Reggeli Rituálé 2021-03-13-án

MOTTÓ: MEGNYILVÁNULÁS
 
9.09 van épp. Megint teljes összhang a mondandó és a „háttér” között.
KÍVÜLRŐL érkező JEL a BELSŐ indíttatáshoz, ami maga az EGY-benlét Élménye.
Kintről BE – bentről KI: FOLY-amatos áramlás, mégis ÁLL-andó kölcsönhatásban.
Paradoxonnak tűnő - mert az is.
De az élet értelmére pontosan a paradoxonok hívják fel a figyelmet. A paradoxonok elmével NEM megérthetők. Lineáris logikával NEM értelmezhetők. A paradoxonokat CSAK ÉRZÉKELÉSSEL lehet megérteni. Ez az értés azonban már túlmutat az elmén, mert csak érezve válik érthetővé.
És elmagyarázhatóvá is, hisz csakis az valóságos, ami VILÁGOS, ami megmagyarázható.
Magyarul....
 
Tegnap a MÚLT volt a téma. Mert valami lezárult. De ez a zárás még csak az ÉRZÉKELÉS szintjén érkezett meg, a megvalósulás még nem látható. Az ENERGETIKÁJA már itt ÁLL, de a folyamat még nem indult el. Ami egyébként meg SORSSZERŰ. Azaz: NEM LEHET MÁSKÉPP.
Amíg ez a sorsszerűség nem jelenik meg a valóságos, kézzelfogható körülményekben, addig könnyen rásütik az emberre a „képzelgős”, „nem itt él a Földön” és hasonló jelzőket. „Nem tudja a világát sem”.
A kifinomult érzékeléssel bíró emberekre mindig rásüti a tompa zöm, hogy „túlérzékeny”. „Nem evilági”. Nos, ez utóbbi még stimmel is, mert a „túlérzékenyek” pontosan azt a tartományt fogják be, amit mondjuk a „középhullám” nem. A rádión is van rövidhullám, meg középhullám – ott elfogadjuk a más frekvenciájú tartományok létét. Az életben meg nem. Pedig a „közép – hullám”-on túl van az igazi tartomány! (9.21... )
 
A tegnapi dátum különleges ritmust mutatott: 21-3-12.
Mondhatni, számaiban is tökéletesen megnyilvánult a nap rezgése, ami ma folytatódott a 9.09-el (legalábbis nekem).
Természetesen a 21-nek, a 3-nak és a 12-nek is megvan a maga üzenete, külön-külön is, de jelenleg az integrálás a lényeges, ami a 9-ben jelenik meg. Ez az eszencia.
A 9 a Tarotban a „Remete” lapja.
Ki a „remete”? Olyan ember, aki MÁR NEM IRÁNYÍTHATÓ.
Aki „túl van mindenen”, akit a saját érzékelése, látása vezet. Saját MAG-ának világítja meg az utat, a saját értékrendjét követi. Mert már TUD. És ÉRT is.
A 9 az a „semleges” állapot, amikor már NEM BEFOLYÁSOLUNK. Mert nem is akarunk. Már magunkba integráltunk mindent, 1-től 8-ig, tudjuk, hogyan lehet a vetéstől az aratásig eljutni, tudjuk, hogy a MAG-ban benne van a TERMÉS és azt aratjuk, amit vetettünk. Nem várunk MÁST, mert tudjuk: NEM LEHET MÁS (9.27....)
Ismerjük az OK- és OKOZAT összefüggését. Tudjuk, hogy azért vagyok, mert VAGY-OK. Mert létemnek OKA van.
Ha túljutottam az OKOZATON, akkor EGYségében RÁLÁTOK és ÁTLÁTOK minden folyamatot. Látom a FOLYÓT és látom az ÁLLANDÓT. Értem a paradoxon lényegét.
Ez a KÉK tudatszint.
Innen pedig, ha úgy akarom, készen állhatok egy ÚJ ÉLETRE, immár más szinten. Ez pedig a 10. Itt fordul a „szerencsekerék” – vagy inkább az ÉLETKERÉK. A CHA-KANA. YAKUMAMA, a vizek istenanyjának, magának a lét anyjának a lét-kereke...
 
Most valóban FORDUL A LÉT KEREKE.
 
Ennek voltak előjelei, voltak KAPUK, melyeken átjutva KINYÍLTAK a LÁTÁS tartományai. Az ÁTHANG-olódás lehetőségei.
Már tegnap írtam, hogy ezt azok ÉRZÉKELIK, akik „istenanya ölében ringatóznak”, azaz „kifinomult érzékelésűek”, NEM „Y”-ok!
(Fizikális szinten lehet férfi, de lehet nő is).
A TÉRBEN még az Y ereje az erősebb. Még. De a folyó, a jövő, ami JÖN, IDE ÉR. (Mi az ÉR? Kis patak. Testünkben a vér „csőhálózata”. ÉR –mint ÉRVÉNYES. Ami ÉR az HAT. Amit el-ÉR-ünk, az egy MAGASABB minőség....Minden ÉR-T-ELEM megnyilávnul a nyelvünkben,, csak ÉR-t-eni is kellene!!)
 
„IDŐ és TÉR EGY-be ÉR”.
 
Ez a megvalósulás.
Nevezhetjük Teremtésnek is. Hisz a TÉR-be, a TEREMBE HOZZUK a JÖVŐ-t. De CSAK az tud jönni, ami már ÉLŐ, ami meg-VAN. Azaz: KÉSZ!
Értjük? Érezzük?
 
Ezért nem tudunk a SORSSAL hadakozni – mert emberként beleszületünk „A FOLYÓBA” és NEM MI irányítjuk a FOLYÓ ÁRAMLÁSÁT! (9.55....)
 
A „Teremburán” ma ÜRES HOLD van. Holnap pedig ÚJHOLD.
Az Üres Hold és az ÚJHOLD tudatos összekeverése sem véletlen. Döbbenet látni amikor befolyásos asztro-emberek notoriusan az Üresholdat titulálják Újholdnak. Kérdezhetjük, miért???
Egyszerű: mantráznak valamit. Amit egyszer megtanultak, GONDOLKODÁS NÉLKÜL!
Mert nem néznek fel az égre! Mert nem látnak túl a DIKTÁLT korlátokon, a manpilulált állításokon! Pedig attól, hogy sokan állítanak HÜLYESÉGET, attól az még hülyeség marad!! Ahogy a Hold esetében is.
ÚJHOLD akkor van, amikor megjelenik az ELSŐ FÉNYCSÍK. Régen ez volt a hónap első napja. Ez volt a KEZDÉS.
Most a március felütése, ami HOLNAP LESZ, 14-én. És NEM MA!
MA, 13-án MÉG ÜRES HOLD van.
Teljesen MÁS ENERGETIKA, teljesen MÁS ÜZENETTEL.
Mondhatni, hát nem véletlenül keverik.
A TISZTÁNLÁTÁS azonban mindig rajtunk múlik. A saját érzékelésünk fogja megsúgni, mi az IGAZ, mi a HAMIS. Csak hallgassunk is rá!
Ma tehát NEM látható a Hold. Teljesen kitakarja a Föld. Árnyékban van. Nem látjuk. Mégis van.
Nos, pont EBBEN VAN a mai nap LÉNYEGI ÜZENETE:
 
NEM LÁTHATÓ ÉS MÉGIS VAN!!
 
Nem látható a JÖVŐ – mégis VAN! Mégis jön.
NEM látható a hazugság – mégis ÉREZHETŐ.
Nagyon sokan ÉRZIK, hogy VÉGE, hogy lejárt a járványhiszti, hogy HAZUDNAK A SZÁMOKKAL – a valóságban mégis a hazugság LÁTSZIK valóságnak.
Rajtunk áll újfent: mit fogadunk el, mit fogadunk BE? Amit kintről hazudnak az arcunkba – vagy amit BENT ÉRZÜNK?
A hatalom MINDIG HAZUDIK. Mert a hatalom a gyengék gyülekezete az erősek elnyomására. A gyengéknek mindig kell egy plusz erő, amivel az erőseket le tudják igázni. Ez az ERŐ-SZAK.
A genetikában van XXX és egy Y. Kinek kell hát a hatalom?....
Ki ÉLI és TUDJA, hogy a 6 a 9 feje tetejére állított formája?
Az, aki a 9 rezgésében van.
 
„Múlhatatlan (9) nőstény ŐS-SEJT-ROST-ban megbúvó MÚLANDÓ HYMSÉG (6)”.
Egyik ÖRÖK, a másik a VÁLTOZÓ...
És MINDIG a „Változó” mondja mindenre: nézőpont kérdése...
Ha elfogadják, ha nem: változás van...(9.43....43=7, a FÖLD SZINT-je, a „FÖLDSZINT”-en)
 
Napunk kísérő angyala ZADKIEL, a TANULÁS, TANÍTÁS angyala.
NEM "HYM" angyal Ő SEM, ahogy egyetlen angyal sem!!
NEM HÍMEKET idézünk az angyalokkal – még akkor SEM, hogy ha a kabbala ilyen minőséget aggatott rájuk, természetesen az általa átpolarizált világ átpolarizált minősége szerint.
Elfogadjuk? Elhisszük? Bevesszük?
Rajtunk múlik.
De angyali ENERGIÁK vannak. Akiknek ahogy nemük nincs, úgy testük sincs. De az EREJÜKKEL igenis tudnak minket támogatni.
Persze, csak akkor, HA kérjük.. És ha ÉRZÉKELJÜK! Azaz „vesszük az adást”.
NEM a „zöm” „közép”-hullámán. Hanem a sajátunkén..