Reggeli Rituálé 2021-03-15-én

MOTTÓ: ÉLETRE KÉL A MAG
 
10.44-et mutat épp az óra, ahogy nekiülök a Rituálé megírásának.
Megint beszélnek a számok, megintcsak teljes összhangban a FENTTEL.
Mert mit is jelent a 10 és a 44?
A 10 az ÚJ élet, egy új kezdés, immár magasabb minőségben. A „Szerencsekerék”. A FORDULAT.
Egy magasabb, kiteljesedett minőségben. Átalakulás.
A 44-et az angyalok számának is mondják, megjelenése angyali kíséretre utal.
Pedig a 4 a FÖLD, az anyag, a NÉGYSZÖG száma. Mondhatni a FALAKÉ, a KORLÁTOKÉ. IS.
A fal megvédhet, de gát is lehet, attól függően, mi az OK és mi a Cél? A négyszög lehet „SARKÍTÁS” is, mint a kör négyszögesítése. Viszont sok négyszög kiad újra egy kört...
Ha valamit „kisarkítok”, akkor annak jelentőséget adok. Fontossá válik. Aztán lekerekítem, ha már nem fontos... elsimítom a sarkokat...
 
Ha valaki megfigyeli a házakat, tudhatja, hogy női vagy férfi erő dominál-e a falak mögött: minden sarkos, éles? Akkor férfi dominancia van. Ha íves a kerítés, megjelennek a lágy vonalak? Akkor női.
Milyen házak épülnek mostanában? Csupa-csupa kocka. Tető nélkül. Nincs HÁROMSZÖG a NÉGYZETEN. Azaz: teljes szellemi elsivárosodás. Tökéletesen visszaadva egyrészt a tervező lelki hangoltságát., másrészt pedig VETÍTVE, tükörként mutatva a szemünknek, MILYEN VILÁGOT ÉPÍTENEN KÖRÉNK! Mi a CÉL?!
Véletlenek a panelházak? Nem. Véletlenek a „minden kő, minden kocka” építési stílus? Nem. Van a tervezők között bárhol is NŐ? Nincs. Megjelenik valahol a FINOMSÁG? Nem....
Véletlen?
Nem.
Régen nem volt véletlen az ablakok felett a TYMPANON. Nem volt véletlen a CSÚCSOS háztető, ugyancsak tympanonnal a közepén, ahogy a templomok sem laposak, sőt, minél csúcsosabb a tornyuk, annál jobb. ÉGBE TÖRŐ. Kapcsolatot teremtve, összekötve a FENTET a LENTTEL.
A négyszög, rajta a háromszöggel, a 7-szög, a HÁZ, a HAZA, a FÖLD jelképe.
A 3 adja a szellemiséget, a négyszög annak a MŰKÖDÉSÉT. A 3 a HARMONIA. Hol? A SZELLEMBEN.
A 3-szöghöz tartozik az ISTEN-ANA (és NEM a hímségi atya), a négyszöghöz a megvalósítása.
A „VALÓ ÉLETBEN” valahogy így kellene működni: a szellemiség, a kapcsolat a fenttel az ANA „része” – a TEREM-be hozatal, a megvalósítás, a KERETBE FOGLALÁS a férfi dolga. Ezért tartozik a 4-es szám a TAROTban a CSÁSZÁRHOZ.
Kérdezhetjük, akkor hogyan lehetséges, hogy a FÖLD „ANYAI”?
Hát úgy, hogy SEMMI NEM IGAZ a JELENLEGI SPIRITUÁLIS FELFOGÁSBÓL!
Pontosabban mindennek a fordítottja. A Föld a MAGSZÓRÁS szempontjából „anyai”, azaz „befogadó”. Kié a magszórás? Zeuszé... Mit csinál Zeusz? MEGRONT!! Amire szemet vet, azt MAGÁÉVÁ TESZI! Mit mond jehova? Sokasodjatok és szaporodjatok, hajtsátok uralmatok alá a Földet? KIK??? Az Y.... Az orioni program...
A spiritualitásban MA MINDEN e szellemiség alapján van átpolarizálva – de mindez nem jelenti azt, hogy az EREDETET, a MAGOT ki tudták volna irtani. Nem a zeuszit – hanem amit magáéve tett...
Egyébként meg kitől tartott egyedül Zeusz? HÉRÁTÓL!
 
Manapság fordul a kocka, nem véletlen, hogy egyre másra bukkannak elő a látszatok mögül az eredetre utaló tudásanyagok. Csak sokszor nem könnyű és komoly kihívást jelent a felismerés és a HELYES értelmezés! EL KELL ENGEDNI a berögzöttségeket ahhoz, hogy ÚJRA FELÉLESSZÜK A MAG-ot. Az EREDETET. Nem lehet minden vasárnap templomba járni és az atyának hódolni – közben pedig ISTENANYÁRA emlékezni. A kettő egyszerűen nem fér össze.
A változás, a MAG FELÉLESZTÉSÉNEK IDEJÉT ÉLJÜK.
 
A két 4, lerajzolva, kiadja a LEMNISZKÁTA „négyszögesített” formáját. ITTés OTT.
Az ITT, a TÉR akkor tud láthatóvá válni, ha ÁTHOZZUK, ami MÁR SZELLEMBEN KÉSZ. Amikor LÁTJUK lelki szemeink előtt. Mit mondott Michelangelo, mikor KI-faragta a Pietát? BENNE VOLT A MÁRVÁNYBAN. Ő LÁTTA! „Csak a felesleget” kellett levésnie róla.
Tehát HOL LÁTUNK?
A lelki szemünkkel. Mit? A láthatatlant – ami mégis látható. Paradoxon? Az. Éljük? Igen – csak a baj az, hogy nem tudatosan!
Pedig az élet értelme és JÓ élése egyedül a TUDATOSSÁGBAN rejlik.
 
Azt mondják a spirik, „felébresztjük” a kundalinit.
Meg hogy „kinyitjuk” a 3-ik szemünket. Hülyék.
Nem tudják, mit beszélnek. Ha nem lenne ÉLŐ a kundalini, nem élnénk. Ha nem működne a 3-ik szemünk, semmiféle álmunk, sejtelmünk, érzékelésünk nem lenne. Még a legtompább embernek is van!!
Mi a különbség egy kifinomult és egy tompa ember között??
Semmi más, mint a TUDATOSSÁG!
Amikor vesszük a jeleket és ÉRTJÜK IS! Na, erre VALÓBAN lehet ébredni!
 
Tegnap az ÚJHOLD elhozta a MÁS-VILÁGBÓL az üzeneteket. A felkészülés lehetőségét a MAG ÉLETRE KELTÉSÉHEZ. Ehhez azonban még IDŐ kell. Mikor lesz megvalósulás? Amikor IDŐ és TÉR EGY-be ÉR.
Ami nem mindegy, hogy MÁR TUDJUK, mi készül szárba szökkeni. A tudatosságunkon múlik, hogy elmegyünk tompán minden mellett és elnyomva magunkban a súgó sejtelmet, éljük a napjainkat tovább, ahogy eddig, vagy VESSZÜK A JELEKET!
 
Mibel élünk jelenleg? Diktátumban, félelemben, elmeprogramozásban, a hatalom szorításában. Ahogy évezredek óta, csak más-más minőségben. Van, aki gyenge és a hatalomban véli, hiszi az ereje kipótlását – és van aki erős, mert TUD. Ezért teljesen más a viszonyulása. MÁS a tudatossága, MÁS a HANGULATA, MÁS a rezgése, más a működése.
Miben nyilvánul mindez meg?
Abban, hogy NINCS RÁ HATÁSSAL ez az erőtér. Elmegy mellette....
Közben tudva tudja, hogy KÉSZÜL EGY MAG ÉLETRE KELNI....
Napunk kísérő angyala ma AZRAEL, aki „Üzentet hoz a Mennyekből”....
Aki veszi, érti – aki nem, elmegy mellette.
Az ÜZENET mindig AZT TALÁLJA MEG, AKIVEL ÖSSZEREZEG.
Ezért kell a felhangolt állapot....
11.27.....