Reggeli Rituálé 2021-03-17-én

MOTTÓ: MEG-VILÁG-OSODÁS
 
Most nincs szójáték, most PONTOSAN AZ VAN, ami van. Amit a mottó üzen. Úgy, ahogy: "MEGVILÁGOSODÁS".
Hol? NEM kint, bent.
Hmm...nekem is MOST esik le a tantusz, ahogy leírom: „BENT” Hiába a látás – néha az ember nem lát a saját szemétől. Erre mi is történik? Mire ébredek az éjjel? Szó szerint arra, hogy nem látok! Mert „begyógyult”. Összeragadt.
Bezzeg a fejem tele volt "anyaggal", azaz témával, sürgető gondolatokka. Úgyhogy kénytelen voltam "nyitni a világra", így sikerült meglátnom az órát: 1.44..
Bingo!! Végig is szaladt rajtam egyből a borzongás..
Tehát abszolut nem véletlen az ébredés, nem véletlenek a gondolatok, de az sem, hogy "begyógyultak" a szemeim...
Egy kedves ismerős tegnap úgy kívánt jó éjszakát, hogy „szép álmokat és vidám 3 órai felismeréseket”! Kösssz...
Mintha megérezte volna.
Igaz, nem három órakor, hanem 1:44-kor és vidám meg végképp nem voltam, annál inkább feltöltődött. Tele tartalmas, mondhatni, súlyos gondolatokkal – de végül is igaza lett, a jókívánsága teljesült
Pedig este úgy mentem el lefeküdni, hogy ma aztán tutira teszek a világra és nagyot fogok aludni!! Aha...
Ember tervez – Isten végez.
A közmondások pedig nem véletlenül KÖZ-mondások, mert KÖZ-szájon forognak KÖZ-ős gyökérrel és tartalommal, és a KÖZ terében KÖZ-vetítik, ki-VETÍT-ve a lényeget..
Na, nem folytatom..
 
 
Tehát: nekem is körbeért a LÉNYEG.
Úgymond „A” minden! Csodás élmény az EGY, az EGY-ben lét, amikor szó szerint VILÁG-szinten (azaz az egész világra vonatkozóan) VILÁG-osság lesz a FEJBEN. Megfogalmazódik az ÉRT-ELEM szintjén is mindaz, ami eddig csupán JELEKBEN, ÉRZÉKELÉSEKBEN érkezett.
Mindig mondom: minden beavató élmény először ÉRZET szintjén érkezik. Lehet, akkor nem is értjük, miért kaptuk. IDŐ kell hozzá, némi tapasztalás és további jelek, apró szegmensek, hogy a mozaik darabkák egy komplett képpé álljanak össze.
Nem véletlen, hogy MIKOR áll össze a KÉP és lesz VILÁGOS.
NEM fényes, ami „tükrörődő”, hanem világos.
Világos?
 
 
A „Teremburán” az éjszaka a nökvekvő Hold elhaladt URANA előtt, aki pedig a KOS csillagkép fejénél áll. KOS és URANA együtt a SZELLEM képviselői, URANA közvetíti a beavató üzeneteket, a Kos pedig a MEGÚJULÁS lehetőségét adja hozzá. Fejben. Látásban.
A HOLD mint a láthatatlan-látható látás összekapcsolója ténylegesen meg tudja hozni a beavató élmények LELKI MEGÉLÉSÉT. Ahogy nekem is, az éjszaka közepén.
Lehet, sőt, biztos, másoknak is voltak hasonló élményei. Ha nem járt ébredéssel, akkor ÁLMOKBAN kaptak üzenetet vagy olyan álmot láttak, ami nem volt „sima” álom... Ezek mindig megmaradnak, ezeket érdemes papírra vetni, mert majd „hátra tekintve” fognak az idő elteltével értelmet adni a megéléseknek, tapasztalásoknak.
Mindez egyébként folytatódhat ma, a nap folyamán tovább.. Jómagam nem győzöm leírni az éjjeli élményeimet, kiegészülve mindazzal, ami még most reggel jött hozzá...Biztosan lesz majd belőle írás, vagy video – ahogy a „szemem” engedi..
Egy biztos: ami most mint megvilágosodás érkezik, az egyfajta KÍ-GYÓ-GYÚL-ó energiaminőség. Mit hoz? Rálátást, megértést, megvilágosodást a szellemben – amit idővel át tudunk tenni a gyakorlatba. NEM most, NEM azonnal – idővel. Most egyelőre elég a megértés. Az összefüggések AHA-élménye.
A többi majd jön.. Nyugi..
 
A beavatásokat, a megvilágosodásokat sokszor olyan élmények előzik meg, hogy el tudunk füstölni... Amikor már azt mondjuk, hogy az embereknek biztosan van egy rejtett ikerfelük, mert egyedül nem képesek ennyire hülyének és ostobának lenni.
A kikadásjelzőnk kileng, sőt, fenn is akad.... Eljutunk egy határpontra.
Na de innen szép átfordulni!
Kell ez a határpont, mert ez az a kifeszített FESZ-TÁV, ami a "Kilövéshez", a KI-GYÓ-GYÚL"-ó energiához szükségeltetik.
Napunk kísérőangyala ma JEREMIEL.
Üzenete: „VÉGE A NEHÉZSÉGEKNEK”....Ami azonnal bekövetkezik, mihelyt megvilágosodtunk ...