Reggeli Rituálé 2021-03-25-én

MOTTÓ: SUGALLATOK
 
Ha valaki visszaolvassa az elmúlt hét üzeneteit, Újholdtól kezdődően (március 14), szerintem megkapaszkodhat nyugodtan, mert döbbenetes, mennyire „kiabálnak” nekünk már odaátról, hogy készülődjünk!!! Ennek feltétele a MEGTISZTULÁS - amiről az előző napok szóltak.
Hisz csak tiszta fejjel és érzékekkel lehet sugallatokat befogadni...
 
A legutolsó, Nibiruról szóló videom óta, jómagam is folyamatosan készülődöm. Olyan „bombasztikus” felismerések érkeznek, hogy majdnem felrobbanok már, de nem engednek ki, hogy „robbantsak”. Még mindig nincs itt az idő. Olyan „bombasztikus” valakinek, mint én, nehéz a tűkön ülve maradni, de ha nem, hát nem, annak oka van. Meg kell hallani a súgásokat.
És valóban. Még mindig érkezik valami új információ reggelente. Valami MÁS. Valami olyan apró impulzus, ami folymatosan élesíti a képet. Ami mindig megvilágít egy újabb szálat az összefüggések hálójában. Természetesen, ezeknek a megVILÁGosodásoknak is eltérő a minősége, ereje, de egy biztos: napról napra FELJEBB emelkedik az ember.
Összhangban természetesen a „terembura” konstellációival, ahol a MARS a „bika” (de utálom ezt az elnevezést), mondjuk inkább a SZARVASÜNŐ szarvai között halad. A szarvak a KORONA, és a KIEMELKEDÉS szimbolikája, a Mars, mint tudjuk az ÚJ ÉLET CSÍRÁJA.
Tehát: mit tapasztalhatunk ma is, és ezekben a napokban úgy általában? Mindig más-más árnyalásban, de a lényeget tekintve ugyanazon a hullámhosszon?
A sugallatok által érkező MEGVILÁGOSODÁST.
A Mars együtt áll a SARKAN-FEJJEL, az Orion, vagy Nimród nyilánál. Mit üzen az Orion?
A VÁLTOZTATÁS lehetőségét. (Erre most a lányom 3-szor rátüsszentett..)
A változás képességét. HOL? MAG-unkban. Még. De aztán jön az idő a KINT-ben is...
Amikor a SARKAN-FEJ elhagyja az Orion „bűvkörét”, immár elkezdődik maga AZ ÚT. A TAU.
A „KERESZT-ÚT”. A halhatatlanság útja.

A „3 királyok” fogják megLÁTTATni velünk, akárcsak télvíz idején, csak most a „fagyos szentek” alakjában, hogy KIÉRT, MIÉRT, MILYEN út az, amit be kell járni.
A 3 királyt egy asszony „koronáz meg”, SOFIA, a BÖLCSESSÉG asszonya. Aki nem más egyébként mint SATANA. Ő a „végpont”. Az ÚT. Az IDŐ és TÉR kapuja. Akkor, 17-én megint együtt fog állni a Sarkan-Fej a Vénusszal, de immár az ANTARES-ALDEBARAN tengelyen... Mág MEGLÁTJUK e két SZEM tükrében biztosan, amit látnunk LEHET....vagy inkább KELL.
Tehát mi lesz majd májusban? Bizony egy NAGY KAPUNYITÁS az ÁTFORDULÁShoz vezető úton.
Ehhez kapjuk MOST a SUGALLATOKAT.
Hogy figyeljünk. Hogy ÉREZZÜNk. Hogy ÉRZÉKELJÜNK.
Majd második lépésben ÉRTSÜNK és megértsünk.
Harmadikban TUDJUNK.
Negyedikben MEGÉLJÜNK és CSELEKEDJÜNK.....

MOST a figyelés és érzeklés napjait éljük még. De ehhez el kell engedni görcsös TUDÁSOKAT, ragaszkodásokat bizonyos tudásokhoz. Mondjuk, ezek a ragaszkodások pont az érzékeléseink és érzeteinken keresztül jelzik NEM JÓ mivoltukat, mert szó szerint nem érezzük jól magunkat a bőrünkben tőlük. Mint például attól, hogy milyen híreket nyomnak az agyunkba. Vírusról, kórházakról, halottakról, junióról, bezárásól, elzárásról, jövőbeli további tervekről, melyek lebegtetik a vírus 4-5-6-ik variációit. Megy tehát a VAKÍTÁS. Az elme vakítása. Hogy NE tudjunk érzékelni..
Aki ÉRZÉKEL, az viszont LÁTJA és TUDJA, hogy ELŐKÉSZÜLET van. Egy egészen MÁS világra...
„MOROG” a FÖLD. Sokan hallják. Vajon mennyien legyintenek rá és mennyien kezdenek el gondolkodni rajta? Mennyien kezdenek el félni és mennyien várják a megkönnyebbülést hozó fordulatot? Melynek első lépése természetesen a SET-zilálás lesz, a második pedig az Újjá építés...

A minap tévedtem egy ezo-portyás oldalra. Soha nem szoktam olvasni, most valamiért igen. Egy 2021-es jóslatra vitt az oldal. A magyarázatokat nem olvastam el, csak a kártyákra voltam kíváncsi. Ahogy megpillantottam őket, abban a pillanatban tudtam, hogy újfent nincsenek véletlenek... Visszaigazolást kaptam, hogy bizony MÁS IS ugyanazokat az információkat kapja. Miért? Mert NEM KAPHAT MÁST!!! Hisz a jövő JÖVŐ ADOTT!! És ha adott, akkor csak és kizárólag UGYANAZT tudja minden kérdező lekérdezni. Az értelmezés természetesen lehet tudatszint függő. De az Ész-KÖZ maga EGY-ÉRTELMŰ.
Mik voltak ezek a lapok?

„VÉGÍTÉLET – FŐPAPNŐ – HARCI SZEKÉR”.

Tökéletes analógiája annak, amit jómagam is már kitettem a weboldalra.
Teljes változás – női erőtér és vezetés – egyensúly.
Csak a „hogyan” az ÚT maga a kérdés.
Ez pedig az égiek dolga. De súgnak – ha nyitott a fülünk, a szemünk, az érzékelésünk...

Napunk kísérő angyala megint GABRIEL, a „VEZETÉS” angyala.
A „fentiek” mindig vezetnek. Terelnek, irányítanak és mindig úgy, hogy nekünk IO legyen!
Mikor nem jó? Mikor nem vagyunk JÓL? Ha nem vesszük az adást...