Reggeli Rituálé 2021-03-14-én

MOTTÓ: ÚJHOLD
 
Ma megint kísérnek a számok: 8.21, 8.27, majd 8.33...Mindegyik a Rituáléhoz kapcsolódó, ahogy a mondandó átgondolkodása során 1-1 pillanatra az órára néztem..
Tehát VAN „felső támogatás”..
Az egyik kártyacsomagoból, aminek „Szent geometriák” a címe, a szvasztika lapja esett ki, ami nem más, mint a „forgó erőkerék”. Ennek az erőkeréknek van egy MAG-ja, és ebból a magból indul ki az energiaáramlás. A jobbos erőtér LEHOZZA az isteni szféra üzenetét, a balos erőtér pedig FELVISZ oda, kiemelve az anyag szorító teréből.
Most a JOBBOS erőkerék lapja érkezett....
A "Felső támogatás" üzenetével...
Ezáltal teljes összhangot mutatva a mai nap rezgésével, hisz az ÚJHOLD mindig egy új felütést hoz, egy új kezdet lehetőségét, minden egyes hónapban.
Ezért ismétlődnek mindig, újra és újra a megújulásra, átalakulásra vonatkozó üzenetek, napi írások. Ugyanaz - mégis mindig más.
Állandó - és állandóan változó. A "nagy paradoxon"...
 
Az, hogy MI egy-egy Újhold üzenete, mindig az aktuális helyzetének, csillagképi hátterének a függvénye.
Mivel most a HALAK előtt áll, tehát HOL mutatkozik meg legelőször bárminemű üzenet, hatás? Bent, a lélekben.
Miért? A ráhangolódás érdekében.
Csakis a ráhangolódás mentén tudjuk a térbe lehozni mindazt, ami majd ebben a Holdhónapban fontos lesz.
Az igazi időszámítás egyébként a HOLDJÁRÁSHOZ köthető – és nem a Naphoz. Ezt még a minden ősiséget szétszedő jehovai biblia sem vitatja el, sőt! Ehhez képest azonban a vatikáni hatalom, agymosás, elmemanipulálás volt az, amely kitalálta a 12-es rendszert, megteremtve a globalitást, hisz mi volt a cél? Ugyanaz, mint jehovának: HAJTSD URALMAD ALÁ A FÖLDET, ANNAK MINDEN ÉLŐLÉNYÉT! Ja, és légy magszóró! „Sokasodjatok és szaporodjatok!” Miért is? Minek is? Csakis és kizárólag a leuralás érdekében.
Remek program....Mondhatni „isteni”! Csakhogy MILYEN istené??
És MELYIKÉ?? Az egyigazé, vagy azé, aki CSAK annak nevezi magát? VALÓSÁG és LÁTSZAT. Mélység, mögöttes látás – vagy csak a felszín érzékelése?
Ennek tükrében felfedezhető egyébként bárminemű különbség jehova és a kereszténység között? Alapvetően semmi. Az a szeretet, amit ma „globalista” módon hirdet az egyház, köszönő viszonyban nincs az IGAZI JÉZUSI SZER-rel, mely valóban ETET. De az a nyálas, „feltétel nélküli szeretet”, mely CSAK érzelmi alapú, alapvetően megtévesztő, zsaroló, lelkiismeretfurdalást keltő, tehát a lelket leuraló, kihasználó megtévesztés. „Hajsátok uralmatok alá a Földet”. Ez a „karmába hajtás” ideológiája. Mert az „olyan mint ha” káprázatának a „rend”-jében, épp a felszínességre erősítetten, képes elhitetni a „karámlakókkal”, hogy a látszat = valóság. Hogy az „érzelmi” szeretet = az egyigaz SZER-rel, mely ETET!
Pedig nem.
Nem véletlen, hogy a modernnek nevezett spiritualitás UGYANEZT teszi! Feltűnt? Sokaknak még nem...
 
Óriási a különbség a SZERETET és a szeretet között – de ez is csak magyarul érthető. Igaz, az értéshez kell egy HANGOLTSÁG is, mert aki nem érzi a különbséget, nem is fogja megérteni.
Kerítésen kívül – kerítésen belül. Ez itt a kérdés! Válasszatok!
Az ÚJHOLD mindig új energiát hoz. Honnan? A LÁTHATATLAN tartományból. Lineáris sorrendben nézve az „ÜRES vagy LYUKAS HOLD”-ból, hisz Újhold előtt nem látható a Hold. Teljességgel láthatatlan. Ha jó a szemünk és a látásunk, akkor felfedezhetjük a körvonalát, ÉRZÉKELJÜK, hogy ott van a Nap mellett!
 
Mindig az ÉRZÉKELÉSBEN jelennek meg az első üzenetek.
És soha nem a testben, a fizikában. Mindez állandóan itt van az orrunk előtt – mégis annyira megtéveszthető az ember, hogy képes azt is kétségbe vonni, amit lát. Ha belegondolunk, teljességgel döbbenetes.
 
Ha már „vírusos” világban leledzünk épp, akkor gondolkodjunk el a vírus mechanizmusán. Mint a számítógépek esetében is. Mit csinál egy bekapott vírus? Befészkeli magát és VÁR! KIVÁR! Megvárja azt az IDŐT és azt a TETTET, amikor aktiválódhat. Amihez KÖTVE VAN!
Az emberi viszonylatokban ez ugyanígy van. Mi az idő és mi az a tett, amikor a vírus aktiválódni tud a szervezetben? Amikor az ember HITE alászáll, amikor ELGYENGÜL, amikor a GONDOLATAI és ÉRZELMEI „ALSÓ HANGON” működnek. Fél-elemben, vagy még annál is lejjebb.
Kapunk SUGALLATOT, ÉRZETET arra nézve, hogy MIT és HOGYAN kellene tennünk? MINDIG!
Odafigyelünk rá? NEM. Sőt! Általában ellene megyünk? IGEN. Mert még a vallások is így kondícionálnak. A sugallatot, a megérzést „sátáninak”, az „ördöggel való praktikálásnak” titulálják. Úgy, hogy közben meg arra tanítanak, hogy „imádkozz istenhez”.
Ja... Melyikhez is?
 
Tehát, a mai ÚJHOLD, a HALAK csillagképben a MÖGÖTTES VILÁG, a NEM LÁTHATÓ világ, az ÉRZÉKELÉS segítségével befogható VALÓSÁG meglátásának LEHETŐSÉGÉT nyitja meg.
A NAP és mellette a HOLD a FÖLDET a SZŰZ csillagképben LÁTJA. Mi jelképez a SZŰZ? A tisztaságot, a RENDET, az ARATÁST, azaz az OK-OKOZAT összefüggésének a megértését. A TETTET. Mikor tudunk JÓL cselekedni? Ha alapja, kiindulása az ÉRZET, az ÉRZÉKELÉS...Mikor tudunk TISZTÁK maradni? Szűziesek? Ha nem szennyezzük a MAG-unkat...
9.04-et mutat az óra: pontosan visszacsatolva az utolsó mondatot...
Tehát, minden gondolatnál figyeljünk a felmerülő érzeteinkre. M
ert abban van a KÓD, a kulcs..