Reggeli Rituálé 2021-03-22-én

MOTTÓ: ÜZENET A JÖVŐBŐL
 
Ma megint egy olyan nap van, amiről már több videoban is beszéltem: NEM AKKOR ÉRKEZNEK AZ ÜZENETEK, amikor a konstellációk azt PONTOSAN mutatják!
HANEM AKKOR, amikor a MÁSVILÁGOK úgy gondolják: MOST van ITT AZ IDŐ!
Ezeket nevezzük JELEKNEK, vagy modern szóval „információnak”, melyek „berezegnek” a TÉR-be.
Van ugye az a mondás, hogy mindenki a saját tudatszintjének megfelelő információkat kapja meg.
Ami valóban így is van. A legjobb példát nekem erre maga Müller Péter könyve szolgáltatta, mégpedig az Aranyfonál. Itt írja le M.P. hogy megkérdezte Mesterét: miért csak most tette elé a IO-tengrit tudását? Mire a Mestere azt válaszolta: mert MOST értél meg a befogadására. Én, néhány oldallal előtte, még fogtam a fejem a „mester” miatt, hogy jesszuszmáriaszentjózsef: EZ meg KI???? KI M.P. MESTERE????? Aztán gyorsan megjött a „felmentés”a Mester javára, épp az idézett mondatból kifolyólag. Igen: NEM a mesterrel volt a „gond” – hanem a tanítvánnyal....
A minap csörtéztem valakivel egy video alatt, aki azzal érvelt, hogy ő csak és kizárólag a vertilális információkat fogadja be a saját tudatszintjének megfelelően. Mondhatni, tökéletes mondat, remek meglátás. DE! Ha nem árulta volna magát el.... Mégpedig saját nevével...Felhívtam a figyelmét, hogy a „név kötelez”. Ez régi szabály, mely a tudatalattiban gyökerezik – pláne bevenevek terén. Ezért ha ő a „Dúl a nyomor” – becenévvel aposztrofálja magát, akkor ezzel magáról küld üzenetet a külvilágnak. Aki pedig figyel, annak egy az egyben levehető, milyen tudatszinten tart is ő. Természetesen ezzel összhangban állnak a kapott információi is. Tehát hiába replikázik ő vertikális összekapcsolódásról, a név tiszta tükröt tart.
Gondolható, hogy e megjegyzésemmel nem váltottam ki elismerést, én voltam a sértő és az illetőnek még a legkisebb mértékben sem jutott eszébe, legalább elgondolkodjon mindazon, amit mondtam. Az a variáció, hogy MÁS IS működhet vertikálisan, sőt, netán MAGASABB szintekről kaphatja a JELEIT- már önmagában is ad absurdum volt a számára.. Azt meg pláne nem fogta: minden vertikális működéshez tartozik horizontális kapcsolódás is, hisz a FÖLDÖN vagyunk és ITT jönnek velünk szembe azok az INFORMÁCIÓK, melyekre szükségünk van.
Ilyenkor természetesen én vagyok a rossz.... meg a gőgös.. meg a feminista... meg a leuraló.. meg a beképzelt.. meg elvakult és még lehetne sorolni...

Elkeserítő tud lenni, vagy inkább bénító, amikor az ember nem tudja átadni mindazt az ÉRZETET és TUDÁST ami benne összeadódott - de hát itt jön be az a Felsőbb Tanítás: az információ mindig azt találja meg, aki KÉSZ a befogadására. Ennél jobb szűrő nem is lehetséges: hiába minden erőlködés, minden mellébeszélés, csalás és ámítás: CSAK az ÉRT, aki LÁT. Pont.
Akiben van bölcsesség: az meghallgatja azt, akitől olyasmit hall, ami számára hiányos. Jómagam nem fikázom le például Drábikot, mert olyan ismeretei vannak olyan szeletéről a világnak, ami nekem nincs meg. Meghallgatom és BELEILLESZTEM a saját tudásomba, integrálok, összegzek.
Viszont elmondom a kritikámat olyanoknál, ahol LÁTOM, hogy beszorultak egy korlát mögé.
Soha nem gond, ha valaki elakad: a gond ott kezdődik, amikor NINCS hajlandóság a GOND-OL(d)kodásra! Amikor valaki foggal-körömmel védi azt, amiben megakadt, és nem hajlandó semmiféle érvre hallgatni.

A minap például valaki elkezdte nekem magyarázni Molnár F. dolgait. Mondván, hogy már csak tudja, hol és mikor árulta el O.V. Magyarország érdekeit. Amikor felhívtam a figyelmét arra, hogy a hivatkozott 2012-es szerződések és aláírások BÁRMIKOR hamisíthatók, akkor mindjárt velem volt a gond, hogy én mindenkit lenézek. Nem. Hanem csak RÁ-LÁTOK, hogy hol vannak a megvezetések, a buktatók, hol kap az ELME remek táplálékot a csámcsogásra - ami viszont köszönő viszonyban SINCS a tudással, vagy a LÁTÁSSAL, pláne nem a kozmikus összefüggések megértésével. Csakis tapasztalatok és ismeretek hiányában lehet a jónépet megetetni, olyanokat, akik például soha semmiféle szerződést nem kötöttek, soha nem vettek részt beszerzési kiiírásokban, projekt-megállapodásokban. Ha bárki azt hiszi, minden „paraszt” elolvashat és hozzáférhet nemzetközi szerződésekhez, a netről letöltve, akkor nagyon nagy tévedésben van. Ha komoly CÉGES megállapodásoknak vannak titkos pontjai – akkor országok, nemzetek közöttieknek nincs??? Minden „paraszt” elolvashat bármit? Amiről azt sem tudja, eszik-e vagy isszák?
De véleményük van róla???
No, épp a tudás, tapasztalás, megértés hiánya az, ami a hülyítők hülyítéseit lehetővé teszi...
Csak eggyel nem számolnak: a következményekkel. Mert a butítás, a megvezetés, az átverés, a hangulatkeltés, az összeugrasztás mindenkinek visszaszáll a fejére... Csak idő kérdése..
Drábiknál maradva: ő is sziszifuszi, alapos kutatómunkák során jutott mindahhoz a tudáshoz, adatbázishoz, amivel ma rendelkezik. De az adatok önmagukban nem érnek semmit. Kell egy integráló képesség, kell egy látásmód ahhoz, hogy a puzzle darabokat valaki össze is tudja rakni. Aki „nincs a szeren” – annak az integráló képessége bizony nagyon elcsúszhat, pláne, ha még valamilyen „izmus” befolyása alatt is áll.. Az érdekekről meg már nem is beszélek..
Üzenet a JÖVŐBŐL csakis az ÉRZÉKELÉSEN, mégpedig a TISZTA ÉRZÉKELÉSEN keresztül fog érkezni – amit aztán a gondolatainkban, a már korábban megértett JELEKKEL együtt szépen, egy érthető „csomaggá” majd össze tudunk rakni. Először magunknak magunkban – aztán szépen tovább is adhatjuk. Természetesen lesznek akik „veszik az adást” és elgondolkodnak és lesznek, akik lehülyézik az embert. Nem baj, előbb-utóbb majd ők fogják KÉRNI a tudást...
Napunk kísérő angyala CHAMUEL, a Szeretet és Béke angyala.
Mit jelent a szeretet és a béke? Tulajdonképp azt, hogy MINDEN MEGY A MAGA ÚTJÁN, minden RENDben van, a mi dolgunk a BELSŐ NYUGALOM és BELSŐ BÉKE megőrzése. A SZER etető rezgésének a FENN-tartása, mely egy MAG-os rezgés..

Csakis így, ebben az „üzemmódban” tudjuk venni az „üzeneteket a jövőből”, mely felénk jövő. Egy jövő JÖVŐ..
Hmm... jövő jövő... Hogyan tud jönni a jövő?
Nem lábon, az biztos..
Annél inkább ÁRAMLIK. HULLÁMZIK, mint az ENERGIA, mint a VÍZ.
Mi a VÍZ? Az EGY, a LÉLEK, az ŐSANYA szimbolikája.
Ma a VÍZ világnapján érdemes elmerengeni ezen az összefüggésen...
Talán JEL és ÜZENET ez IS!
(10.07..kor leírva.. . Ja, egyébként 9.33 –kor álltam neki a Rituálé lehívásának, tehát ma minden vonatkozásban a BELSŐ világ, a bölcselet, és a tisztaság kap hangot. Véletlenek összjátéka?.....)