Reggeli Rituálé 2021-03-11-én

MOTTÓ: NAP ÉS NEPTUNK, azaz A FÉNY és ami MÖGÖTTE van
(kicsit hosszú lesz...)
 
Ma pont 8.27-et mutatott a számítógép órája, amikor bekapcsoltam, hogy nekiüljek a Rituálé megírásának, miközben zakatoltak a gondolataim, hogy miként is foglaljam össze őket egy egységbe, mit is írjak, mi legyen a fő szál...
Abban a pillanatban, amikor az órára néztem, azon lamentáltam, hogy "FÖLD vagy ÉG"? LÁTHATÓ vagy LÁTHATATLAN?
Melyik irányba toljam a témát? Hova tegyem inkább a fókuszt?
Nos, a számok egyértelműen megadták a választ...
Tehát irány a LÁTHATATLAN tartomány!
 
A látható és láthatatlan viszonyát, mint súlyponti kérdést, a „Terembura” konstellációi is megtámogatják, hisz NAP-NEPTUN együttállás van a HALAK és a VÍZÖNTŐ csillagképek átfedésénél, felettük a PEGAZUS-sal.
A Halak visszaúszó feje, a Vízöntő és a Pegazus az alámerülésben lehetővé váló SZELLEMI ÚJJÁSZÜLETÉSRŐL üzennek!
 
A Nap és a Neptun helyzetéhez becsatlakozik a MARS, egy kvintil, azaz MÁGIKUS fényszöggel, a Bika csillagképben haladva, annak is lassan már a szeménél, az ALDEBARAN csillagnál. Tehát mit ad hozzá a fentiekhez? A LÁTÁST!
A belső látás általi MEGÚJULÁS képességét!
Hisz ha LÁTOK, akkor egészen MÁSKÉPP LÁTOK KINT IS, azaz teljesen másképp gondolkodok!
A fenti hatások egyébként egy-az-egyben megjelentek a kockáimban, a kártyákban is, de azokat most nem részletezem, felesleges. A lényeg úgyis az üzenet MEGÉRTÉSÉBEN és összefoglalásában rejlik.
 
Mielőtt elfelejteném: a Neptun hatására minden bizonnyal sokaknak voltak ÉLÉNK vagy „ERŐS” álmai. Szimbolikus üzenetekkel „megspékelve”, mint színek, személyek, történések.
Az álmokat mindig „le kell fordítani”, nem lehet őket szó szerint értelmezni, mivel egy „más” világból erednek, KÉP-ek által üzenve. Ezért volt valamikor LÉNY-ÉG-i a KÉPírás, a KÉP-olvasás, mivel a KÉP-zeletet a KÉP-ek tudják a leginkább az ELVONATKOZTATÓ GONDOLKODÁSRA ösztönözni....Felülemelkedve a nyelvi különbségeken.
Ezt szolgálják a kártyák is, a Tarot, a cigánykártya vagy bármilyen más jóskártya. Úgyhogy teljesen felesleges őket feliratozni, megcímkézni, mert minden felirat KORLÁT!
 
A minap olvastam - ha már a szó szerinti értelmezésnél tartunk-, hogy a bibliában írva vagyon, miszerint „nő egy férfi ruháját soha ne öltse magára”. Felvihogtam, amikor papok ezt a kijelentést szó szerint értelmezve számon kérték a nőktől a nadrágot és a férfi ruházatot, amivel tökéletes tükrét adták látó- és érzékelő képességük TELJES HIÁNYÁNAK!!!
Ahogy ez a mai napig is így tart!
Mi is a VALÓDI lényege ennek a kijelentésnek? Egyszerűen és nyilvánvalóan az, hogy
egy NŐ NE LEGYEN FÉRFI!!
Ne akarjon férfiként viselkedni, férfiként MEGNYILVÁNULNI!
A Kék vér könyvek ismerete után már „duplán” is tudjuk, miért....
De amíg nem voltak Kék vér könyvek, addig is értette a lényeget az, aki képes volt a SZAVAK, a LÁTHATÓ, a LEÍRT kijelentések MÖGÉ LÁTNI!
 
A FÖLD, mint ANYAG immár ezer évek óta az EMBER fókuszába van állítva, hogy CSAKIS annak higgyen, amit maga körül lát.
A láthatatlan világból pedig csakis annyit enged a FÖLDET URALÓ szellemi hatalom érzékelni, a vallási irányzatokon keresztül, az ELME tuningolásával, folyamatos programozásával, ami KIZÁRÓLAG a FÉNY tartományán BELÜL VAN.
Ami azon kívüli, az „SÁTÁNI”.
Miért?
Mert aki azon kívül érzékel, az bizony RÁ-LÁT a FÉNY rendszerére és MEG-LÁT-ja, úgymond KÍVÜLRŐL a manipulatív, rejteki erőket.
A „HÁTSÓ” szándékokat.
Hogyan? Az ÉRZÉKELÉSEIN keresztül.
Aki erre képes, az NEM FÉL. Nem lesz FÉL EMBER.
Ki képes erre?
MINDENKI ÉS BÁRKI!! 
MOndjuk a nők előnyben - aki NEM HAGYJA, hogy eltömjék a csatornáit!
 
A programozás, az ELME irányítása, az érzékelések eltömése egyre ERŐSÖDIK. A FÖLDÖN.
Tehát az anyag szintjén.
TOLJÁK A FÉLELEM energiáját – hisz aki fél, az minpulálható.
A félelemmel teli ember bármire képes. A kiszolgáltatottság, a fenyegetettség érzetének erősítésével arányosan nő az irigység, a gyűlölet, a harag, a lefojtott tetterő a cselekvéshez – mely cselekvés csupán egyre képes: ROMBOLNI!!
A történelemben elég példát láthattunk erre, nem is olyan régen...
De MOST is ez zajlik – csak immár más szinten.
 
A világ átalakul. Ezt tudjuk nagyon jól. A valódi probléma azonban ott van – de ez is IO, mert igazából megtisztít a lelepleződéseken keresztül -, hogy a spiri és ezomatyik, megmondó emberek, „tudók”, semmivel sem mások és jobbak, mint a hatalom irányítói, mivel ugyanazt teszik: FÉLELMET GERJESZTENEK!!!
Tehát feltehető a kérdés: QUI PRODEST??? Kinek a képviseletében is állnak VALÓJÁBAN???
Nem a vírussal riogatnak – annál inkább a RÉMHÍREKKEL!!! Újabb baktériumokkal, mindent elnyomó banki világhatalommal, DNS-manipulációkkal, csupa olyan kijelentésekkel, melyek a KISZOLGÁLTATOTTSÁG érzetét erősítik!!! Akkor kinek az érdekeiben cselekednek??
Tegnap nagyon felhúztam magamat egy volt (Y) barátom kijelentésén: szerinte minden marad, még 700 évig, csodát pedig senki ne várjon!!
Mit is várhatna az ember egy Y minőségű, azaz lekorlátozott képességű látásmódtól?!
Ezennel teljesen egyértelmű a már idézett bibliai mondat, miért NE VEGYEN MAGÁRA EGY NŐ SOHA FÉRFI RUHÁT!!
Értjük? Érezzük?
 
Pontosan a lekorlátozott, csakis a FÉNY DIMENZIÓJÁRA leszűkített látásmód miatt.
Mert az "Y” minőség a Fény produktuma, a Fényhez tartozó érzékeléssel, látással.
CSAK ERRE TERJED KI.
Egy „hím” pap, táltos, megmondó, NEM KÉPES TOVÁBB LÁTNI a Fény korlátainál!!! Csakis a HOLOHÁLÓ TUDATMEZŐJÉBŐL KÉPES OLVASNI – ezért a JÓSLATAIK NEM MÉRVADÓAK!! Legyen szó egy japán zenről, egy amerikai vagy orosz, vagy bármilyen „látnokról”.
Senkit nem kívánok megsérteni, hisz például Leonardo vagy Tesla is látnokok voltak - de akárhogyan is tekerem: a FÉNY DIMENZIÓJÁN BELÜL!
Értjük?? Érezzük??

Az „ANA” (INA, MAMA, BOLDOGASSZONY) mindig a TELJESSÉGET képviseli. KépviselNÉK ITT a FÖLDÖN.
Ezért lehet kiterjedtebb az érzékelése (természetesen nem az átlag női minőségről beszélve). Ezért képes TÚL-LÁTNI a „határokon”.
A „hímségi eszmevilág” hatalma pont ezért „sátánosította el” és tette „gonosszá” a nőt. (Újfent szellemi szintről beszélek – mely azonban erősen megtestesült a FÖLDÖN!)
Amit a FÉNy-HARCOSOK (a „hímség” valóban harcos minősége) NEM KÉPESEK ÉRZÉKELNI, az pontosan az, hogy akármennyire is „tolják” a félelmet: MÁS IDŐK JÖNNEK!!
(Nos, erre most a lányom kétszer rá is tüsszentett!! )
 
Ha valóban 700 év múlva valósulna csak meg a változás, amikor a tavaszpont eléri a Vízöntő csillagképet, tehát belépünk a Vízöntő korba, akkor nem MOST LENNE ANNYI LÁTÁS!! NEM MOST ÉRZÉKELNÉK oly sokan UGYANAZT!!! Leginkább NŐK.
 
Tehát: a Neptun az ÉRZÉKELÉSEK tisztulását segíti, támogatja. Melynek hozadéka a SZELLEM, a LÁTÁS megtisztulása.
A BELSŐ LÁTÁSÉ.
Legyen bármi KINT, a „FÖLDÖN” , az anyagban, a Neptun azt üzeni: HIGGYÜNK az ÉRZÉKELÉSEINKNEK! Mert OTT van a VALÓ.
Az IGAZ.
Ki a NEPTUN? Az UNIO MYSTICA. A „titkos EGY”. Az EGYBEN LÉT tudatosítója. Mikor vagyunk EGY-ben? Mikor nem vagyunk FÉL-EMBEREK. Nem vagyunk félelemben és működtetni tudjuk tenmagunk ISTENI RÉSZÉT.
Benne vagyunk az ÁRAMLÁSban!
 
A Földön a szellemi hatalom még tobzódni fog egy jó darabig. SZÉT kell hullania mindannak, aminek lejárt az ideje.
Aki a SZÉT-ESŐ szellemiség rezgésében van, maga is SZÉT FOG ESNI, mivel az, ami JÖN, azaz a „JÖVŐ”, már MÁS HANGOLTSÁGÚ embereket kíván. Aki ezt ÉRZÉKELI, LÁTJA, most TÜRELEMRE lesz ítélve az átalakulás idejére. Nem lesz könnyű.
De EGY PILLANATRA SEM SZABAD KÉTELKEDNI!
Ez a Nap, a Neptun és a Mars üzenete!
 
Napunk kísérő angyala RAZIEL is ebben erősít minket: az ÉRZÉKELÉSben. Ami túlmutat a látszólagosságon, a fénybe zárt játszmákon...
(Kép: a kibillent erőtér....)