csoda”.
Ami nem csoda – „csupán” érzékelés. Nem tudom leírni. Ahogy a videoban sem tudtam elmondani. Mert ezt érezni kell. Benne lenni...
Olyan SZER-ELEM-rezgés ITATJA ÁT a LÉG-teret, ami „olyan mint” a szerelem – de mégsem az.
„EGÉSZ”-en MÁS!
ÉREZNI a MAGOS-ságot, a MAGAS-ságot, a MAGASZT-osségot – ami MINDENT és MINDENKIT átjár , a legkisebb atomjáig is. Tárgyat, növényt, állatot, embert – MINDENT, ami ITT VAN. Mindent.
EZT ÍGY MÉG NEM ÉREZTEM!
Illetve igen, ahogy a video készítésekor is , de akkor inkább mint JÖVŐ, mint ÉRKEZŐ „ebnergiafelhőt”. Ami „betolul”. Ami „nyomul”, ami „mindenkit átölel”....
MA, olyan érzetem támadt, hogy MEGÉRKEZETT. ITT VAN!

Nagyon finom fehéres-rózsaszínes árnyalattal tudnám színében leírni. Érzetében mint egy lágy, bársonyos, körbeölelő puha, nagyon könnyű vattát. Mint ahogy a felhőket és a rajta ülő angyalokat szokták ábrázolni....De még ez sem közelíti meg a VaLÓS érzékelést...

A lényeg: ez a „SZER-ELEM”-hullám, ami „beköltözött”, ami megérkezett, újabb HANG-olódási LeHETŐSÉGet kínál. Aki érez, az hangolt már és tovább hangolódhat. Csak a „húr feszességen” kell állítani. A „gerincünkön egyenesíteni”. Legyünk SudÁR-ak, ahhoz, hogy emeljünk a „SZEM-MAGAS”-ságunkon. Lássunk TÚL a horizonton!

Ahogy olvastam a könyvet, a SZEM és „SZEMITA” kapcsán bevillant: nekünk magyaroknak semmi jogunk nincs a zsidókat szidni. Semmi. Ők úgy lettek „SZEM-ITÁK”, hogy ERŐSZAKKAL kitépték őket a gyökereikből, ISTEN ANYA öléből.
MI azonban MEGTAGADTUK. Önkénet és dalolva lettünk „Szemesek” – mondatni SZEM-ET-EK!!
„SZEMETEKET hova emelitek”??? Babba Máriára – vagy a föléje rittyentett trutyira????
Amíg az a trutyi ott van, addig csakis a TUDAT-HASADT minőség uralja a MAG-OS népet is.
NÉZ de NEM LÁT. Ezért gyűlölködik.....Ezért vet meg olyat – aki olyan, mint SAJÁT MAGA!!
De kinyitni a szemet soha nem késő....

Ma MINDEN (mind ÉN) „Ész-közöm” a MEG-ÚJ-ulásról, a KI-CSÍ-RÁ-zásról szól. Minden.
A „TEREMBURÁN” pedig felállt egy nagyon szép TRIGON, azaz HÁR-OM-szög a MARS, a NAP és a JUPITER között, összekapcsolva általuk az ORION, a HALAK és a VÍZÖNTŐ csillagképeket.
Mit jelent ez számunkra? Mi az üzenet?
Ma a KITÖRÉS lehetősége nyílik meg.
Mégpedig a „Mindent változtass meg, amit lehet” erejével.
Ami meghozza a HITBEN, a SZELLEMBEN, az IGAZ-LÁTÁSBAN a TELJES MEGTISZTULÁS – LEHETŐSÉGÉT!!
A horizont FÖLÉ való TÚL-RA látás képességét.

Tegnap ezt az erőt, a SZÍVKAPU ÁTÉGÉSÉT egy ismerős már megélte. Ő alapvetően nagyon jól lát. Nagyon magos a tudása. Minden passzolt nála. Mégis tele volt az élete nyűglődéssel. Miért? Mert egy dolog hiányzott nála: a tudás ÉLÉSe. (9.19-kor). De ezt elmagyarázni, elmondani, leírni, LÁTHATÓVÁ tenni, megértetni – képtelenség. Ő is ÉRTETTE a lényegi szellemi összefüggéseket – mégsem tudta a mindennapokba lehozni. A MAGOT a MAGASSÁGGAL összekapcsolni.
Végül megtörtént az átÉGés. Tegnap sikerült. RÁ-DÖBB-ent az összeFÜGGésekre..
DÖBBENET-DOBBANAT.
SZÍV-DOBBANÁSra összeállt az egész kép....
Mondhatni, ez ennyire EGY-SZER-Ű. EGY DOBBANÁS – és megtörténik az ÁT-TÖR-és..

A SZER-ELEM egy EGY-SZER-Ű elem.
Egyszerű, mert EGY. Mindenkinek REND-elkezésére áll, hisz ez a REND szere.
De az, hogy ezt ki mennyire ÉRZÉKELI – nos az már EGY-ÉN-i hangoltság kérdése.
A NIBIRU 4-es videoban elmondtam, április 10-el belépett a SARKAN-FEJ az Aldebaran-Antares tengely hatósugarába. Amíg itt jár, a SZEM-besülések idejét fogjuk élni. Azért, hogy ne csak nézzünk a SZEM-ünkkel, hanem hogy LÁSSUNK is. Ne „Szemet-ek” legyünk, hanem MAGOS-ságosak!!
Miért KELL ez?
Nem másért, minthogy a jövő JÖVŐVEL ÖSSZ-HANG-ba kerüljünk!!!
A MARS hamarosan fellép a TEJÚTRA, úgy, hogy még az ORION csillagkép előtt halad.
Tehát a MEGÚJULÁS TISZTÍTÓ EREJE, a MAG-ÚJÍTÁS lehetősége még május 13-ig, a FAGYOS SZENTEK, a „3 királyok” idejéig rendelkezésünkre áll a SZER-ELEM ENERGETIKÁJÁBAN.
Élünk vele? Nem élünk? A szabad akarat döntése...
Tehát: kicseszésre játszik az Isten? NEM.
Pulzálja a felkészülés, az átalakulás, a felhangolódás lehetőségét?
Folyamatosan. Nem adja fel.....
Ha ő nem adja fel – akkor mi meg ne éljünk VISSZA ezzel a lehetőséggel, mert akkor tényleg VISSZA-HULLUNK oda, ahonnan majd előlről kezdhetjük...
Mai kísérő angyalunk RAFAEL, a gyógyulás, gyógyítás angyala, akinek kezében a TAU szárnyas keresztje van.
Milyen energia hatja át a KÍGYÓ-erőt? Bizony a SZER eleme.....